Kakav Di Natale, poredi ga sa Rikijem Bajicem to je taj nivo
Samed Baždar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Samed Baždar
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Moramo naci zamjenu za Demirovica! Iskreno.
Prestanite srati.
Prestanite srati.
To vise govori o reprezentaciji, vidim ovdje pisu da je poslije Dzeke nas najbolji napadac pa sam se nadovezao.
Do jucer bio Alen Halilovic a vec danas najbolji mladi spic balkana.

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Momciluk 
-
- Kontakt:
Koliko smo losi,grozni posljednjih nekoliko godina dobro je da iko hoce igrat za nas,gubitnicku reprezentaciju.
- PasodelMar
- Kontakt:
Srbija bila broj jedan, sad više nije. Koga briga? Nas igrač i tu se sva priča završava. Jel za nas dobro? Jeste. Jel za njih manje dobro? Jeste. Sve drugo nije bitno, niti je ovo tema "Patriotske Lige". Momak je perspektivan i nama će biti od koristi, to i samo to se pika.
kaže se "procesiraš, "procesuiraš" se koristi za pripadnike tvog izopačenog naroda u haaškom tribunalu, ali na osnovu toga me ne čudi da ti je poznatija ta riječ.
-
- Kontakt:

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Necemo biti puno tesko da bude bolji od trnokopa.
-
- Kontakt:
Na zadnjoj Belminovoj fejsbuk objavi vezano za Baždara komentarisao mu je novinar Kusturica, zanimljiv komentar s kojim se donekle slažem. Poduži je, kome nije mrsko i zanima ga, nek pročita.
jos jedna tema koju su u startu opoganili adminovi botovi, koji svojim mazlumskim komentarima zele da potpale raju, da bi se stancale nove stranice. dabogda se udavili krcem, stoko hajvanska
procitas srbijansku himnu gdje se samo gudi o srbima i "srpskim zemljama" , jasno je da tu nema mjesta za nesrbe. tako da je ovo lagan izbor za jednog Bosnjaka u srbiji.
nakon sto se spasio odlaskom iz mordora u Spaniju...popustio je pritisak, pa je konacno mogao da odabere srcem.
praticu Zaragozu da vidim kakav je ovaj mali.
procitas srbijansku himnu gdje se samo gudi o srbima i "srpskim zemljama" , jasno je da tu nema mjesta za nesrbe. tako da je ovo lagan izbor za jednog Bosnjaka u srbiji.

praticu Zaragozu da vidim kakav je ovaj mali.
Babo odlucio. Veliki pozdrav za bosnjacki Sandzak 

- Centre forward
- Kontakt:

Nisi treb'o Ramba (Rambo

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nisam to mogao naci trebao si kopiratiCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:27Na zadnjoj Belminovoj fejsbuk objavi vezano za Baždara komentarisao mu je novinar Kusturica, zanimljiv komentar s kojim se donekle slažem. Poduži je, kome nije mrsko i zanima ga, nek pročita.
zgembo89 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 10:39Nisam to mogao naci trebao si kopiratiCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:27Na zadnjoj Belminovoj fejsbuk objavi vezano za Baždara komentarisao mu je novinar Kusturica, zanimljiv komentar s kojim se donekle slažem. Poduži je, kome nije mrsko i zanima ga, nek pročita.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kodro je igrao dobro u drugoj Španskoj , vidjet cemo kakav ce Samed biti ..
- Beduin
- Kontakt:
De baa
Usput, sta velis na ovo boldirano od strane doticnog?
brojem onih koji su vam mame jašili
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odmah mu dati kapitensku traku, zamislite samo kakva iskustva ima sa bepgradskih splavova. Sigurno je da ce unijeti novu dimenziju u nocni zivot rrprezentativaca.