Ima par bolida koji ga podržavaju i svršavaju na njegova pisanja ali je to isti mentalni sklop kao u dotičnog - ne vrijedi s takvima ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni ste luđi vi koji se primate na nebuloze koje piše računovođa i njegova "brigada".
Ima par bolida koji ga podržavaju i svršavaju na njegova pisanja ali je to isti mentalni sklop kao u dotičnog - ne vrijedi s takvima ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ova situacija da je bila na kontra strani crveni i penal.
Kyeremeh je na sličan način udario protivnika tako sto je protivnik mu pao i dobio crveni.
Kyeremeh je na sličan način udario protivnika tako sto je protivnik mu pao i dobio crveni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cist penaljurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:03Ova situacija da je bila na kontra strani crveni i penal.
Penal I crveni
????????????????
-
- Kontakt:
100 %jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:03Ova situacija da je bila na kontra strani crveni i penal.
-
- Kontakt:
Da je htio svrnuti imao je argumente da svirne. Golman fulio loptu ubio igrača koji je u padu. Ali vidjeli smo da to nema veze kad su neki drugi klubovi u pitanju. Tako da ako ćemo po tim aršinima ovo se trebalo svirnuti.
Postoje generalno situacije u kojima ti možeš naći opravdanje da ih svirneš samo je pitanje hoćeš li. Za puno manje kontakte bi njima svirnuli penal a vjerovatno i isključili igrača. Ne treba ulagati do 2028 ništa uglavnom. Ja da investiram svoj novac ne bih.
To je vidiš zanimljivo, mi se borimo ili uvlačimo Vici, uzmi kako god hoćeš, u nadi da ćemo doći do titule. Vi dali guzice da bi vam pokušao obezbijediti Evropu, ako ga ne naljutite do kraja sezone.bhsport je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:45Glup si i prosipas nebulozne komentare. Tipicni primjer sizofrenicara.zaostrog je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:33Bilo bi lijepo da sportski prijatelji iz Mostara budu prvaci, ako već mi ne možemo. Godinama smo ipak dvije najjače ekipe u ligi, pravo rivalstvo.
Isto ko i vaše u borbi za opstanak sa Gabelom i Igmanom. Gabelu ste ove godine ipak nadmašili lagano, pa je to već vjerujem uspjeh. Ja iskreno mislim da ni Igman neće moći nadoknaditi zaostatak koji ima. Doduše, ako vam Vico bude još koji poraz tražio, biće gutavo.
Cijela država zna da ste ste sutra po Vinom zadatku, kao i za par kola kontra Sloge.
Daj mi sliku kad u lozi Bilinog Polja Mirvic triput ljubi Vicin obraz.
Priča se da se pojedinci u klubu bune što morate trošiti gorivo ma put do Širokog, hoteli i čuda. Nakon davanja guzice u BL, sad opet morate. Upitno je hoće li obećana Evropa sve to isplatiti

Doduše, ide Al Jabeer za 2.5 miliona pa će biti para.
Zeljo ako uspije za ovog arapa 800.000 eura dobit to ce biti premija..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko su propali navijaci Zelje ovo je dokaz.
U prvoj trećini prvenstva on navija da drugi klub bude šampion
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Njima je bitno da Sarajevo nije. Navijači tog kluba imaju samo tu želju, njihov klub ih ne zanima. Oni mogu biti i 7. ako Sarajevo nije prvo za njih je to uspješna sezona.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:19Koliko su propali navijaci Zelje ovo je dokaz.
U prvoj trećini prvenstva on navija da drugi klub bude šampion
Da smo i sekunde normalni, kad Vico ode samo ih sklonit sa spiska sudija. To će prodat guzice pa kome god.bvsic je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:40Dokaz da nase sudije znaju sudit, samo ih malo vicko yebenastrojeni21 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:38Danas je bilo odlicno sudjenje Bilbije, ni na jednu ni na drugu stranu vec onako kako treba.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sta se desava sa Franom Jelicem
Za sad sudi fantasticnu utakmicu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vjetrometina kraj magistrale, dzaba i nova tribina i cat 4 i sve da natkriju. Uvijek ce biti isto.
-
- Kontakt:
Ko je fakat 77 ?
I ova 18 kod Veleza također dobra, jeko ?
Joj kulasina, najodvratniji od svih chetalja.
Zeljkanov DNK + klub u kojem igra =
Zeljkanov DNK + klub u kojem igra =
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Borac zvani zali Boze para
Poprilična ciganja igrači vehleža
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ko im kaže.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 34 gosta.