Premijer liga BiH - aktuelno

Suvorov
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Suvorov » 02 nov 2024, 20:29

HordasOdMalena je napisao/la:
02 nov 2024, 20:20
Suvorov je napisao/la:
02 nov 2024, 20:15
HordasOdMalena je napisao/la:
02 nov 2024, 20:10

Ne znam kojom računicom. :D
Zaboravio sam da ste i vi igrali Evropu. Davno bilo :mrgreen:
Za dva sata će omjer biti 21 - 16. Ne izgleda tako strašno. :)
Igrali smo skoro Kup RS u Prijedoru sa dosta prvotimaca. Nepotrebno, ali eto.
Bice do kraja polusezone preko 10 utakmice vise, dok odigramo i Kup BiH i ostale u Evropi.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 nov 2024, 20:32

NoProfit je napisao/la:
02 nov 2024, 19:29
Rigoletto je napisao/la:
02 nov 2024, 19:08
Pitari imaju nove teorije. Šok!
Ovo je bezbolnije. Mi smo miroljubiviji od RA koji, sada već tradicionalno, jednom mjesečno razvlači lukave latine po cestama Mostara.
Vi ste kolektivno na nekim psihodelicima ili ste akumulirali velike količine toksičnih tvari konzumiranjem neispravne vode. Mene s tim navijačkim ne dotičeš, ja to sve promatram sa strane i to mi je nebitno. Ono što jeste bitno je da ste već u debelom zaostatku. Športski poyy
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2024, 20:37

Suvorov je napisao/la:
02 nov 2024, 18:55
Samo da je taj crveni dosudjen, to bi bio 1X, 12 ili 15 bodova razlike i gotovo. Ovako kad su krenuli stizati i Beus je ubacio u cetvrtu, pa je i Vico u petu i lakrdija. Nisu ni imali osnova da se zale na sudjenje.

Ne možemo se voditi tom logikom, ali nikako.

Da se Igman nije masakrirao na Gradskom u Banjoj Luci, ko zna šta bi bilo, da je poništen gol Kvržića u 95. min protiv Sarajeva, da je ovo - da je ono. Itd, itd, ako ćemo analizirati pojedine utakmice, vjeruj mi da bi vam sad onako iz glave (napamet) skinuo bar 10 bodova. Da ne spominjem Slogu i još svašta nešta.

Ja se zaista trudim da budem maksimalno realan pa bi zato u svakoj mojoj matematici vi i Zrinjski bili u bod-dva. Zato jer su uz sav cirkus to bile dvije najbolje ekipe prošle sezone, a prije toga je Zrinjski bio bez premca, sudije im nisu ni trebale. Prošle sezone su evropski nastupi Zrinjskog uzeli danak i razlika kojom se otišlo na pauzu je bila prevelika. Isto to se ove sezone dešava i vama. Gust raspored Borca će omogućiti Zrinjskom da se odvoji na tabeli.

Treći takmac je sve osim takmaca. Pričam o FK Sarajevo. Sad su stvorili neku deluziju da im sudije ne daju da budu šampioni. Govorimo o ekipi koja evo već tri sezone nije primirisala tituli, za šampionom su zaostali 89 bodova, a poređenja radi - ispred nas su u te tri sezone bili za samo 12 bodova, a svi znaju koliko smo mi bili očajni. Nisu im sudije krive za Zvijezdu, Slogu (x3), GOŠK, Tuzla City, Velež, Leotar, Slobodu, Široki, Igman, za to što im je Zrinjski trpao koliko je htio, što smo se čak i mi nekad poigravali sa njima, da ne nabrajam dalje.

Sad sav taj rezultatski fijasko žele prebaciti na savez, Vicu, sudijsku organizaciju, itd, itd. Legendo, potrošio si brdo para za tri četvrta mjesta, promašio sa bezbroj transfera, otišao u debeli minus - i niko, apsolutno niko ti nije kriv za to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 nov 2024, 20:40

Virtu4l je napisao/la:
02 nov 2024, 20:37
Suvorov je napisao/la:
Samo da je taj crveni dosudjen, to bi bio 1X, 12 ili 15 bodova razlike i gotovo. Ovako kad su krenuli stizati i Beus je ubacio u cetvrtu, pa je i Vico u petu i lakrdija. Nisu ni imali osnova da se zale na sudjenje.

Da se Igman nije masakrirao na Gradskom u Banjoj Luci, ko zna šta bi bilo, da je poništen gol Kvržića u 95. min protiv Sarajeva, da je ovo - da je ono. Itd, itd, ako ćemo analizirati pojedine utakmice, vjeruj mi da bi vam sad onako iz glave (napamet) skinuo bar 10 bodova. Da ne spominjem Slogu i još svašta nešta.

Ja se zaista trudim da budem maksimalno realan pa bi zato u svakoj mojoj matematici vi i Zrinjski bili u bod-dva. Zato jer su uz sav cirkus to bile dvije najbolje ekipe prošle sezone, a prije toga je Zrinjski bio bez premca, sudije im nisu ni trebale. Prošle sezone su evropski nastupi Zrinjskog uzeli danak i razlika kojom se otišlo na pauzu je bila prevelika. Isto to se ove sezone dešava i vama. Gust raspored Borca će omogućiti Zrinjskom da se odvoji na tabeli.

Treći takmac je sve osim takmaca. Pričam o FK Sarajevo. Sad su stvorili neku deluziju da im sudije ne daju da budu šampioni. Govorimo o ekipi koja evo već tri sezone nije primirisala tituli, za šampionom su zaostali 89 bodova, a poređenja radi - ispred nas su u te tri sezone bili za samo 12 bodova, a svi znaju koliko smo mi bili očajni. Nisu im sudije krive za Zvijezdu, Slogu (x3), GOŠK, Tuzla City, Velež, Leotar, Slobodu, Široki, Igman, za to što im je Zrinjski trpao koliko je htio, što smo se čak i mi nekad poigravali sa njima, da ne nabrajam dalje.

Sad sav taj rezultatski fijasko žele prebaciti na savez, Vicu, sudijsku organizaciju, itd, itd. Legendo, potrošio si brdo para za tri četvrta mjesta, promašio sa bezbroj transfera, otišao u debeli minus - i niko, apsolutno niko ti nije kriv za to.
Zeli bit realan i kaze da Sarajevo nije osteceno :clap: Moram
2.kolo + nepostojeci crveni za Kupresaka
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 nov 2024, 20:48

bvsic je napisao/la:
02 nov 2024, 20:40
Virtu4l je napisao/la:
02 nov 2024, 20:37
Suvorov je napisao/la:

Zeli bit realan i kaze da Sarajevo nije osteceno :clap: Moram
2.kolo + nepostojeci crveni za Kupresaka
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika
Sve čisto dosuđeno. Skinite se s lošeg heroina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2024, 20:56

To je ta deluzija o kojoj govorim. Prvo što je promašio čitav fudbal, jer ja sam se fokusirao na tri prethodne sezone i nisam se dotakao tekuće, a on kopira neke ludorije u koje samo oni vjeruju, mada ne svi.

A čak i kad se dotaknemo ove sezone, jedina očigledna greška je poništen gol Oliveire protiv Širokog. Sve ostalo su situacije koje se mogu tumačiti na više načina, niti jedna nije čista. Posebno ovi ofsajdi, jer samo nenormalnom čovjeku može biti mjerodavan ovaj ugao kamere.

Postavlja navodni penal protiv Želje, a lopta se nakon šuta odbila od dva igrača, itd, itd.

Toliko su postali smiješni da se čovjek nekad zapita kako je to moguće?
Voli te tvoje Sarajevo.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 02 nov 2024, 20:56

Cist penal

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 nov 2024, 20:57

Rigoletto je napisao/la:
02 nov 2024, 20:32
NoProfit je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
02 nov 2024, 19:08
Pitari imaju nove teorije. Šok!
Ovo je bezbolnije. Mi smo miroljubiviji od RA koji, sada već tradicionalno, jednom mjesečno razvlači lukave latine po cestama Mostara.
Vi ste kolektivno na nekim psihodelicima ili ste akumulirali velike količine toksičnih tvari konzumiranjem neispravne vode. Mene s tim navijačkim ne dotičeš, ja to sve promatram sa strane i to mi je nebitno. Ono što jeste bitno je da ste već u debelom zaostatku. Športski poyy
Ma kamenom ti njega ba :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 nov 2024, 20:59

Ja penala 🤣😭🤣😭
Jel ovo moguće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 nov 2024, 21:00

Slo Slo :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 nov 2024, 21:00

feniksptica je napisao/la:
02 nov 2024, 20:57
Rigoletto je napisao/la:
02 nov 2024, 20:32
NoProfit je napisao/la:

Ma kamenom ti njega ba :bih:
Samo činjenicama, odnosno faktima. Gdje je kolega High, jel uspio diplomirati?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 nov 2024, 21:01

svrakino1921 je napisao/la:
02 nov 2024, 20:59
Ja penala 🤣😭🤣😭
Jel ovo moguće
E dugo vam je trebalo 🇧🇷🇱🇻💪

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2024, 21:03

Evo, komedija od penala. Čovjek nije imao vremena da reaguje da skloni ruku jer je "napucan" sa manje od pola metra.

Da je ovo dosuđeno protiv njih, 50 stranica bi se do jutra ispisalo.

Druga utakmica zaredom gdje imaju sudijsku zaštitu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 02 nov 2024, 21:04

svrakino1921 je napisao/la:
02 nov 2024, 20:59
Ja penala 🤣😭🤣😭
Jel ovo moguće
Imal igdje lista penala u ovoj sezoni? Jedni ne dobijaju zute, jedni dobijaju penale svaku drugu utakmicu :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 nov 2024, 21:05

Joj sto pucaju cirevi poznavaocima abecede.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 02 nov 2024, 21:06

Virtu4l je napisao/la:
02 nov 2024, 21:03
Evo, komedija od penala. Čovjek nije imao vremena da reaguje da skloni ruku jer je "napucan" sa manje od pola metra.

Da je ovo dosuđeno protiv njih, 50 stranica bi se do jutra ispisalo.

Druga utakmica zaredom gdje imaju sudijsku zaštitu.
ruka u neprirodnoj poziciji, da je nije pogodila u ruku cista gol sansa za Sarajevo i potencijalan gol..

ne placite vise molim vas
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2024, 21:07

Ni žuti karton za ovo udaranje Haračića. :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

firenca1998
Kontakt:

Post Postao/la firenca1998 » 02 nov 2024, 21:07

Ova Sloboda na ruznu mrvu stala

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 nov 2024, 21:09

Polijte ga, nie mu dobro :urnebes: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 02 nov 2024, 21:09

Berine, uz nogu !
1946-1987

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrammm1921, napapijri1987, nedimmmm1337 i 28 gostiju.