Zato sto su kup batalili skroz da se mogu fokusirati na opstanak
I onako ga ne bi osvojili samo dodatni umor.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne mora to ništa značiti. Nemoj da te to zavarava.
Slazem se, ali opet treceligas, to je otprilike sa pola juniora da udjes i uzmes utakmicu.
Njima je svaka utakmica s nama (pogotovo u Tuzli) kao finale lige šampiona.bvsic je napisao/la: ↑02 nov 2024, 11:32Slazem se, ali opet treceligas, to je otprilike sa pola juniora da udjes i uzmes utakmicu.
Jos na to sve dodas da je u ovih stadion Camp Nou u poredjenju s nasom utakmicom pa da kazes neka frljoka usla, sumnjam u njihov kvalitet.
Ali opet na to ovo je njima ko da igraju finale lige prvaka pa ce se nalozit sigurno. Yebe ih samo sto imamo ZZ-a
Više će biti naših navijača, ako ne mogu pobijediti Slobodu i ne zaslužuju da budu prvaci( naravno ako budemo imali normalno suđenje )Atlanta je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:42Ne zelim da pehiram ovde, ali raja je sa razlogom oprezna. Vec par godina ne idem na gostovanja, ali svako ko je bio u Tuzli moze da Vam potvrdi kakva je tamo atmosfera i koliko nas "vole". Bolje sam se osjecao u Lukavici i Banja Luci nego na Tusnju. Oni ce se nalozit maksimalno jer gori pod nogama, a uz to dolaze "sarajlice"
Naravno da mozemo pobjediti al nece sigurno biti lagano ,nabrijan domacin koji nema sta izgubiti .fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:46Više će biti naših navijača, ako ne mogu pobijediti Slobodu i ne zaslužuju da budu prvaci( naravno ako budemo imali normalno suđenje )Atlanta je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:42Ne zelim da pehiram ovde, ali raja je sa razlogom oprezna. Vec par godina ne idem na gostovanja, ali svako ko je bio u Tuzli moze da Vam potvrdi kakva je tamo atmosfera i koliko nas "vole". Bolje sam se osjecao u Lukavici i Banja Luci nego na Tusnju. Oni ce se nalozit maksimalno jer gori pod nogama, a uz to dolaze "sarajlice"
Odlicna, bolji su od zrinjskog. Problem im je zavrsnica samo ne znaju sta ce s loptom pred kazneni kad dodju
Gledam ja. Bez izglednih sansi na obje strane. Obje ekipe po 2 polusanse i tjt.
Odlicna igra za sada. Izasli su im visoko i Zrinjski u vecini slucajeva vraca loptu golmanu. Nije Zrinjski imao stopostotnu sansu do sada. Istina da Sloga nije opasna iz kontri, ali su se stvarno dobro postavili. Ne daju Zrinjskom da centriraju i da im lagano ulaze u 16. Ako im ne padne koncentracija, i ako nastave ovako, mogu sigurno.
Dobit ce ih jer su spremniji i tjt.Mi ako budemo na nivou i ne bude neke lakrdije necemo izgubiti u srijedu.