Veliko hvala i Dini jer je kod njega Jaber pokazao sta zna.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zapravo, Dini ide najveca zahvalnost za ovaj rekordni transfer. On je "ozivio" Al Jabera, nakon sto ga je tokmak Bruno potpuno ignorisao.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 nov 2024, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Očekujem ga makar u nekom intervju, da nam kaze sta je sa dionicama.
Čekamo iznos za Jabera, nastaviti saradnju sa Jozakom i ulagati u mlade igrace.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koliko god novca bude, meni je najzanimljivije sto ljudi misle da ce se to uloziti nesto. Nesto najsmjesnije sto se moze procitati. Ako klub vidi jednu cetvrtinu tog iznosa bice super.
Koliko god novca bude, najbolje ga proslijediti Amaru O. kao i E.Zecu da mu ujedno odamo priznanje za odličan učinak u Želji i hvala onom ko je napravio tako dobar ugovor.
- MocMahale444
Istina, Dini ide najveca zahvalnost.
Bruno je to morao jer mu je Rumenko rumeni frizurko naredio tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zecu se ne isplaćuju plate, nemojte džaba botovat, 100 puta rečena laž ne postaje istina.
- gegenpressing
- Kontakt:
10% iznosa treba dati Jozaku, s nadom da nam frajer ubaci jos kojeg ovakvog na zimu ili ljeto iduce gosine.
🔵⚪
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nikada nisam pisao niti na jednom forumu osim TMorg na kojem sam bio godinama, a od prošle zime čitam ovaj forum..mjesecima nisam htio napraviti profil a napravio sam ga na ljeto samo zbog tebe..Nažalost, tvoj profil bizmark66 je banovan baš na dan kada sam ja napravio akaunt pa te nisam stigao pitati ono što sam htio. Godinama praviš profile i pišeš stvari na štetu svake uprave, igrača, svega vezanog za našu svetinju..pa, zanima me, kako ti nije dosadilo? Kako možeš biti negdje gdje primjetiš da nisi dobrodošao i da te niko ne podržava, gdje ti vrijeđaju porodicu itd..Kako nemaš osjećaj da si naporan, da jednostavno smaraš?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ne znalice se piše sastavljeno, tako da obojica ispadosmo ne znalice (neznalice).
- MocMahale444
Imas igrace koji znaju zviznut na gol, Hiros (sad povreda ali inace), Boljevic, Radovac, Sabic i Dangubic.
Treba mozda malo vise forsirati šut.
Jos nesto zasto nasi igraci pretezno stoje iza protivnickiH igraca, kao da išarete nemoj meni dodati
Pojacanja hitno trebaju (bekovi, stoper i zamjena za Jabera) nadam se da Rahimic radi na pojacanjima.
Treba mozda malo vise forsirati šut.
Jos nesto zasto nasi igraci pretezno stoje iza protivnickiH igraca, kao da išarete nemoj meni dodati

Pojacanja hitno trebaju (bekovi, stoper i zamjena za Jabera) nadam se da Rahimic radi na pojacanjima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Željo oborio rekord transfera u BiH: Prodali Al Jabera za više od 5 miliona KM
Željin veznjak Abdulmalik Al Jaber (20) potipsuje za Al Nassr iz Saudijske Arabije.
Kako saznaje Rep,rezen,tacij,a.ba – iznos transfera je rekordan za Bosnu i Hercegovinu, čak nešto više od pet miliona KM.
Veći dio ide Željezničaru, a manji dio ide agenciji čiji je igrač Al Jaber, saznaje naš portal.
Al Jaber danas nije trenirao sa Plavima i već je otputovao u Saudijsku Arabiju.
U narednim danima će obaviti potrebne testove i potpisati dugogodišnji ugovor sa timom za koji igra Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović.
Ono što raduje navijače Želje, Al Jaber će ostati na posudbi do kraja sezone.

Rep,rezen,tacij,a.ba portal
braco je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:51Željo oborio rekord transfera u BiH: Prodali Al Jabera za više od 5 miliona KM
Željin veznjak Abdulmalik Al Jaber (20) potipsuje za Al Nassr iz Saudijske Arabije.
Kako saznaje Rep,rezen,tacij,a.ba – iznos transfera je rekordan za Bosnu i Hercegovinu, čak nešto više od pet miliona KM.
Veći dio ide Željezničaru, a manji dio ide agenciji čiji je igrač Al Jaber, saznaje naš portal.
Al Jaber danas nije trenirao sa Plavima i već je otputovao u Saudijsku Arabiju.
U narednim danima će obaviti potrebne testove i potpisati dugogodišnji ugovor sa timom za koji igra Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović.
Ono što raduje navijače Želje, Al Jaber će ostati na posudbi do kraja sezone.
![]()
Rep,rezen,tacij,a.ba portal

Za te pare osposobiti istok, dati nesto Magodi za jug i cisto ga uraditi i da prostore rentamo
Kolica afirmisati u prvih tim, Muftica prodati za dobre pare
Juniore ubacivati i prodavati
Velika prilika da Zeljeznicar da stane na noge
Ako budemo pametni samo cemo napredovati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mislim da zaslužujem neki skroman procenat od ovog transfera za svu propagandu koju sam odradio, pogotovo u najtežim vremenima kad ga je terorista Akrapović držao na tribinama 

Rekoh ja 5.700.000. a agenciji 12.800 + PDV. Vratiti dug i ostalim Zečevima
- jointunija
- Kontakt:
Da se ja pitam, ti bi danas bio sa njim u avionu za Rijad.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Današnji rezultati omladinskih selekcija :
FK Željezničar U15 - FK Igman U15 - 7:0 - 3 pozicija (24 boda - 10 bodova zaostatka za prvim Borcem.
FK Željezničar U17 - FK Igman U17 - 6:0 - 4 pozicija (23 boda - 13 bodova zaostatka za prvim Borcem.
FK Željezničar U19 - FK Borac U19 - 1:2 - 11 pozicija (12 bodova - 18 bodova zaostatka za prvim Zrinjskim.
Nimalo dobra situacija u juniorskom pogonu. Prosto neshvatljivo. Ima tu kvalitetnih momaka ali nešto ozbiljno ne štima.
FK Željezničar U15 - FK Igman U15 - 7:0 - 3 pozicija (24 boda - 10 bodova zaostatka za prvim Borcem.
FK Željezničar U17 - FK Igman U17 - 6:0 - 4 pozicija (23 boda - 13 bodova zaostatka za prvim Borcem.
FK Željezničar U19 - FK Borac U19 - 1:2 - 11 pozicija (12 bodova - 18 bodova zaostatka za prvim Zrinjskim.
Nimalo dobra situacija u juniorskom pogonu. Prosto neshvatljivo. Ima tu kvalitetnih momaka ali nešto ozbiljno ne štima.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zeljovolimte i 24 gosta.