Segundaskillafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:54E dobro, prošlo je već dva sata a još nemamo pogrdan nadimak.
Kantardžija?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Segundaskillafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:54E dobro, prošlo je već dva sata a još nemamo pogrdan nadimak.
Kantardžija?
Jarane ova dvojica nemogu u istu ravan. Vladan je igrao za nas i onda nas odpilio tj poletio da igra za Srbiju medjutim ocito su ga lose savjetovali i sad nece igrati ni tamo ni kod nas. A mali Samed je igrao za Srbiju, igrao u Partizanu i logicki da je izabrao njih, obzirom da je shvatio da ce biti niko i nista kod njih predomislio se i ja to postujem. A bilo je i kod nas igraca koji su igrali u svim selekcijama repke i kad treba za seniorsku igrati odu u Hrvatsku ili Srbiju tako da to nista nije novo bar na ovim prostorima. Samed je dobro dosao u nasu repku i trebamo ga tretirati kao i sve ostale koji su igrali za druge zemlje pa odlucili za nas igrati…..JayCatwright je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:48čekamo i da se Vladan javi nakon što ga je Srbija odj.ebala 20 puta do sad
Samed Baždar će i definitivno postati novi Zmaj, a da je situacija oko njegovog statusa već rješena govori i to da će se mladi napadač već sada nači na spisku Sergeja Barbareza.
Naime, kako je potvrđeno za **** on će biti na raspolaganju selektoru BiH za mečeve Lige A Lige nacija koje Zmajevi igraju protiv Njemačke i Holandije.
Tako da bi Baždar mogao da debituje za BiH već 16. novembra u Frajburgu.
Imas bolje igrače koji bi igrali za BIH?FahroKonjhodjich je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:05jos jedna drugoligaska oyebina u nasem dresu dokolen vise da skupljamo tudze odpadke koji su drugoligaski igracici oni husejin basic pa oni golman koji primi petaka ko od sale pa oni djenis burnic sve tarabe nije ba ni cudo sto nas koje kaki lukemburzi taslace dje stignu
Imaju neke slicnosti ali da su isti tip nisu. Bazdar je puno brzi igrac, zna bolje odigrat ledjima golu dok je Kramaric majstor s loptom u nogama, bolji tehnicar i puno bolje kreira za druge. Bazdar moze igrati drugog spica ali meni iskreno sa svim svojim predispozicijama vise djeluje da ce karijeru provest kao centarfor koji ima bas skolovana kretanja i u ovom trenutku malo slabiju zavrsnicu koja se svakako vremenom moze dosta popraviti jer je njemu tek 20 godinaSWOT je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:46Moje skromno misljenje nakon sto sam pogledao 2 videa na yt o njemu:
-Samed Baždar je tip igrača poput Andreja Kramarića, zahvaljujuci njemu, dobijamo na širini u navali
Demirovic-Dzeko-Baždar
Sad se mora igrat u 4-3-3 formaciji
Eh da je vratit Pjanića jos, bili bi stvarno ok, daleko od odlicnog al definitivno pocinje licit na nesto. Steta za anela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.