Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Alajbegovic ce do tad biti jos bolji, a vec je bolji od povrijedjenog Licine
Licina nema 60 minuta odigranih od augusta
Alajbegovic od augusta odigrao 17 utakmica zabio 7 golova i 3 asistencije
Ne bi bilo posteno da Licina bude u A repki prije Alajbegovica koji je igrao za u15, u17, u19 i u21 reprezentaciju BiH
Licina nema 60 minuta odigranih od augusta
Alajbegovic od augusta odigrao 17 utakmica zabio 7 golova i 3 asistencije
Ne bi bilo posteno da Licina bude u A repki prije Alajbegovica koji je igrao za u15, u17, u19 i u21 reprezentaciju BiH
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 nov 2024, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
I dalje je najveci problem sredina terena valjda neko iskoci kao rjesenje
pojacanja su i jasic, pejcinovic, huskovic, omic,..
Treba nam neki maksum koji ce gristi u srediti, jedan koji ce povezati redove i jedan istinski lider i autoritet kao Spaha, ali takvih nigdje jos...
-
- Kontakt:
Bez cuclača šlaufa mi vezni red nećemo imati, nažalost.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Husković i Omić nisu ni standardni u svojim klubovima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Licina ce biti top napadac,Bosnjak je,ne vidim razlog sto bi izabrao CG prije matice.
Sto se tice Licine, mislim da ce biti nas ako bude razmisljao izmedju nas i CG. Kakvi god da smo, jaci smo od CG.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Postovanje kolegaHoroz je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:35Molim te budi dostojanstven i ne šutaj nogama neznalice koje leže u blatu.
Inače, čestitke svim navijačima reprezentacije BiH, kojih je u ovom carstvu trolova i botova sve manje.
Sta bi kad traze... sami idu na šut a izgleda naučili biti i ostati u blatu

Doduse, ovdje su svi manje vise korektni momci ali ima ih par kojima sam trn u oku i nije to trolanje vec neka srdžba ih pojede i kokuzluk a to je zeznuto

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
CG nije ni opcija kod njega.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa kod mene je ovako vec dvije godine otkako su me prozvali insajderomdenza je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:37Ma u pozitivnom. Sjećam se tog posta i imao sam dobar osjećaj. Slobodno napiši ako još šta znašImajednabrigada je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:03
Ne znam u kom kontekstu mislis.![]()
Ali jedno cu reci trebalo je jos u maju mjwsecu napisat da je mali naš ovdje javno i onda je Sinan malo ubrljao natpisima pa je onda Partizan malo izvrsio pritisak da se saceka jer su ga planirali prodati ovog ljeta i nakon svih uvreda koje sam pretrpio ovdje da sam lagao opet sam samouvjereno jos u augustu napisao da je naš kao što i piše iznad kada niko pojma o tome nije imao ni ovdje čak ni u državi.
A sad je lako kad se skoro sve otkrije svako piše:). A to o tom procesu ima smisla. Ne mislim da je Srbiji ni veliki gubitak jer relativno imaju napadača na izvoz.

Cudno da si tek sad primjetio, jer kod mene je svaka informacija ppkazala se tačnom jos ja unaprijed mjesec ili dva kazem sta se desava tek poslije svi otkriju.
Tako je od Denisa Huseinbasica, Tahirovica, Jasica, Barišića,Tubica, Malića, Bazdara....i jos tih nekih klinaca i ne sjwcam se više.
A nekad i ne smije se pricati punoo...ali eto treba reći ni Barcelona nije daleko

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Biereth bi bio kapitalac možda i sa većim potencijalom od Baždara, ali sam ubijeđen da je kontaktiran i da smo dobili odbijenicu, pa ga i ne računam.
A inače uglavnom jeste tačno, s tim da ima još par imena koji možda ne bi bili u konkurenciji za prvi tim ali bi valjali zbog širine.
- katalinski
- Kontakt:
Ova Orloviceva u-19 ekipa ima zanimljivih imena, Vjerovatno i uz rad Spahica sve sto se trebalo odazvati i srediti papire je tu. Jedino smo ovog Subotica izgubili iz Cukarickog,izabrao Srbiju, Banjic,Gudelj i Markocevic su bili u Medjugorju. Da li je neko odabrao mladu Hrvatsku, iz te generacije!?
Ajvatar
Nidal Celik kapiten velikog FK Sarajevo sa 18 godina. Treba dobiti poziv.
Je li ovaj Buljubasic fakat tolika truba da se ne moza za par minuta u Rizersporu izboriti?
Nikakva ulaznica sto je kao mlad kapiten jednog od nasih najvecih klubova. Potrebno je pokazati kvalitet na vecem nivou od nase lige a Celik to dosad nije uradio, stavise za u21 repku je protiv Francuske napravio 2 penala i kuci iskljucivi krivac kod jednog gola Austrije. U Evropi se takodjer protiv Aktobea i Trnave nije nesto posebno pokazao.
Nasa liga je uzas, Mujakic je bio 1 od najboljih stopera iste sto dovoljno govori gdje smo. Repka nam je sacinjena od cvajtasa i to je fact, ali je isto tako fact da od 10 najboljih igraca nase lige mozda dvojica mogu bit u rotaciji nekof cvajtasa dok bi preostalih 8 s tribina pratilo utakmice. Cavar, Duljevic i vec ispricane price. Sve smo vidjeli vec uglavnom
Evo vam Buljubasica, momak 1 od najboljih pojedinaca zadnjeg derbija na Grbavici, vazi za 1 od najvecih talenata lige i u yebenom Rizesporu koji je blizu ispadanja iz elite ne moze da se nametne 5 min odigrat
Nasa liga je uzas, Mujakic je bio 1 od najboljih stopera iste sto dovoljno govori gdje smo. Repka nam je sacinjena od cvajtasa i to je fact, ali je isto tako fact da od 10 najboljih igraca nase lige mozda dvojica mogu bit u rotaciji nekof cvajtasa dok bi preostalih 8 s tribina pratilo utakmice. Cavar, Duljevic i vec ispricane price. Sve smo vidjeli vec uglavnom
Evo vam Buljubasica, momak 1 od najboljih pojedinaca zadnjeg derbija na Grbavici, vazi za 1 od najvecih talenata lige i u yebenom Rizesporu koji je blizu ispadanja iz elite ne moze da se nametne 5 min odigrat
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, xinxee, zastitaIdentiteta i 20 gostiju.