Zato što nije znao, jednostavno, već sam ti napisao o njegovoj stručnosti. Ali i pored toga svega se morao dobiti trećeligaš
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Brate, pricaj ti sta hoces, ali nas je vise strah subote u Tuzli nego Zrinjskog u Mostaru...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:25Alejkumu selam brate nas dobri.
Ma ovi debili zapeli ili ne, nama slijedi jos jedan debakl u subotu.
Nemojte vi previse utrpat, svakako smo se vec dovoljno obrukali.
-
- Kontakt:
Ma vjerujem da imate strah samo da ne kiksate od ovih levata i debila, jer bi to ponizenje bilo za vas u ovom trenutku.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:28Brate, pricaj ti sta hoces, ali nas je vise strah subote u Tuzli nego Zrinjskog u Mostaru...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:25Alejkumu selam brate nas dobri.
A sto se tice kvaliteta, nema potrebe da strahujete, jer ovi invalidi nemaju kvalitet ni za kantonalne.
A to su i danas pokazali.
Jedino ako imate kakvog mesara, uvedite ga, nek polomi noge ovim pi*kicama. Castili bi ga mi sa teme
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Al nas Vanja lozi i pokusava utjesiti neutjesne. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trener koji ne moze igrace motivirat i natjerat da igraju protiv KRUSEVAAAAA, ja i njemu i njima yebem mater.
Nikada nije ponizenje izgubiti od Slobode...Opet ponavljam, mi kad igramo protiv Slobode , isto je kao kad igramo derbi, ni forma , ni kvalitet, ni mjesto na tabeli nista ne znace, samo momentum...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:33Ma vjerujem da imate strah samo da ne kiksate od ovih levata i debila, jer bi to ponizenje bilo za vas u ovom trenutku.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:28Brate, pricaj ti sta hoces, ali nas je vise strah subote u Tuzli nego Zrinjskog u Mostaru...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:25
Alejkumu selam brate nas dobri.
A sto se tice kvaliteta, nema potrebe da strahujete, jer ovi invalidi nemaju kvalitet ni za kantonalne.
A to su i danas pokazali.
Jedino ako imate kakvog mesara, uvedite ga, nek polomi noge ovim pi*kicama. Castili bi ga mi sa teme
Milion puta dokazano...
- Beduin
- Kontakt:
Mi smo brate neutjesni i razocarani u carsiju, u grad, u sport, okolinu truhlu, u sve.
Nama ovakvima nema spasa i buducnosti.
075 ❤
075 ❤
Njih se ne moze motivisati protiv Zelje, protiv Zrinjskog, protiv Kruseva itd. Pa protiv koga moze? Jedino da im se zaprijeti nema plate dok se ne popravi igra. Vidjeli bi svi kako se onda ako nista bore.
Ovo na svaku stranicu postavljati.Ovo su igrači koji su Slobodi priredili jednu od najvećih bruka u posljednjih tridesetak godina!
FK Sloboda: Trako, Ignjatović, Dervišagić, Čajić, Komiya, Hadžanović, Mekić, Dubačkić, Delimeđac, Žlibanović, Haračić.
Ušli: Šero, Kunić, Hadžibeganović, Džafić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva motivacija ljudi dragi oni hodat ne znaju a kamo li lopte igrati, nema to veze sa motivacijom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ekipa Smajla Karica bi ovim levatima uvalilia tricu…. Kako su samo unistili klub za nepunih 12 mjeseci levati. Fuj gadi mi se
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Ja bi ovo sutra kaznio sve sa 10 000 maraka,svakog igraca kojeg imamo u zapisniku.
Ne razumijem sto se suti iz kluba, sta se ceka......Niko da se obrati javnosti....Nije moguce da su ovakve kante za nabijanje.....Da nas klubovi iz opstinske lige ovako maltretiraju.....Meni ovo smrdi dobro.....
Izadji i ti i reci javno preuzeo sam,necu,hocu danas cu sutra recite nesto yebem vam mater ovo je dno dno.
Ja da sam Nalic ja bi izasao sutra jsvno i izvinuo se za ovu sramotu, poderao tu trenersku diplomu i ostavio se fudbala. Ubleho, prevarantu, ne znam ko tebi rece da si trener majku ti sebi yebo.....Ko god od ovih igraca tuzi klub i zahtjeva "zaradjeno "dabogda na lijekove trosio.
Pa picka vam materina....
Ne razumijem sto se suti iz kluba, sta se ceka......Niko da se obrati javnosti....Nije moguce da su ovakve kante za nabijanje.....Da nas klubovi iz opstinske lige ovako maltretiraju.....Meni ovo smrdi dobro.....
Izadji i ti i reci javno preuzeo sam,necu,hocu danas cu sutra recite nesto yebem vam mater ovo je dno dno.
Ja da sam Nalic ja bi izasao sutra jsvno i izvinuo se za ovu sramotu, poderao tu trenersku diplomu i ostavio se fudbala. Ubleho, prevarantu, ne znam ko tebi rece da si trener majku ti sebi yebo.....Ko god od ovih igraca tuzi klub i zahtjeva "zaradjeno "dabogda na lijekove trosio.
Pa picka vam materina....
- Beduin
- Kontakt:
Kad je jedan Inje prestao ici na utakmice ove sezone onda znas koliko je sati i sta se od kluba uradilo.
Ako moze on napokon izraziti vid protesta na taj nacim, jer nijedan drugi ne funkcionise, onda moze svako od nas. Samo ne ici na utakmice dok nam ne pocnu davati igru i pobjede za nase pare, vrijeme, zivce... ja i dalje necu ici dok se jasno ne stavi do znanja na cemu smo te sta i kako dalje.
Ako moze on napokon izraziti vid protesta na taj nacim, jer nijedan drugi ne funkcionise, onda moze svako od nas. Samo ne ici na utakmice dok nam ne pocnu davati igru i pobjede za nase pare, vrijeme, zivce... ja i dalje necu ici dok se jasno ne stavi do znanja na cemu smo te sta i kako dalje.
075 ❤
075 ❤
Najbolji komentar za subotuValjda se spusti magla da ne gledamo sramotu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da je to prije par godina pa bi rekao da si upravu, ovako ide nikad laganija tekma za Sarajevo, nazalost po nas mi smo vec u federalnoj ligi i ko zna sta ce bit sa ovog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:28Brate, pricaj ti sta hoces, ali nas je vise strah subote u Tuzli nego Zrinjskog u Mostaru...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:25Alejkumu selam brate nas dobri.
Dodjite u Tuzlu u sto vecem broj i sretno vam u borbi za titulu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koliko znam sad, najavljena je invazija u Tuzlu...fukara87 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 09:16Da je to prije par godina pa bi rekao da si upravu, ovako ide nikad laganija tekma za Sarajevo, nazalost po nas mi smo vec u federalnoj ligi i ko zna sta ce bit sa ovog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:28Brate, pricaj ti sta hoces, ali nas je vise strah subote u Tuzli nego Zrinjskog u Mostaru...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:25
Alejkumu selam brate nas dobri.
Dodjite u Tuzlu u sto vecem broj i sretno vam u borbi za titulu
U ovoj ligi ,brate, nikad se nista nije znalo i nece se znati, osim ovog namjestanja Borcu i Zrinjskom...
Vi ste prosle godine bili u federalki, jos u gorem stanju, pa vas jedva, na penale izbacismo...
Treba biti iskren i reci da smo imali duplo jacu ekipu u federalnoj nego sad, Komazec, Dilaver, Delic, Kalesic, Civic sve su to igraci koji su igrali Premijer ligu i znaju igrat lopte nego ovo sad invalidiVanja8 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 09:34Koliko znam sad, najavljena je invazija u Tuzlu...
U ovoj ligi ,brate, nikad se nista nije znalo i nece se znati, osim ovog namjestanja Borcu i Zrinjskom...
Vi ste prosle godine bili u federalki, jos u gorem stanju, pa vas jedva, na penale izbacismo...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Protiv Sarajeva ne bi bilo loše da od prve minute krenu Džafić, Tallison i Dervišagić a ispred njih Komiya, da to bude ta neka navala. Treba nam brzine gore. Dosta je više Cvijanovića, Haračića i Kunića..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.