Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
DamirT
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la DamirT » 30 okt 2024, 21:44

Ocito da su takvi sadrzaji citani od strane posjetitelja, cim se objavljuje. Takvi naslovi donose pare nazalost. Isto kao sto budu oni naslovi tipa "pogledajte sta je uradio Jokic npr", a kad udjes u clanak, bude neka glupost. Isto tako i sa tim clancima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 nov 2024, 13:29

Nazalost previse je jos debila u nasem narodu i ovih starijih sto su od skora dobili telefon u ruke i koji se pale na takve naslove, znaju to i ovi koji pisu i vjerovatno im donosi u konacnici nekakvu bolju zaradu. Osobe koje pisu amin na objavama, koji ucestvuju u laznim nagradnim igrama i koji vjeruju svemu sto procitaju na Facebooku su obicno ta ciljana publika, a gomila ih je. Ja recimo nikad ne otvorim clanak koji ima takav naslov, vjerujem da nisam jedini.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 nov 2024, 16:00

Sadržaj na portalu nema nikakve veze sa Facebookom obzirom da je Facebook kao generator prometa na svim portalima već odavno izgubio značaj.

Sadržaj je prilagođen opstim interesima i kao takav nikad ne može u potpunosti odgovarati bilo kojem pojedincu.

Zbog toga imamo sekciju ‘moje teme’, pa se svako može logirati, odabrati samo one teme koje ga zanimaju i ako želi citati samo selekciju vijesti o temama koje ga zanimaju.

To je 4-5 klikova da se postavi i onda svaki dan možeš sebi napraviti shortcut i potpuno zaobići naslovnicu koju mi uređujemo, već imati svoju personaliziranu naslovnicu.

Ono sto vas najviše u zadnje vrijeme sekira je sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH. Zato imate dio tema koje vam nisu zanimljive, isto kao sto čitaoc iz Hrvatske na naslovnici ima dio tema o Barbarezu, Želji i Sarajevu koje nisu njemu zanimljive.

Biće još pomaka u toj personalizaciji, pa će se vjerovatno u budućnosti i ti problemi rješavati. To je problem koji muci cijeli svijet i sve moguće publishere, pa i nas. Srećom, stalno izlaze nova rješenja, pa će valjda biti nešto i za nas.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 01 nov 2024, 16:55

admin je napisao/la:
01 nov 2024, 16:00
Sadržaj na portalu nema nikakve veze sa Facebookom obzirom da je Facebook kao generator prometa na svim portalima već odavno izgubio značaj.

Sadržaj je prilagođen opstim interesima i kao takav nikad ne može u potpunosti odgovarati bilo kojem pojedincu.

Zbog toga imamo sekciju ‘moje teme’, pa se svako može logirati, odabrati samo one teme koje ga zanimaju i ako želi citati samo selekciju vijesti o temama koje ga zanimaju.

To je 4-5 klikova da se postavi i onda svaki dan možeš sebi napraviti shortcut i potpuno zaobići naslovnicu koju mi uređujemo, već imati svoju personaliziranu naslovnicu.

Ono sto vas najviše u zadnje vrijeme sekira je sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH. Zato imate dio tema koje vam nisu zanimljive, isto kao sto čitaoc iz Hrvatske na naslovnici ima dio tema o Barbarezu, Želji i Sarajevu koje nisu njemu zanimljive.

Biće još pomaka u toj personalizaciji, pa će se vjerovatno u budućnosti i ti problemi rješavati. To je problem koji muci cijeli svijet i sve moguće publishere, pa i nas. Srećom, stalno izlaze nova rješenja, pa će valjda biti nešto i za nas.
Hvala na opseznom odgovoru. Ali imam osjecaj da nije to sto sam, barem ja, htio reci.

Teme ceno odabrati, i navijac reala ce odabrati primeru, ili real kao temu, nebitno, a onda ce mu izaci naslov koji sam vec citirao, ono madrid nije spavao vcr, a onda je jedan ponocni poziv unio nove nemire...itd

Dalje, odlicna vijest da se publika siri, na hr,sr, jer konacno znaci da imamo brend, barem na internetu, koji je zanimljiv i van nasih granica...ali opet: nije sporan ni superoprani perisic niti modric niti vini jr nego nacin pokusavanja dolaska do klika na tekst, da ne citiram opet naslove.

Evo neki dan je izasao odlican tekst o formi i sastavu nase kosark.repke....
Dajte nam uvid u ondos klikova na taj tekst i na tekst da je pola beograda brujalo...ako i dalje vise ljudi klikce na brujanje, onda je sve jasno, i vi onda ste zapravo u pravu.

Naravno, ne moze sportski portal zivjeti od kolumna nego od naslova...sto kazes, veliki je to problem u cijelom svijeti pa i kod nas.

Nece niko da cita duze od 1 pasusa, i onda ga moras dovuci da sto vise naslova vidi i tjt

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 nov 2024, 20:24

admin je napisao/la:
sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH.
Što li?
https://sportsport.ba/kosarka/predrag-s ... nba/485211
:D
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 nov 2024, 10:18

dinoo je napisao/la:
01 nov 2024, 16:55
admin je napisao/la:

Hvala na opseznom odgovoru. Ali imam osjecaj da nije to sto sam, barem ja, htio reci.

Teme ceno odabrati, i navijac reala ce odabrati primeru, ili real kao temu, nebitno, a onda ce mu izaci naslov koji sam vec citirao, ono madrid nije spavao vcr, a onda je jedan ponocni poziv unio nove nemire...itd

Dalje, odlicna vijest da se publika siri, na hr,sr, jer konacno znaci da imamo brend, barem na internetu, koji je zanimljiv i van nasih granica...ali opet: nije sporan ni superoprani perisic niti modric niti vini jr nego nacin pokusavanja dolaska do klika na tekst, da ne citiram opet naslove.

Evo neki dan je izasao odlican tekst o formi i sastavu nase kosark.repke....
Dajte nam uvid u ondos klikova na taj tekst i na tekst da je pola beograda brujalo...ako i dalje vise ljudi klikce na brujanje, onda je sve jasno, i vi onda ste zapravo u pravu.

Naravno, ne moze sportski portal zivjeti od kolumna nego od naslova...sto kazes, veliki je to problem u cijelom svijeti pa i kod nas.

Nece niko da cita duze od 1 pasusa, i onda ga moras dovuci da sto vise naslova vidi i tjt
Sve si sam napisao, nema potrebe da ti dajem izvještaje. To sto ti želiš nije moguće postići bez naplaćivanja sadržaja. Nije nikad i nigdje bilo moguće postići bez naplaćivanja sadržaja. Dnevne novine su se oduvijek plaćale, TV ne možeš gledati bez da platiš, u svijetu se svaki portal koji valja - plaća. To je uvijek bilo sasvim normalno i logicno, jedino za online medije kod nas ljudi i dalje očekuju da budi džabe, a da je sadržaj jednak onom koji se plaća. To je nemoguce.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 nov 2024, 15:27

VivaLaStella je napisao/la:
01 nov 2024, 20:24
admin je napisao/la:
sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH.
Što li?
https://sportsport.ba/kosarka/predrag-s ... nba/485211
:D
:urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2024, 19:45

Ne moze Admine ovako najčitaniji portal imati nepismene kao radnike. Izvini jbg al para oci.

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 nov 2024, 06:55

Modric, milojevic, perisic, maksimovic i na dnu neki koji se razevo sa maksimira....a na naslovnici je petkovic...

slika

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 03 jan 2025, 13:30

Banovali ste IP adresu Balkan kafane u Sarajevu:
slika
Sinoć ulazim s njihovog wifija i nije mi jasno otkud random ban. Sat poslije na mobilnom netu primjetim da nisam banovan.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 jan 2025, 13:16

Ima li iko problema da konstantnim izbacivanjem ?
Ne bude logovan ni pola minute , samo me izbaci ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 jan 2025, 15:09

VensanKasel je napisao/la:
05 jan 2025, 13:16
Vec godinama, u po posta kliines posalji....i samo izbaci....i tako stalno...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 jan 2025, 15:16

dinoo je napisao/la:
05 jan 2025, 15:09
Mislio sam da je do mene , jer sam imao BlackBerry star 7 godina , na njemu Android 8.1 Oreo :D
Sad kupim Honor , ista stvar . Kako iritira , napišem kilometarski komentar i čuna , nekad se vratim pa ostane komentar , a sada ni to nema .
Do čega je ?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 jan 2025, 15:19

Jabroni je napisao/la:
03 jan 2025, 13:30
slika
Sinoć ulazim s njihovog wifija i nije mi jasno otkud random ban. Sat poslije na mobilnom netu primjetim da nisam banovan.
:lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 jan 2025, 21:55

Jabroni je napisao/la:
03 jan 2025, 13:30
slika
Leo sigurno tu kaficu pio dok je bio u New Yorku. :yawn:

Paromlinac
Kontakt:

Post Postao/la Paromlinac » 12 feb 2025, 03:11

Sta je potrebno uraditi da bi se napokon sprijecilo nacionalisticko orgijanje forumasa @ Hudnjak na temi Pemijer liga BiH - aktuelno ? Njegova aktivnost na ovome forume predstavlja klasicni primjer produzenog krivicnog djela.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 feb 2025, 09:30

Paromlinac je napisao/la:
12 feb 2025, 03:11
Sta je potrebno uraditi da bi se napokon sprijecilo nacionalisticko orgijanje forumasa @ Hudnjak na temi Pemijer liga BiH - aktuelno ? Njegova aktivnost na ovome forume predstavlja klasicni primjer produzenog krivicnog djela.
Ne znam ni ko je lik , ali kada god uđem na tu temu u
70% komentara je vrijeđanje ...
Ide valjda to tako ...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 feb 2025, 14:50

05 jan 2025, 15:16
dinoo je napisao/la:
05 jan 2025, 15:09
Mislio sam da je do mene , jer sam imao BlackBerry star 7 godina , na njemu Android 8.1 Oreo :D
Sad kupim Honor , ista stvar . Kako iritira , napišem kilometarski komentar i čuna , nekad se vratim pa ostane komentar , a sada ni to nema .
Do čega je ?
Meni se ovo desavalo dok sam imao uključen vi-fi.

Isto kao da vi-fi nekad na sekundu prekine, pa me izloguje sa foruma. I ispadne da sam dzaba napisao post, ne mozes ga nikako vratiti.

Kako sam ugasio vi-fi i stalno mi upaljeni podaci stalno sam ulogovan na forum...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 apr 2025, 00:38

Odlican tekst za medjunarodni incident i vrijedjanje Turske.

Tako treba😄

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 maj 2025, 09:52

Da li je ovo realno? Sta nastade od nekada najboljeg sportskog portala :( :( :(

slika

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.