NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 apr 2011, 21:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:E ovako.Prvo navijači Želje,nije mi jasno sto nisu dosli na utakmicu,odnosno doslo ih je 30 ak.Tuga od navijača.Ovaj sto govori da zaleđe se sudilo igračima želje,laze,ni jedno zaleđe nije suđeno a da nije bilo.Glavni sudac je ovdje izdao svog kolegu,ovaj rekao da nije penal on ga dosudio.Čestitke igračima želje,al ovim su dokazali da su kao klub,daleko ispred svih sto se tice kupovine.Ona titula lani je smjesna!!!Sudac pomocni,onaj sto je bio kod klupa nas je unistio,glavni i on se i sada nalaze u stadionu.Znam kako je Tuzlacima,bas sam danas sve vidio na svoje oči.Tuga i gotovo,al tako nam i treba.Neka suspenzije ;) ;) ;) ;)
ss.ba,sto sad malo o Kaplanu ne napisete.O Kozulu je bilo 10 članaka.Stidite se!!!
Treba napisati nesto o Kaplanu i ja se slazem. Kako nije frajer vidio penal odmah, ali eto sreca pa se ispravio. Imao je muda, sto je rijetkost za ovu ligu i zato ga trebaju pohvaliti.
Nije on imao muda.Odmah je trebao penal svirati,a jes vidio sta uradi,i to UEFINOM sucu.Uvali ga da ga za cijeli zivot obilježi. ;) ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 apr 2011, 21:21

ŠB.TRN je napisao/la:E ovako.Prvo navijači Želje,nije mi jasno sto nisu dosli na utakmicu,odnosno doslo ih je 30 ak.Tuga od navijača.Ovaj sto govori da zaleđe se sudilo igračima želje,laze,ni jedno zaleđe nije suđeno a da nije bilo.Glavni sudac je ovdje izdao svog kolegu,ovaj rekao da nije penal on ga dosudio.Čestitke igračima želje,al ovim su dokazali da su kao klub,daleko ispred svih sto se tice kupovine.Ona titula lani je smjesna!!!Sudac pomocni,onaj sto je bio kod klupa nas je unistio,glavni i on se i sada nalaze u stadionu.Znam kako je Tuzlacima,bas sam danas sve vidio na svoje oči.Tuga i gotovo,al tako nam i treba.Neka suspenzije ;) ;) ;) ;)
ss.ba,sto sad malo o Kaplanu ne napisete.O Kozulu je bilo 10 članaka.Stidite se!!!
Jos da napisem,penal čist kao suza,samo glavni je kriv za sve.Molio bih da na ovoj temi ne pisete o Vedranu.To nas nimalo ne zanima.Prvi put kad je Sučić dobio plesku,ono je golemo.To se ne smije događati,al sto je najgore,javljaju nam se huligani koji ruse i svoje i tuđe!!!
mislim da si ti jedini koji nije vidio penal... to dovoljno govori o tebe... sarajevo srijeda, ljudi rade nisu ovdje svi sverceri jbg a naravno postooje i skole i fakulteti itd... jah jos da kazem vasu bruku su svi vidjeli tako da se ti trebas zapitat sta je s tobom...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 06 apr 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 apr 2011, 21:23

Jos da napisem,penal čist kao suza,samo glavni je kriv za sve.Molio bih da na ovoj temi ne pisete o Vedranu.To nas nimalo ne zanima.Prvi put kad je Sučić dobio plesku,ono je golemo.To se ne smije događati,al sto je najgore,javljaju nam se huligani koji ruse i svoje i tuđe!!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 06 apr 2011, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 apr 2011, 21:24

nick je napisao/la:
mislim da si ti jedini koji nije vidio penal... to dovoljno govori o tebe... sarajevo srijeda, ljudi rade nisu ovdje svi sverceri jbg a naravno postooje i skole i fakulteti itd... jah jos da kazem vasu bruku su svi vidjeli tako da se ti trebas zapitat sta je s tobom...
Penal čist ko suza!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 apr 2011, 21:27

u cemu je onda problem? iskreno utakmica se trebala prekinut a ne dopustit da sportski direktor trci po tribini, obezbjedjenje se placa da stiti ucesnike a ne da bije sudije... ali hajde ti znas bolje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 06 apr 2011, 21:28

Megamon je napisao/la:
[youtube][/youtube]

To brate moj :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 apr 2011, 21:30

I sta je najmocnije!!!Pa nije produzio ni dvije minute,pise ovdje do 112,sudac nam je uskratio 10 min. igre.Penal je bio,to sam vec rekao i nemojte opet pisati da nisam vidio penal.Draskovic nas unistio,al nista idemo dalje!!! :) Hrkac,nas bivsi vođa!!!Svaka cast,iste Šabović iz Tuzle!!! :D :D :D :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 apr 2011, 21:32

ŠB.TRN je napisao/la:I sta je najmocnije!!!Pa nije produzio ni dvije minute,pise ovdje do 112,sudac nam je uskratio 10 min. igre.Penal je bio,to sam vec rekao i nemojte opet pisati da nisam vidio penal.Draskovic nas unistio,al nista idemo dalje!!! :) Hrkac,nas bivsi vođa!!!Svaka cast,iste Šabović iz Tuzle!!! :D :D :D :mrgreen:
ma da pokradeni ste...

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 06 apr 2011, 21:39

ŠB.TRN je napisao/la:I sta je najmocnije!!!Pa nije produzio ni dvije minute,pise ovdje do 112,sudac nam je uskratio 10 min. igre.Penal je bio,to sam vec rekao i nemojte opet pisati da nisam vidio penal.Draskovic nas unistio,al nista idemo dalje!!! :) Hrkac,nas bivsi vođa!!!Svaka cast,iste Šabović iz Tuzle!!! :D :D :D :mrgreen:
Ja sutra idem pitati Sabu da vam mi ustupimo mjesto u finalu jer stvarno ovo sto je zeljo i sudija napravio to se rijetko vidja sram ih bilo :D

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 06 apr 2011, 21:44

I thinks result is ril,zeljo playd firt half bed,sirocki playjd sekund half gud,gejm is bad :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 apr 2011, 21:45

hz033 je napisao/la:Kriju ubicu, prijete , kamenjaju ukratko bruka ste i sramota za sport. Da je ovo normalna država nebi vi igrali ni seosku ligu.
po rezultatima iz zadnjih par godina, siroki je puno iznad vas, zato tisina

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 06 apr 2011, 21:52

Na ovoj temi jedino što očekujem je realan komentar od momka pod nickom
ŠB_Fidelis ;)
Hajde lazare,hajde Lazare..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 21:53

medoje je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Kriju ubicu, prijete , kamenjaju ukratko bruka ste i sramota za sport. Da je ovo normalna država nebi vi igrali ni seosku ligu.
po rezultatima iz zadnjih par godina, siroki je puno iznad vas, zato tisina
Promasio si temu ovo nije bocanje.
A i racunica te ebe,jer godine biras po svom cejfu,moj ti medonja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 06 apr 2011, 21:55

**** svi po redu sto napadate navijace Širokoga, da je se ovo desilo u Sarajevu pitao bih vas kako bi ste se ponasali, da li bi gadjali sudca i jeb... mu mater i njemu i onom retardiranom pomocniku. Ja ne kazem da penal nije bio, ali kako moze suditi pomcni sudac jedan penal kad u sesnestercu stoji glavni sudac...Jos nesto, onaj igrac sarajeva sto nosi broj 2, njemu je... mater u sri š...a.

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 06 apr 2011, 21:59

Popović Lazar je napisao/la:Na ovoj temi jedino što očekujem je realan komentar od momka pod nickom
ŠB_Fidelis ;)
POTPIS NA OVO !

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 06 apr 2011, 22:00

george town je napisao/la:**** svi po redu sto napadate navijace Širokoga, da je se ovo desilo u Sarajevu pitao bih vas kako bi ste se ponasali, da li bi gadjali sudca i jeb... mu mater i njemu i onom retardiranom pomocniku. Ja ne kazem da penal nije bio, ali kako moze suditi pomcni sudac jedan penal kad u sesnestercu stoji glavni sudac...Jos nesto, onaj igrac sarajeva sto nosi broj 2, njemu je... mater u sri š...a.
Šta bi bilo kad bi bilo? O čemu ti pričaš? Ogradi se prividno ovdje za papanluk i seljakluk koji su čobani sa Lištice priredili i onda sa svojim suseljanima idi pričaj kako su 'rvati majorizirani!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 06 apr 2011, 22:01

:roll:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 apr 2011, 22:09

Još ću nesto reci.Nitko nije pisao o tome kako navijači Želje hukaju nasim tamnoputim navijačima,a Sarajevu da ne govorim.Sad se svi pametni nasli pisati o nama.Sam se od sebe ograđujem ali i od ostalih koji su psovali sucu,on je iznervirao publiku.Penal bio,sudac nikad gori,utakmica trajala 82 min!!!Ponovo čestitke Želji!!! ;)

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 06 apr 2011, 22:16

ŠB.TRN je napisao/la:Još ću nesto reci.Nitko nije pisao o tome kako navijači Želje hukaju nasim tamnoputim navijačima,a Sarajevu da ne govorim.Sad se svi pametni nasli pisati o nama.Sam se od sebe ograđujem ali i od ostalih koji su psovali sucu,on je iznervirao publiku.Penal bio,sudac nikad gori,utakmica trajala 82 min!!!Ponovo čestitke Želji!!! ;)
ma to je kulturan narod nase metropole,ma gdje ce oni hukat

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 06 apr 2011, 22:21

sam da vam javim da cete propast ubrzo jer ove godine vam nema u evropu a od toga ste zivjeli bili ste proteklih godina dobri nema sta al nema te vi navijace niti veliki grad da se mozete nosit sa celikom zeljom sarajevom ili slobodom :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Ledara, Pablo11, ristagrad, szlaja, Zaboljesutra i 40 gostiju.