Ako se ne mozes nositi s pritiskom idi igraj petu ligu
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nema milosti Arne
Malo reklamice
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gakpo definitivno treba dobit kontinuitet nastupa na lijevom krilu. Dobro bi bilo da dositgne onu formu sa Eura.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Dobra tekma, odraden posao s pola snage. Dobili svi sansu s klupe, svi solidni ali Quansah je imao horor partiju. Ako hoce da napravi nesto od sebe i da raste onda se ovakve scene ne smiju desavati. Slot radi vrhunski posao i vuce predobre poteze, drago mi je sto ga je izveo odmah da ga nauci lekciju, neka se udara sam u svlacionici, takoder Sobu sto je izvadio, covjek ne moze dati gola, gori od Darwina u onim njegovim periodima. Origi treba da bude mjerilo svima s klupe i koji inace nemaju minutazu, ono sto dobijes druze iskoristi, sijaj i budi spreman za svaki minut inace tisu 
Nisam gledao, prema ocjenama morton medju najbolje ocjenjenim igracima a dzudzak najgori naravno 
Soton u gostima za polufinale kupa. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al su zato Diaz i Robertson klupirani, Slotara 
- SoloControTutti
- Kontakt:
Moglo bi biti gusto, bojim se lijeve strane gdje je Kostas, tu bi moglo biti labavo. Dobra sansa danas da se iskoristi kiks Arsenala ali obicno kad imaju tu priliku za neki nokaut oni kiksaju, vidjet cemo..
Ne znam da bih bio sigurniji i da je Robo lijevo. Pitanje lijevog beka treba riješiti najkasnije sledeće ljeto.SoloControTutti je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:33Moglo bi biti gusto, bojim se lijeve strane gdje je Kostas, tu bi moglo biti labavo. Dobra sansa danas da se iskoristi kiks Arsenala ali obicno kad imaju tu priliku za neki nokaut oni kiksaju, vidjet cemo..
Zasluženo, ovo što mi igramo neko vrijeme već je teško sranje.
We are so back
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobar gol nema sta
- JayCatwright
- Kontakt:
Tsimikas nije ni pokusao blokirati
Kakve uzasne lijeve bekove imamo
Kakve uzasne lijeve bekove imamo
Van dijk ubi cimirota
Ma de jbt golcinu je lik dao, ne moze sve necija greska bit
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.