Hvala bracabenko21 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:35kao sto sam i rekao da ce biti jedno vanredno kolo
Gosk nedjelja 19:45
Kuci zrinjski petak 18h
Gostovanje radnik utorak 16h@ajdohordas mozes uci na gostujuci sektor bez obzira sto ne dolazis s grupomHoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vaso TREANJEVKA crni je DOKAZAO POKAZAO sve. Vico zeljkovic je UNISTAVAO FK SARAJEVO uz direktnu izdaju petokolonasa sa grbavice hnk zeljeznicar.. SVI SMO MISLILI DA SU SE USTASE IZ MOSTARA I CETNICI IZ BL UDRUZILI DA UNISTE BIH NOGOMET I PRVU BRANU BIH NOGOMETA FK SARAJEVO, al sad se vidi da su jednoglasne odluke dolazile ostrane izdajnika u vidu FIKRETA ABDUCA BABE KOJI JE PROMJENIO IME U HNK zeljeznicar..
Samo da znaju izdajnici da se nece desit promjena HISTORIJE kad se ovo sve zavrsi i nek znaju da ce bit osudjeni posteno a to nije ko sto je FIKRET OSUDJEN NA 15 godina i nikom nista..
Samo da znaju izdajnici da se nece desit promjena HISTORIJE kad se ovo sve zavrsi i nek znaju da ce bit osudjeni posteno a to nije ko sto je FIKRET OSUDJEN NA 15 godina i nikom nista..
Sjetih se kad je Mirza dao Kenanu Handzicu kapitensku sa 19 godina, nakon par utakmica za seniore.Od tada mu je karijera krenula nizbrdo, nit smo imali konkretne koristi od njega na terenu, nit se prodao, niti je napravio neku karijeru.napoleon72 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:48Kakav pucanj u koljena sa Celikom. Jos jedan "kapiten" koji ce imat tu ulogu radi skoka cijene na trzistu i forsiranja prodaje.
Svaka Cast za Celika
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Po meni smislena odluka:
- prodace se bolje
- vjeruju da je vec sazrio
- moze ga uzbiljiti dosta (moze otici i u kontru, necemo pehirat)
- odbrambeni igrac vrlo bitno da je kapiten
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Prije toga bio Anicic i Djurickovic. Celik je 100% bolja opcija.
- luckystrike
- Kontakt:
Možeš doći na pomoćni i s Hordama ući odatle a mislim da možeš i s glavne kapije proći kao domaći a onda ući na prvi ulaz na tribini. Moguće da će Horde malo kasniti s ulaskom a prilikom izlaska ćemo najvjerovatnije svi biti zadržani.ajdohordas je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:32Hoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom ?
Sutra smo ionako mi domaći barem po brojnosti
Iskr ocekujem pored HZ, dosta nasih navijaca iz TK.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pustili su nas prosli put u gostujuci sektor prije grupe, da ne cekamo dodatnih sat vremena. Policija korektna zadnje 3 godine.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nema šta mi ćemo probat ući, a nema razloga da nas istjeraju sa tribine.luckystrike je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:30Možeš doći na pomoćni i s Hordama ući odatle a mislim da možeš i s glavne kapije proći kao domaći a onda ući na prvi ulaz na tribini. Moguće da će Horde malo kasniti s ulaskom a prilikom izlaska ćemo najvjerovatnije svi biti zadržani.ajdohordas je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:32Hoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom ?
Sutra smo ionako mi domaći barem po brojnosti![]()
U Zenicu se isto normala udje na sjever prije nego Horde stignu, ne vidim razlog da dole bude drugačije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Iskreno, po meni Celik nije zasluzio traku zbog onih ispada i sto je evidentno da nema grama mozga. Crveni karton zbog kojih nije igrao dvije teske utakmice ( Borac i Zeljo) te onaj glupavi penal protiv Sirokog. Pa i onaj zamalo crveni gdje isao na to da udari igraca ali ga je promasio pa mu sudija progleda kroz prste. Kratak fitilj nije za kapitenske trake!
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, TigerWoods i 30 gostiju.