Borna Sosa. Odbio je Hrvatsku i obrisao sve objave u dresu te države te izjavio kako želi igrati za Njemačku. Kada ga Njemačka nije pozvala na EURO2021 vratio se Hrvatskoj.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ni na jedan tvoj post više neću isto gledati
Pa majmune Sosa igrao za sve U selekcije Hrvata , i oni ga nisu zvali za EP 2021 pa on probao kod svaba ali nije imao papire. Šta lupaš glupostiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:35Borna Sosa. Odbio je Hrvatsku i obrisao sve objave u dresu te države te izjavio kako želi igrati za Njemačku. Kada ga Njemačka nije pozvala na EURO2021 vratio se Hrvatskoj.
Bila najveće blamaža DFBa posto nisu skontali da nema papire
Zadnja izmjena: KoloDD, dana/u 01 nov 2024, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Spahic je jasno rekao da su novinari pokvarili dolazak jednog potencijalnog reprezentativca, a nema sumnje da je u pitanju Bazdar. Story na instagramu je sigurno objavljen pod pritiskom - cak sam ubijedjen da su mu ono drugi sastavili i da je on to samo kopirao. Sad se sklonio iz Srbije i konacno u miru moze odluciti za koga ce igrati. Ja jos uvijek ne vjerujem, sve dok ga ne vidim na okupljanju.
U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim - bice veliko pojacanje za nas. Ako i Licina dodje, onda ofanzivni dio ekipe postaje prepun potencijala. Cekamo jos Hamulu da se vrati na stare staze.
Da je Spahic bio tu ranije, uvjeren sam da bi i Omeragic danas bio nas. Steta ovakvog raspleta situacije oko 'Svedjana'. Sve je moglo biti drugacije, da se samo malo mudrije postupilo. Protiv Ukrajinaca smo imali perfektnih 70-ak minuta dok je pet najboljih defanzivaca drzalo odbranu, a onda Sergej nekima zamijeni mjesta, neke posalje na tribine, s nekima se posvadja i danas imamo zadnju liniju koja je je 5x losija. Naravno, ne postoji nacin da se opravda ono sto je Anel radio, ali nejse, nije to tema...
Da je jos ugrabiti kakvog defanzivnog veznog, jer ocigledno od Tahirovica necemo dobiti ono cemu smo se nadali...

U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim - bice veliko pojacanje za nas. Ako i Licina dodje, onda ofanzivni dio ekipe postaje prepun potencijala. Cekamo jos Hamulu da se vrati na stare staze.

Da je Spahic bio tu ranije, uvjeren sam da bi i Omeragic danas bio nas. Steta ovakvog raspleta situacije oko 'Svedjana'. Sve je moglo biti drugacije, da se samo malo mudrije postupilo. Protiv Ukrajinaca smo imali perfektnih 70-ak minuta dok je pet najboljih defanzivaca drzalo odbranu, a onda Sergej nekima zamijeni mjesta, neke posalje na tribine, s nekima se posvadja i danas imamo zadnju liniju koja je je 5x losija. Naravno, ne postoji nacin da se opravda ono sto je Anel radio, ali nejse, nije to tema...
Da je jos ugrabiti kakvog defanzivnog veznog, jer ocigledno od Tahirovica necemo dobiti ono cemu smo se nadali...
Demirel Hodzic bi mogao biti zanimljivo ime.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ušao sam ti u profil, vidio da mrziš sve iz naše lijepe domovine i odlučio da nema smisla da razgovaram s tobom. Vjerovatno si velika hrvatina iz čitluka ili srbin iz laktaša, i umireš jer je Baždar odabrao nasKoloDD je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:37Pa majmune Sosa igrao za sve U selekcije Hrvata , i oni ga nisu zvali za EP 2021 pa on probao kod svaba ali nije imao papire. Šta lupaš glupostiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:35Borna Sosa. Odbio je Hrvatsku i obrisao sve objave u dresu te države te izjavio kako želi igrati za Njemačku. Kada ga Njemačka nije pozvala na EURO2021 vratio se Hrvatskoj.
Bila najveće blamaža DFBa posto nisu skontali da nema papire

Grupa iznad svakog pojedinca.
Gigović, Huseinbašić, Bajraktarević, Baždar, Tahirović - svi još uvijek mogu igrati za u21 reprezentaciju (osim Denisa).
Muharemović moguće već sad bude priključen, Alajbegović nadolazi i još par mladih igrača je u u19/u21, a kako spaha radi očekvati je i dodatna pojačanja u narednim ciklusima. Od ovih ako pola bude na ozbiljnom nivou imamo reprezentaciju za narednih 10ak godina.
Muharemović moguće već sad bude priključen, Alajbegović nadolazi i još par mladih igrača je u u19/u21, a kako spaha radi očekvati je i dodatna pojačanja u narednim ciklusima. Od ovih ako pola bude na ozbiljnom nivou imamo reprezentaciju za narednih 10ak godina.

Ne samo ne volim idiote i ludjake , a forum biotop za to.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:42Ušao sam ti u profil, vidio da mrziš sve iz naše lijepe domovine i odlučio da nema smisla da razgovaram s tobom. Vjerovatno si velika hrvatina iz čitluka ili srbin iz laktaša, i umireš jer je Baždar odabrao nasKoloDD je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:37Pa majmune Sosa igrao za sve U selekcije Hrvata , i oni ga nisu zvali za EP 2021 pa on probao kod svaba ali nije imao papire. Šta lupaš glupostiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:35
Borna Sosa. Odbio je Hrvatsku i obrisao sve objave u dresu te države te izjavio kako želi igrati za Njemačku. Kada ga Njemačka nije pozvala na EURO2021 vratio se Hrvatskoj.
Bila najveće blamaža DFBa posto nisu skontali da nema papire![]()
Svak ne igra di hoće i može
-
- Kontakt:
denza je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:36Ni na jedan tvoj post više neću isto gledati![]()
Ne znam u kom kontekstu mislis.

Ali jedno cu reci trebalo je jos u maju mjwsecu napisat da je mali naš ovdje javno i onda je Sinan malo ubrljao natpisima pa je onda Partizan malo izvrsio pritisak da se saceka jer su ga planirali prodati ovog ljeta i nakon svih uvreda koje sam pretrpio ovdje da sam lagao opet sam samouvjereno jos u augustu napisao da je naš kao što i piše iznad kada niko pojma o tome nije imao ni ovdje čak ni u državi.
A sad je lako kad se skoro sve otkrije svako piše:)
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
---------------- Baždar -----------------
Alajbegović - Ličina - Bajraktarević
Ako direktor sredi Ličinu i ako karijere budu išle kako planiramo i kako trenutno napreduju, baš jak napad bi mogli imati u budućnosti. Sljedeći na redu je Hodžić.
Alajbegović - Ličina - Bajraktarević
Ako direktor sredi Ličinu i ako karijere budu išle kako planiramo i kako trenutno napreduju, baš jak napad bi mogli imati u budućnosti. Sljedeći na redu je Hodžić.
Ok, onda mijenjam misljenje buduci da si ti jedini pravi insajder foruma.RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:08Nisam se oglasavao po pitanju Bazdara, sve dok nisam dobio info da je nas, sto sam i iznio na forum. Htio bih ovim putem reci da je njegov izbor uvijek bila Bosna i Hercegovina. Decko je odbio Piksijev poziv za Ligu Nacija u septembru, odigrao jos jednu utakmicu u dresu U21 reprezentacije Srbije, a u oktobru je odbio i tu istu U21 reprezentaciju.
Isto tako, poruka koju je napisao u maju mjesecu je bila direktiva od strane uprave Partizana. Nemojte ga osudjivati, momak je bio tada pod ogromnim pritiskom i njegov slucaj nije ni blizu slucaja tipa Huseinbasic i Burnic.
Dobrodosao Samede![]()

Molim te budi dostojanstven i ne šutaj nogama neznalice koje leže u blatu.
Inače, čestitke svim navijačima reprezentacije BiH, kojih je u ovom carstvu trolova i botova sve manje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma u pozitivnom. Sjećam se tog posta i imao sam dobar osjećaj. Slobodno napiši ako još šta znašImajednabrigada je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:03
Ne znam u kom kontekstu mislis.![]()
Ali jedno cu reci trebalo je jos u maju mjwsecu napisat da je mali naš ovdje javno i onda je Sinan malo ubrljao natpisima pa je onda Partizan malo izvrsio pritisak da se saceka jer su ga planirali prodati ovog ljeta i nakon svih uvreda koje sam pretrpio ovdje da sam lagao opet sam samouvjereno jos u augustu napisao da je naš kao što i piše iznad kada niko pojma o tome nije imao ni ovdje čak ni u državi.
A sad je lako kad se skoro sve otkrije svako piše:)
Ghuraba je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:37Spahic je jasno rekao da su novinari pokvarili dolazak jednog potencijalnog reprezentativca, a nema sumnje da je u pitanju Bazdar. Story na instagramu je sigurno objavljen pod pritiskom - cak sam ubijedjen da su mu ono drugi sastavili i da je on to samo kopirao. Sad se sklonio iz Srbije i konacno u miru moze odluciti za koga ce igrati. Ja jos uvijek ne vjerujem, sve dok ga ne vidim na okupljanju.![]()
U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim - bice veliko pojacanje za nas. Ako i Licina dodje, onda ofanzivni dio ekipe postaje prepun potencijala. Cekamo jos Hamulu da se vrati na stare staze.![]()
Ja ne znam sta je sa vama koji da se ruzno izrazim drkhate na Hamulica.Momak teski prosjek ubleha kao i Mujakic.Obojici dozivotno zabraniti igranje za reprezentaciju.Kako je krenuo ni Tahirovic nije daleko od toga.
Ako i crnogorski Sandzaklija Licina zaigra za nas mijenjamo mišljenje o Sanzdaklijama?Mogli je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:23Ok, onda mijenjam misljenje buduci da si ti jedini pravi insajder foruma.RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:08Nisam se oglasavao po pitanju Bazdara, sve dok nisam dobio info da je nas, sto sam i iznio na forum. Htio bih ovim putem reci da je njegov izbor uvijek bila Bosna i Hercegovina. Decko je odbio Piksijev poziv za Ligu Nacija u septembru, odigrao jos jednu utakmicu u dresu U21 reprezentacije Srbije, a u oktobru je odbio i tu istu U21 reprezentaciju.
Isto tako, poruka koju je napisao u maju mjesecu je bila direktiva od strane uprave Partizana. Nemojte ga osudjivati, momak je bio tada pod ogromnim pritiskom i njegov slucaj nije ni blizu slucaja tipa Huseinbasic i Burnic.
Dobrodosao Samede![]()
![]()
Licina je posljednje pojacanje koje mozemo dobiti, ostalo je sve taraba.
jel stoji i za Luku Kulenovica, jer si i njega spomenuo kao novog reprezentativca BiH?RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:08Nisam se oglasavao po pitanju Bazdara, sve dok nisam dobio info da je nas, sto sam i iznio na forum. Htio bih ovim putem reci da je njegov izbor uvijek bila Bosna i Hercegovina. Decko je odbio Piksijev poziv za Ligu Nacija u septembru, odigrao jos jednu utakmicu u dresu U21 reprezentacije Srbije, a u oktobru je odbio i tu istu U21 reprezentaciju.
Dobrodosao Samede![]()
Mislim da je vec sigurno da je Licina nas jer su dobre sanse da se radi o ok cvajtasu u buducnosti.Sheyi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:40Ako i crnogorski Sandzaklija Licina zaigra za nas mijenjamo mišljenje o Sanzdaklijama?Mogli je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:23Ok, onda mijenjam misljenje buduci da si ti jedini pravi insajder foruma.RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:08Nisam se oglasavao po pitanju Bazdara, sve dok nisam dobio info da je nas, sto sam i iznio na forum. Htio bih ovim putem reci da je njegov izbor uvijek bila Bosna i Hercegovina. Decko je odbio Piksijev poziv za Ligu Nacija u septembru, odigrao jos jednu utakmicu u dresu U21 reprezentacije Srbije, a u oktobru je odbio i tu istu U21 reprezentaciju.
Dobrodosao Samede![]()
![]()

Dakle za euro kvalifikacije imat cemo:
Demirovic Bazdar.
Hamulic. Licina
Demirovic Bazdar.
Hamulic. Licina