Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaki put kad komentator kaze Hara-čić u Japanu tri harakirija se izvrse
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve do penala je Sloboda bila bolja, nazalost desio se penal i ugasio ih, da nije bilo penala vjv sada ne bi bilo ovako nego nerijeseno ili bi Sloboda dala gol...
Crni Cerak 🐦⬛
Penal čist ne svira pa čist gol poništava, sreća da neće to odlučiti....izgleda.
- feniksptica
- Kontakt:
Imala je Sloboda sansi, yebi ti to. Mogli lagano 2 dat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A ne, to se ne piše kad se vodi. Sjetićeš se nedosuđenog penala za Slogu kad su vodili 1:0 protiv vas (3:0 na kraju), tada je svaki komentar bio "ma vode, ne bi im svakako dali gol da se igralo pet dana".HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:34Piši Virto izmišljeni ofsajd na štetu Sarajeva. Dodaj u one lakrdije.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brate svaka čast, golemo je od ovakve utakmice napravit' zabavu na forumu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Brate penal je bio u 12 min. Do tad se nisu ni oznojili kako treba . Sloboda je u rangu prve kantonalne lige.
Jedino logično je što se radi u svijetu, poslati izvinjenje FK Sarajevu za poništavanje regularnog gola.
Druga stvar jeste što je Sarajevo najveća Žrtva VAR-a u ligi, i na ovoj utakmici, čist penal nije sviran, zatim poništeni pogodak u Širokom, ne sviranje penala u Doboju protiv Sloge itd. Sreća pa igra dobro, ali ovo sigurno nije slučajno.
Kažem, ako postoje poštene namjere, onda se zvanično izvini FK Sarajevu, jer su mjerili pas od igrača od kojeg nije krenula lopta ka Guli-u.
Druga stvar jeste što je Sarajevo najveća Žrtva VAR-a u ligi, i na ovoj utakmici, čist penal nije sviran, zatim poništeni pogodak u Širokom, ne sviranje penala u Doboju protiv Sloge itd. Sreća pa igra dobro, ali ovo sigurno nije slučajno.
Kažem, ako postoje poštene namjere, onda se zvanično izvini FK Sarajevu, jer su mjerili pas od igrača od kojeg nije krenula lopta ka Guli-u.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al majke mi sta ovi u var sobi gledaju ?? Lopta nije bila upucena gulyu nego francisu koji i igra loptom i ne moze biti ofsajd.
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarajevo ima najveći ofanzivni potencijal, ali Borac i Zrinjski mi djeluju stabilnije pozadi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bar ti znaš da se na mene uvijek može računati.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Fino kažeš jedna od najsmiješnijih odluka otkada se VAR uveo kod nas, ono je nemoguće.Virtu4l je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:37A ne, to se ne piše kad se vodi. Sjetićeš se nedosuđenog penala za Slogu kad su vodili 1:0 protiv vas (3:0 na kraju), tada je svaki komentar bio "ma vode, ne bi im svakako dali gol da se igralo pet dana".HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:34Piši Virto izmišljeni ofsajd na štetu Sarajeva. Dodaj u one lakrdije.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
StiPu ga,nije ni njemu lako,imao je osjecaj jucer da ce nas dobitiHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:32Jesi vidio jest Sloboda bila bolja one prve tri sekunde utakmice.![]()
Žao mi te ponižavati više. A malo i nije.![]()

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Pisi tamo u bilježnicu da smo pokradeni...da svedemo račune na kraju sezone
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MokraKifla
- Kontakt:
Sramota da jedan veteran Huseinovic djeluje najopasnije po Sarajevo i jedini koji zna lopte. Sta onda rade mladi igraci Slobode? Da li uopste treniraju ili tek onako da odigraju utakmicu?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imao je on svašta nešto. Ovakvi ljudi najnormalnije hodaju gradom, umjesto da je zakucan za krevet u nekoj ustanovi.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:40StiPu ga,nije ni njemu lako,imao je osjecaj jucer da ce nas dobitiHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:32Jesi vidio jest Sloboda bila bolja one prve tri sekunde utakmice.![]()
Žao mi te ponižavati više. A malo i nije.![]()
![]()
![]()
![]()
Dugo se neko luđi nije pojavio, bez imalo zafrkancije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Penal za Sarajevo 

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordo10, Pablo11, VivaLaLiberta i 22 gosta.