English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
United izasao sa najjacom postavom u energetsko pice kup.
Koliko su izmislili kupova i turnira uskoro ce se igrati 3 utakmice svake sedmice, samo ne znam ko ce im gledat. 

Ovaj kup je stariji od lige sampiona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno i jest bezveze što u Engleskoj ima 2 kupa, trebaju ostaviti FA, a ovo sranje ugasiti.
Logicno znam za carabao, City ga uzimao 4 ili 5 puta zaredom ali je besmisleno takmicenje. Ostavis FA i to je to.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:35Shvatam da ovo navijacima Citya izgleda kao novo takmicenje
Vise sam mislio na novi format LP i milion utakmica. Zato u svakoj ekipi ima po 10 povrijedenih igraca. Nego, neka fino lijepo prosire rostere na 50 igraca pa da gledamo tekme svaki drugi dan.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 30 okt 2024, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa ko je kriv Pepu sto je izveo skoro najjaci sastav?Bosniak10 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:43Logicno znam za carabao, City ga uzimao 4 ili 5 puta zaredom ali je besmisleno takmicenje. Ostavis FA i to je to.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:35Shvatam da ovo navijacima Citya izgleda kao novo takmicenje
Vise sam mislio i na novi format LP i milion utakmica.
Fino stavis u ovom kupu pravilo da ti smiju igrati samo U-21 igrači i vozdra
Ybg hoce da osvoji svaki moguci trofej. Sto se ovog kupa tice premija je ispasti.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:45Pa ko je kriv Pepu sto je izveo skoro najjaci sastav?Bosniak10 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:43Logicno znam za carabao, City ga uzimao 4 ili 5 puta zaredom ali je besmisleno takmicenje. Ostavis FA i to je to.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:35
Shvatam da ovo navijacima Citya izgleda kao novo takmicenje
Vise sam mislio i na novi format LP i milion utakmica.
Bezveze je sto FIFA i UEFA iz godine u godinu prosiruju svako takmicenje i izmisljaju nova koja su bukvalno besmislenaPensioner26 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:38Iskreno i jest bezveze što u Engleskoj ima 2 kupa, trebaju ostaviti FA, a ovo sranje ugasiti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Igras s drugom postavom i onda nemas te brigeBosniak10 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:47Ybg hoce da osvoji svaki moguci trofej. Sto se ovog kupa tice premija je ispasti.JayCatwright je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:45Pa ko je kriv Pepu sto je izveo skoro najjaci sastav?

Pa City i jeste izveo drugi sastav. Ja koliko vidim sa najjacim igraju samo United, Palace i Tottenham.
Sta bi ovom Savinhu, haman nogu slomio
Jasno se vidi da igrači Citya žele namjerno da ispadnu 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Nista novo Kane je uvijek volio dobar lakat...
- wadethegreat
- Kontakt:
E cuj 18 godina

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jedan od najboljih golova lige prvaka ikad. Ovo mogu izvesti samo najveći igrači.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.