Veliki "zicer" juče propušten.Suki46 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:07Mislim da malo u zadnje vrijeme druže predimenzioniraš neke stvari.Predsjednik je rekao njihov da je to spletka 1 čovjeka , gdje mi kao Fudbalski klub apsolutno nemamo dodira i uticaja s tim.Čitajući forum kako ovaj topic , tako i naš , svi su se složili da je onaj penal smiješan bio i da nam je drago bilo da je fulio.Mi smo u tom trenutku vodili , malo poslije potvrdili rezultat , ali nije imao konačan ishod za nešta aspolutno.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:35Naravno da se nijedan medij nije oglasio povodom jučerašnje lakrdije Miloša Gigovića. Samo su neki od njih stidljivo prenijeli izjavu trenera domaće ekipe.
Ovako bi nam bilo kada bi lažni divovi postavili svoje ljude u savez i u sudijsku organizaciju. Borac i Zrinjski bi bili smiješni šta bi ovi radili.
Ovo je taktički odrađeno u smiješnoj utakmici 1/16 finala Kupa gdje bi Sarajevo svakako prošlo , gdje je sviran taj penal , kako bi se pokazalo i dokazalo "evo i vama nešta , da ne bude vazda kontra" a suštinski je udario samo na svoj imidž , a ne na imidž 2 kluba koja su igrali.Smiješna spletkarenja od Saveza smo svi mi jučer uočili , a neki će vidjeti da je ovo samo neki poguranac jer je FK Sarajevo u pitanju.
Toliko na ovu tematiku![]()
Ako je penal niđe veze a svi kažu da jeste, gurni loptu s penala 2-3 metra i pokaži doslednost i kad je očigledna greška u tvoju korist. Svi mediji iz regiona bi to prenijeli, a pogotovo si imao luxuz za tako što u tekmi protiv onih.