Ma ko ima, Pepermint, Devedesetka i to je to.
Ovo ostalo maloumnici i ljudski otpad.
Ma ko ima, Pepermint, Devedesetka i to je to.
Jel tesko primijetiti da, otkako ste preuzeli savez nije bilo utakmice da Borac nije imao bar duplo manje napravljenih prekrsaja od protivnika? Jasan dokaz za nadlezne institucije da pokrenu istragu, ali u nekoj drugoj drzavi.
Doboj je u Republici Srpskoj, Mostar nije. Nije ni Arena u Beogradu u kojoj se igrala medjunarodna utakmica.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:22Neke stvari koje se kod nas desavaju ne znam kako opisati ili objasniti,pa ako je neko malo pametniji od mene volio bih da mi objasni.
Tragedija u Novom Sadu, pokoj dusama stradalih. Zabrana gostovanja navijacima Zrinjskog, ali Lesinari sasvim normalno u Mostar. Dan zalosti Republika Srpska, puna Arena sinoc na utakmici Zvezde. Navijanje,vrijedjanje,psovanje,galama,buka...
Većina momaka sa teme Sarajeva su prva liga, ja sam ih lično upoznao bar 7-8, išao na kafe, ručkove i večere sa njima pa smo i danas redovno u kontaktu.
Ma garant zbog onog tvog posta “Ne zapinjite braco”
Dakle, bosanski katolici ne smiju navijati u RS, bosanski pravoslavci smiju navijati u Federaciji? U drzavi gdje se je tragedija dogodila se sasvim normalno navija,ali u drzavi gdje se nije tragedija dogodila jedni smiju navijati,drugi ne? Da nije jadno,bilo bi smijesno.Suvorov je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:25Doboj je u Republici Srpskoj, Mostar nije. Nije ni Arena u Beogradu u kojoj se igrala medjunarodna utakmica.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:22Neke stvari koje se kod nas desavaju ne znam kako opisati ili objasniti,pa ako je neko malo pametniji od mene volio bih da mi objasni.
Tragedija u Novom Sadu, pokoj dusama stradalih. Zabrana gostovanja navijacima Zrinjskog, ali Lesinari sasvim normalno u Mostar. Dan zalosti Republika Srpska, puna Arena sinoc na utakmici Zvezde. Navijanje,vrijedjanje,psovanje,galama,buka...
Jel ti dovoljno jasno ili treba jos pojednostaviti?
Kod mene je utisan ton sa stadiona, a pojacan komentator na Areni. Samo sam cuo ono dovikivanje Velez - Mostar.
Aha
Ipak si previse glup. Ne vrijedi trositi vrijeme na dodatna pojasnjenja, opet ne bi shvatio.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:30Dakle, bosanski katolici ne smiju navijati u RS, bosanski pravoslavci smiju navijati u Federaciji? U drzavi gdje se je tragedija dogodila se sasvim normalno navija,ali u drzavi gdje se nije tragedija dogodila jedni smiju navijati,drugi ne? Da nije jadno,bilo bi smijesno.Suvorov je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:25Doboj je u Republici Srpskoj, Mostar nije. Nije ni Arena u Beogradu u kojoj se igrala medjunarodna utakmica.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:22Neke stvari koje se kod nas desavaju ne znam kako opisati ili objasniti,pa ako je neko malo pametniji od mene volio bih da mi objasni.
Jel ti dovoljno jasno ili treba jos pojednostaviti?
Ponovo veoma naivno razmišljanje. Milorad nema problem sa tim da Zrinjski ove sezone bude prvak, a da Vico Zeljković dobije još četiri godine mandata u savezu.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Helemnejse, svrakino1921 i 28 gostiju.