Jel toliko teško ukucat na gugl h2h i provjeriti kad već ne pratiš tenis i lupaš ko maksim po diviziji
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kad transplantacija mozga postane medicinska stvarnost ja I ti ćemo moći razgovarati. Do tad smajliji nisu činjenice.
Evo činjenica, hajde valjda te učiteljica naučila brojati... jedan, dva, tri... opleti
Izgleda da nas ova Tea nece zahebati,mozda za par godina pocnemo redovno pratiti WTA
Meni ovo djeluje ohrabrujuceZbog obaveza na turnirima širom Evrope omogućeno joj je školovanje na daljinu, a govorila je i o osjećaju kada nastupa pod zastavom Bosne i Hercegovine. Nedavno je to i pokazala gestom kada je tokom intoniranja himne držala ruku na srcu.
"To šta mi znači igrati pod zastavom BiH mogli ste vidjeti po mom gestu. Tu sam se rodila, sva sjećanja su mi tu i sve ostaje ovdje. Drago mi je predstavljati svoju domovinu i zahvalna sam svim ljudima koji se odriču nečega da bi meni pomogli. Većina njih je u Bosni i Hercegovini i ponosim se što igram za Bosnu", kazala je 14-godišnjakinja iz Bosanske Gradiške, a oboje su uvjereni da će Tea postati prvakinja svijeta.
"Prespremna sam za profesionalne vode. Rođena sam spremna. Otkako je prvi put izašlo iz mojih usta da ću biti prvak svijeta, tada sam postavila svoj cilj. Imam puno samopouzdanja jer znam šta mogu da uradim kad izađem na teren", poručuje mlada teniserka.
Otac Marko osvrnuo se na priče o tome da li će njegova kćerka igrati pod zastavom Bosne i Hercegovine.
"Mi smo rođeni u bivšoj Jugoslaviji, živimo u BiH, osjećamo se građanima BiH i ne znam ko to može slagati. Zbog raznih nečasnih razmišljanja ljudi odagnaju misli pa razmišljaju o drugim državama. Godinama unazad sam i selektor u reprezentaciji, u mlađim kategorijama i zahvalan sam ljudima koji su poslušali moje savjete da ne bih želio da ta rijeka ide u drugim smjerovima. Želim da Tea ostane tu gdje jeste", rekao je Marko Kovačević, ali i dodao da je za sve to neophodna podrška države, sa svih nivoa vlasti.
"Najviše nam pomaže Senad Hadžimešić i maksimalno nam se stavio na raspolaganje, da ispred Teniskog saveza BiH pomogne, ali to je kap u moru. Mi živimo u entitetu RS i naš načelnik nam pomogne s 5 posto sredstava. S nivoa vlasti BiH ni marke nismo dobili. Zašto bih sakrio da nam je predsjednik RS Milorad Dodik pomogao nekoliko puta? I to su neka minimalna sredstva, a mi zaista to želimo da podignemo, da naši Bosanci shvate da želimo da ostanemo u ovoj državi. Da se animiraju vlasti na svim nivoima. Mi ćemo držati ovaj kurs, samo nam je potrebna podrška. Pokušat ćemo pripremiti Teu za Olimpijske igre 2028., ali kako? Na koji način? Tapšanjem po ramenu nećemo. Nas interesuje da nam država pomogne, a ako pomogne - zašto bismo mijenjali zastavu? Glupo mi je da razmišljam o tome. Ja sam u svojoj zemlji. Znate sami kako se osjećate kada odete u neku stranu zemlju", objasnio je Tein otac Marko.
Mislis da ce trajati do prvog momka
Pa dobro,Kajtazova je jedino i mogla naplatiti svoj izgled,od profesionalne karijere se ne bi hljeba najela.
Neće ova, luda je mala 300 na sat, vidiš joj po načinu govora, proslavama poena i sl da ima to nešto šampionsko u sebi, inat, kao što ga je i Novak imao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.