FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do kad cemo mi gurati ovu furku, da nam djeca budu kapiteni? Pa za to idu iskusniji igraci, koji smije zagalamiti i na saigrace i na sudiju.
Koji ce imati poštovanje svlacionice, sto ruku na srce ni jedan klinjo nema, pa tako ni Celik.
Koji ce imati poštovanje svlacionice, sto ruku na srce ni jedan klinjo nema, pa tako ni Celik.
Ako je ZEKIC ZORAN to trazio podrzavam.
Ali po mom misljenju veoma glupa stvar radi prodaje igraca dajes traku.. znaci traka ekipa tim se manipulise. Svi znamo da Nidal nema nijednu osobinu da bude kapiten..
Nije najbolji igrac ni na svojoj pozici
Nije dugo u ekipi
Nema postovanje (koje treba da ima kapiten da bi bio kapiten) navijaca
Nema postivanje 90% rostera
Pogreske koje je imao u zadnjih 10 utakmica kapiten nemoze imat
Smirenost koju mora da ima kao kapiten nema
Mudrost, prolitisak na sudiju postovanje od strane sudija itd djete jednostavno nista nema..
Jedino neznam jel on Nase djete ili smo ga doveli u akademiju sa 14-15 godina
Ali po mom misljenju veoma glupa stvar radi prodaje igraca dajes traku.. znaci traka ekipa tim se manipulise. Svi znamo da Nidal nema nijednu osobinu da bude kapiten..
Nije najbolji igrac ni na svojoj pozici
Nije dugo u ekipi
Nema postovanje (koje treba da ima kapiten da bi bio kapiten) navijaca
Nema postivanje 90% rostera
Pogreske koje je imao u zadnjih 10 utakmica kapiten nemoze imat
Smirenost koju mora da ima kao kapiten nema
Mudrost, prolitisak na sudiju postovanje od strane sudija itd djete jednostavno nista nema..
Jedino neznam jel on Nase djete ili smo ga doveli u akademiju sa 14-15 godina
Ma glupost, al' eto, hajmo podržat. Naš je.
Beganović, Soldo, Bubanja mi i imaju nekog' smisla kao kapiteni, ovo je čisto dizanje cijene.

Beganović, Soldo, Bubanja mi i imaju nekog' smisla kao kapiteni, ovo je čisto dizanje cijene.
Još 23h i 58 minuta
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sutra teška utakmica ako do prvog poluvremena ne budemo vodili i ocekujem sjeckanje igre poznavajući Bandića.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Neka je ba kapiten ,trazite problem gdhe ga nema. Sutra nas ceka mnogo teska utakmica ,očekujem pobjedu al bit ce baš tesko , oni nemaju vise sta izgubiti .
-
- Kontakt:
Ma kakva teska utakmica ljudi ovo se rijesava u prvi pola sata
Nisam ljubitelj podcjenjivanja i ne radim to jer dovoljno znam ovu ligu ali fkt ovo je kao da igramo protiv prosjecnog drugoligasa
Nisam ljubitelj podcjenjivanja i ne radim to jer dovoljno znam ovu ligu ali fkt ovo je kao da igramo protiv prosjecnog drugoligasa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ipak treba biti oprezan, na centru je navijac Zrinjskog, a Var sudija navijac Zeljkana.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Prva ljubavi, najveca radosti,pobjedu daj nam ti! 

-
- Kontakt:
Na kosevu smo se patili citavo poluvrijeme izjednacio si tek u 45 + pvog poluvremena a tek nakon 60 i neke si poveo. Ocekujem mnogu težu utakmicu nego u Konjicu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:24Ma kakva teska utakmica ljudi ovo se rijesava u prvi pola sata
- Maroon1946
- Kontakt:
Ako hoćemo titulu ove utakmice se moraju riješavati u cca pola sata. A ova ekipa to može. 0:3 

Kakve su sanse da nam konkurenti danas kiksaju 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Velez moze do boda ali tesko. Sloga bi reako 5% Zrinjski i ako igra lose daje golove.
u Tuzli bice teska utakmica. ali moramo to dobiti
u Tuzli bice teska utakmica. ali moramo to dobiti
Iskreno, nikakve.
Sloga će da pogine da uzme bod kamenjarima (da bi "pogurali" politički projekat rs-a) ali nemaju kvalitet. Očekujem 0:2 za kamenjare.
Velež bez Mlinarića i Vehabovića mislim da će teško do boda a kamoli više. Isto očekujem 0:2 za politički projekat uz poguranac sudija, naravno.
Ne trebamo njih ni gledati, zabiti 2 do poluvremena ili barem do 60 minute na Tušnju i onda lagano privesti utakmicu kraju.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Osttribine
- Kontakt:
Ne svidja mi se generalno ovo potcjenjivanje Slobode, uvijek se sjetim Gradine iz Srebrenika kad nakon 9 uzastopnih poraza u ligi upisa pobjedu protiv nas na svom terenu, tad je Jovic i dao otkaz na nasoj klupi. Sloboda ce sigurno nekom otkinuti bodove gdje se najmanje svi budu nadali, nadam se da to veceras nece biti slucaj, neka je sretno nasima i na terenu i na tribinama.
-
- Kontakt:
Ma to je prvo kolo kad ima puno upitnika.Nove ekipe niko nikoga ne poznaje.Stvarno ne ocekujem da cemo imati bilo kakvi problema danas nit bi smjeli.bordobijeli je napisao/la: ↑02 nov 2024, 07:32Na kosevu smo se patili citavo poluvrijeme izjednacio si tek u 45 + pvog poluvremena a tek nakon 60 i neke si poveo. Ocekujem mnogu težu utakmicu nego u Konjicu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:24Ma kakva teska utakmica ljudi ovo se rijesava u prvi pola sata
@esprit nista od toga,danas sve tri utakmice 2 ko kuca. Mozda bi Velez i mogao nesto da nisu ovoliko katastrofa ali trenutno ocekujem pobjedu Borca i bez navlacenja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Rogic
Celik Djuri Jovic
Bega Lulic Djordjevic Mustafic (Kyeremeh) Kupresak
Guli Renan
0:2 Renan i Djordjevic
Celik Djuri Jovic
Bega Lulic Djordjevic Mustafic (Kyeremeh) Kupresak
Guli Renan
0:2 Renan i Djordjevic
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- skullcrusher
- Kontakt:
Jedino dobro je sto Zekic ne misli kao mi navijaci koji smo vec tri boda upisali a to je lose. Siguran sam da on nece podcijeniti Slobodu kao sto nije ni ove u kupu neki dan.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ovdje pojedinci ko da nikad nisu gledali utakmicu protiv Slobode u Tuzli. Pa ti likovi kad igraju protiv nas ili kona (a opet vise protiv nas) idu glavom na kopacku, udaraju ko mahniti samo da otkinu bodove. Kad im dolaze Zrinjski il Borac oni izgube vec prije same tekme jer jbg kao oni su bolji. Ovako imaju neki odboj prema glavnom gradu svoje države i sve ce uraditi samo, da nas syebu.
Isto kao i Zenicani.
Tako, da izadju večeras sa U17 ekipom opet bi me bilo strah. I sto neko napisa mora se i njima nekad otvoriti, samo se nadam da nece bas protiv nas.
Sto se tiče ostale 2 tekme danas od konkurenata zna tu biti svega. Uz pošteno sudjenje bio bi uvjeren, da ce jedan od njih kiksati. Ovako Bgm ako im zagusti ide sigurno poguranac.
Isto kao i Zenicani.
Tako, da izadju večeras sa U17 ekipom opet bi me bilo strah. I sto neko napisa mora se i njima nekad otvoriti, samo se nadam da nece bas protiv nas.
Sto se tiče ostale 2 tekme danas od konkurenata zna tu biti svega. Uz pošteno sudjenje bio bi uvjeren, da ce jedan od njih kiksati. Ovako Bgm ako im zagusti ide sigurno poguranac.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 7 gostiju.