Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Asvel iznenađujuće u egalu sa Barcom nakon 25 minuta igre
Centar “Kraljeva”, Walter Tavares, navodno je nastavio igrati i nakon što je sakupio pet ličnih grešaka.
Prema pravilima, igrač s pet prekršaja mora napustiti teren, ali Tavares je ostao u igri. Očigledno, sudije i zapisnički stol nisu primijetili jedan njegov prekršaj, što mu je omogućilo da provede više vremena na terenu nego što je dozvoljeno.
Tavares je prvu ličnu grešku dobio na 3:13 minuta do kraja prve četvrtine zbog nesportskog prekršaja nad Kalinićem. Drugi prekršaj je napravio sredinom druge četvrtine, kada je faulirao u napadu nad istim igračem, a sudija je zapisničkom stolu pokazao broj “2” dva puta, aludirajući na Tavaresov broj 22. Trener Reala, Chus Mateo, odmah ga je povukao iz igre, ali zapisnički stol je, iz nepoznatih razloga, grešku pripisao Džananu Musi (broj 13).
U drugom poluvremenu Tavares je zabilježio još tri prekršaja – jedan nad Teodosićem, drugi nad Mitrovićem, te posljednji nad Plavšićem na 4:31 minuta prije kraja susreta. Taj peti prekršaj, međutim, nije pravilno evidentiran. S obzirom na to da su ti prekršaji službeno zabilježeni kao drugi, treći i četvrti umjesto treći, četvrti i peti, Tavares je ostao na parketu do kraja utakmice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 22:03Centar “Kraljeva”, Walter Tavares, navodno je nastavio igrati i nakon što je sakupio pet ličnih grešaka.
Prema pravilima, igrač s pet prekršaja mora napustiti teren, ali Tavares je ostao u igri. Očigledno, sudije i zapisnički stol nisu primijetili jedan njegov prekršaj, što mu je omogućilo da provede više vremena na terenu nego što je dozvoljeno.
Tavares je prvu ličnu grešku dobio na 3:13 minuta do kraja prve četvrtine zbog nesportskog prekršaja nad Kalinićem. Drugi prekršaj je napravio sredinom druge četvrtine, kada je faulirao u napadu nad istim igračem, a sudija je zapisničkom stolu pokazao broj “2” dva puta, aludirajući na Tavaresov broj 22. Trener Reala, Chus Mateo, odmah ga je povukao iz igre, ali zapisnički stol je, iz nepoznatih razloga, grešku pripisao Džananu Musi (broj 13).
U drugom poluvremenu Tavares je zabilježio još tri prekršaja – jedan nad Teodosićem, drugi nad Mitrovićem, te posljednji nad Plavšićem na 4:31 minuta prije kraja susreta. Taj peti prekršaj, međutim, nije pravilno evidentiran. S obzirom na to da su ti prekršaji službeno zabilježeni kao drugi, treći i četvrti umjesto treći, četvrti i peti, Tavares je ostao na parketu do kraja utakmice.
Inače bi ih Zvezda nabila+25

Btw ,kakve gluposti napravi Fener a ovaj novi Asvel igra super košarku.
Vec me cudi da nisu podnijeli tuzbu za ovolumani je napisao/la: ↑25 okt 2024, 22:20DamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 22:03Centar “Kraljeva”, Walter Tavares, navodno je nastavio igrati i nakon što je sakupio pet ličnih grešaka.
Inače bi ih Zvezda nabila+25![]()
Btw ,kakve gluposti napravi Fener a ovaj novi Asvel igra super košarku.

Dobar je Asvel, nema sta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa dobro , ako ima pravila onda ih treba poštovati , to važi za sve ekipe . Osim za Real .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Najjace ono za Campazza. Ukinuli suspenziju protiv Partizana, zavrsila utakmica i oni vratili suspenziju protiv BaskonijeVensanKasel je napisao/la: ↑26 okt 2024, 08:07Pa dobro , ako ima pravila onda ih treba poštovati , to važi za sve ekipe . Osim za Real .

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa jednostavno im se može , g.ovnaDamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 08:51Najjace ono za Campazza. Ukinuli suspenziju protiv Partizana, zavrsila utakmica i oni vratili suspenziju protiv BaskonijeVensanKasel je napisao/la: ↑26 okt 2024, 08:07Pa dobro , ako ima pravila onda ih treba poštovati , to važi za sve ekipe . Osim za Real .![]()
![]()

I dalje boli 0:2 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da boli i nikad neće prestati . To ne mjenja činjenicu da su g.ovna ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad će saopstenje i najava da napuštaju EL i da će igrati samo domaću ligu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Paris za sad iznenađujuće dobro izgleda na početku sezone,pobijediše Albu u Berlinu,na omjeru 3-3 su
Bayern u zadnja dva napada ubacio trojke i dobio Virtus u gostima
Drama u Kaunasu i pobjeda Žalgirisa ,koji ima omjer 5-1
- VensanKasel
- Kontakt:
Napiši kako jeste bolan , ja ne volim Zvezdu ali sudije su ih uništile , otimačina bila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Definitivno sudije nisu dostojni Eurolige , postali su kao NBA debili ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.