Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Otkad je ova sloboda zrela za gasenja...
Ne znam sto su namjestali i ulozili tolike pare u sudije prosle sezone samo da bi narednu sezonu ponovo put prve lige.
Uz borac i kone definitivno najomrazeniji klub.
Oni sve mrze i to im se 20 godina obija o glavu i oni opet isto. Zreli za gasenja, a ne ispadanja.
Ne znam sto su namjestali i ulozili tolike pare u sudije prosle sezone samo da bi narednu sezonu ponovo put prve lige.
Oni sve mrze i to im se 20 godina obija o glavu i oni opet isto. Zreli za gasenja, a ne ispadanja.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vise HZ u kopu danas nego Leseva u evropi
Osmoljetku pa diskutiramo. Športski pozdravmosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:38Oo nas dobri,posteni intelektualac,vidi se da si gospodin rodjeni. Ko ti je ovako najmiliji?Rigoletto je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:36Jeste ovo napokon krepali?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:27
Mi bi od vasih pionira izgubili.
Ako udjete imalo ozbiljno u utakmicu, mozete nam zgadit fudbal.
Ovo je najgora ekipa u historiji PL
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Ako nista, dovoljno je i samo ime koje nosi...
Nije ovo Slobodi prvi put da se nadje u teskoj situaciji, ali uvijek je bila i ostala i ostace Sloboda...
Kakve je samo igrace stvorila, afirmisala o tome mnogi klubovi mogu samo sanjati...
- svrakino1921
- Kontakt:
Mnogo romantike koja zapravo to i nije. Činjenica da je Sloboda, kako kažeš "stari klub" je za njih otežavajuća. To je klub bez ikakvog uspjeha i značaja. Nebitan, kako u ligi bivše države, tako i u ovoj.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Nije ovo Slobodi prvi put da se nadje u teskoj situaciji, ali uvijek je bila i ostala i ostace Sloboda...
Kakve je samo igrace stvorila, afirmisala o tome mnogi klubovi mogu samo sanjati...
Nemojmo o afirmisanju i stvaranju igrača. U ovoj ligi nastupa klub čiji je bivši igrač osvajač zlatne lopte.
Rigoletto je napisao/la: ↑31 okt 2024, 06:19Mnogo romantike koja zapravo to i nije. Činjenica da je Sloboda, kako kažeš "stari klub" je za njih otežavajuća. To je klub bez ikakvog uspjeha i značaja. Nebitan, kako u ligi bivše države, tako i u ovoj.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Nemojmo o afirmisanju i stvaranju igrača. U ovoj ligi nastupa klub čiji je bivši igrač osvajač zlatne lopte.
De ba ,ne valjaj gluposti...
Nazivas igraca koji je bio na posudbi vasim igracem...
I to nije romantika, istorija i tradicija su vrijdnosti kluba.
- relativizam
- Kontakt:
jel zasjela jutros disciplinska komisija
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 31 okt 2024, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
- GoskGabela
- Kontakt:
Gadno je Kruševo, gadnooo.
Nogometna lekcija trabant velikanu, svaka čast fukarama, odlična brojnost ne znam koju zaredom gostujuću utakmicu

Nogometna lekcija trabant velikanu, svaka čast fukarama, odlična brojnost ne znam koju zaredom gostujuću utakmicu
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ne može ni znat kad sve što si nabrojao njegov klub nemaVanja8 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 07:57Rigoletto je napisao/la: ↑31 okt 2024, 06:19Mnogo romantike koja zapravo to i nije. Činjenica da je Sloboda, kako kažeš "stari klub" je za njih otežavajuća. To je klub bez ikakvog uspjeha i značaja. Nebitan, kako u ligi bivše države, tako i u ovoj.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37
Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Nemojmo o afirmisanju i stvaranju igrača. U ovoj ligi nastupa klub čiji je bivši igrač osvajač zlatne lopte.![]()
![]()
![]()
On misli da je romantika bit u sprezi sa strankom.
MNON
Vrijeme pokazuje da Maksimovic nije nista kriv.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
Maksimovic jedna od vecih ubleha koja ima trenersku licencu.
Vidi na sta licite poslije njega: bez osvojenog boda, bez gola u prvenstvu, ispali iz kupa od nizeligasa.
Sisoja jos nije promjenio ime...Suvorov je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:56Vrijeme pokazuje da Maksimovic nije nista kriv.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
Vidi na sta licite poslije njega: bez osvojenog boda, bez gola u prvenstvu, ispali iz kupa od nizeligasa.
Ja vas ne mrzim, mozda ti imas neku vrstu mrznje prema nema ili komplekse ne znam, uglavnom dobro dosli u Tuzlu i sretno za dalje u ligiErosViverosViv je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:52Otkad je ova sloboda zrela za gasenja...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gore pise naomrazeniji klubovi, a dole kao oni sve mrzeErosViverosViv je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:52Otkad je ova sloboda zrela za gasenja...
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne laži. Pratim više foruma i ima komentara naših kako nije bio penal. Društvene mreže, isto ima komentara kako penala nije bilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:33Vi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:22Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
Stidljivo komentarisete na svojoj temi, a da je obrnuta situacija, do sad bi se ispisalo 10 stranica o Vici, sudijama, savezu i ostalima...uz socne psovke mrtvih i preminulih
Kad budeš sljedeći put htio nešto lagati, onda se bolje pripremi.
-
firenca1998
- Kontakt:
nije sendvic dobio pa je to tihi vid protestaHazre je napisao/la: ↑31 okt 2024, 09:05Sisoja jos nije promjenio ime...Suvorov je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:56Vrijeme pokazuje da Maksimovic nije nista kriv.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 17:53Mi smo gori i od goska. Ovo za qrca nije.
Kupili smo Gigovića, šta je problem?
Ja ne mogu da vjerujem da se ljudi "pecaju" na ovo retardirano spinovanje & pokušaj provokacije od strane navijača Vase Crnog i malog bojca.
Ja ne mogu da vjerujem da se ljudi "pecaju" na ovo retardirano spinovanje & pokušaj provokacije od strane navijača Vase Crnog i malog bojca.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nema smisla raspravljati. Morat ćete si kad tad priznati neke stvari i krenuti dalje. Športski pozdrav.Vanja8 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 07:57Rigoletto je napisao/la: ↑31 okt 2024, 06:19Mnogo romantike koja zapravo to i nije. Činjenica da je Sloboda, kako kažeš "stari klub" je za njih otežavajuća. To je klub bez ikakvog uspjeha i značaja. Nebitan, kako u ligi bivše države, tako i u ovoj.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37
Nemojmo o afirmisanju i stvaranju igrača. U ovoj ligi nastupa klub čiji je bivši igrač osvajač zlatne lopte.![]()
![]()
![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Evo priznajemo da kad ne bude HDZ-a nece bit ni Zrinjskog.
Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Ovako bi nam bilo kada bi lažni divovi postavili svoje ljude u savez i u sudijsku organizaciju. Borac i Zrinjski bi bili smiješni šta bi ovi radili.
Ovako bi nam bilo kada bi lažni divovi postavili svoje ljude u savez i u sudijsku organizaciju. Borac i Zrinjski bi bili smiješni šta bi ovi radili.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović