Ruku na srce cuo sam i ja za Muzura i to od vise ljudiVensanKasel je napisao/la: ↑02 nov 2024, 11:22Svi pišu ima ima , niko da napiše KOJI političar i KOJA missica![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- numanumaye22
- Kontakt:
Kad su profesori s prava (vecinom i oni tad bili u politici) karali studentice za ocjene, onda logicno da ovi u vrhu i vise to rade. Pogledate sudjenje i prepiske. Eej Pravni fakultet, cak su i vratili bili te profesore na fakultet a dokazano presudjeni 
Sifra Saltaga, Durmis, Bajro i kompanija

Sifra Saltaga, Durmis, Bajro i kompanija

- VensanKasel
- Kontakt:
Sve ok , realno Muzur i da nije političar može ganjati missice na osnovu fizičkog izgledaJayCatwright je napisao/la: ↑02 nov 2024, 11:42Ruku na srce cuo sam i ja za Muzura i to od vise ljudiVensanKasel je napisao/la: ↑02 nov 2024, 11:22Svi pišu ima ima , niko da napiše KOJI političar i KOJA missica![]()

Mene su ovdje forumaši pogrešno shvatili , mene interesuje koja je to missica bila sa političarima ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne kontam šta je toliko nerealno u priči da naši političari s brdo para i moći guze mlade misice i poznatije pi.ke. Začudilo bi me da ne guze.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Ko kaže da je nerealno ?
Imen kolega , imena

Ja znam da onaj Jasmin Duraković trpa, ne vadi. Ali nisu misice u pitanju
Kazaz se viđao dugo s jednom studenticom, mada je ona bila daleko od je.bozovne trebe.
Emira H. sam isto viđao s prepi.čkama u Hotelu Bosnia
Kazaz se viđao dugo s jednom studenticom, mada je ona bila daleko od je.bozovne trebe.
Emira H. sam isto viđao s prepi.čkama u Hotelu Bosnia
- feniksptica
- Kontakt:
Bolje da se guze ovdje za pare nego da moraju ici u Dubai
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa zašto onda idu tamo ?feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:23Bolje da se guze ovdje za pare nego da moraju ici u Dubai

Zbog Dubai čokoladeVensanKasel je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:24Pa zašto onda idu tamo ?feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2024, 12:23Bolje da se guze ovdje za pare nego da moraju ici u Dubai![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ljudi molba jedna
Dr. Kačar izdao recept za Depo Medrol kojeg je praktično nemoguće nać dole kod nas, bar na TK i u Sa gdje je traženo.
U Njem ga ima, al' ne moze se dobiti bez recepta njihovog normalno.
Ako neko zna slučajno gdje bi se moglo doć do lijeka, ukljucujuci Srbiju i Hrvatsku, bio bih mu zahvalan.
Cijena nebitna.
Dr. Kačar izdao recept za Depo Medrol kojeg je praktično nemoguće nać dole kod nas, bar na TK i u Sa gdje je traženo.
U Njem ga ima, al' ne moze se dobiti bez recepta njihovog normalno.
Ako neko zna slučajno gdje bi se moglo doć do lijeka, ukljucujuci Srbiju i Hrvatsku, bio bih mu zahvalan.
Cijena nebitna.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imena imenaVensanKasel je napisao/la: ↑02 nov 2024, 11:22Svi pišu ima ima , niko da napiše KOJI političar i KOJA missica![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja cijeli ilidza ghetto obisao kad je Aki javio da ima vanila tamo i nista. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Ovaj se otvorio u srijedu , haos majke mi stojim preko pola sata u redu , Leorey na aparatima ima se može se u Bosni i Hercegovini 

- numanumaye22
- Kontakt:
Ovo u Srbiji, sto im je Tito sagradio, tako je i ostalo, isto je i kod nas sve. Oronule fasade i slicno. Pri novim radovima neko debelo napunio dzepove, stedio na materijalu, standardno, jugoslavenski, komunisticki...jadan narod.
Vauu ima kola od vanilije i Dr Pepper u jednoj radnji u drzavi. Ovako je i Juga slavila kad su joj banane dosle.
Vauu ima kola od vanilije i Dr Pepper u jednoj radnji u drzavi. Ovako je i Juga slavila kad su joj banane dosle.

- VensanKasel
- Kontakt:
Dođi sine dođi ostao si željan Jablaničkog jezera.
Ne može New York da zamjeni Jablaničko
Ne može New York da zamjeni Jablaničko

I found freedom. Losing all hope was freedom.
TefalTava je napisao/la: ↑01 nov 2024, 17:53U Sarajevu je gora stvar veci im je strah od inspekcije jer jedino ovdje i radi svoj posao u čitavoj državi, i mozda jos u Tuzli tu mislim na grad a ne kanton, jer ovdje je npr. zatvorio mm na stupu koji je godisnje imao milionski obrt u prodaji pite ljudi su tepsije pite imali unaprijed prodane po nekoliko sati tolika je bila navala, i radnice dale kolektivni otkaz krajem aprila i dosao na los glas i morao zatvoriti radnju, u Sarajevu je gore otici na los glas onda od tebe bjeze svi i propadas kao sa pjesmom
sto se tice bolovanja sa doznakama ti ne smije niko odbiti platu znam sve slučajeve od call centara do ostalih privatnih firmi gdje su ljudi normala koristili sve svoje benefite, zadnje tri cetori godine su ljudi postali haos kurceviti u svojim pravima i neka su zato se konzum i ostale prodavnice raspadaju jer nemaju radnika niti ih zele da plate
Kad si na minimalcu koji ide na banku ti sa doznakamaozes guzicu obrisati kada ti to odbija sa onog sto ti dobijes na ruke

Razlika je samo ako si na bolovanju dovoljno dugo da udes u taj dio koji ti ide na banku ali i tada postoje nacini da ne naplatis

- numanumaye22
- Kontakt:
Kod nas je i dalje koverta majka. Osigura te na minimalac a ostalo u koverti. Pa tako rade IT firme, kud ces dalje, puno mu poreza platiti na 4500 KM neto.
Najjace je kad radnik sam zovne inspekciju a oni nece da dodju, pinka se platila

Najjace je kad radnik sam zovne inspekciju a oni nece da dodju, pinka se platila

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, napoleon72 i 6 gostiju.