FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Davno je zaključeno da Nalić nema pojma i da ne može podići ekipu iz ovog ponora.
Posebno mi je nejasno zašto ne igraju igrači koje je doveo Azmir kad je navodno preuzeo klub i zašto su uopšte dovedeni kada ih nema na terenu.
Posebno mi je nejasno zašto ne igraju igrači koje je doveo Azmir kad je navodno preuzeo klub i zašto su uopšte dovedeni kada ih nema na terenu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bas. Evo od tih igraca samo Isic i Dzafic na klupi. Sta je sa Boje, onog Saida? Ubijedjen sam da nisu nimalo losiji od ovih trenutnih. Mada i sa njima mi ne bi mogli meda Sarajevu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze li neko naci ima li gdje kakav pravilnik o istupanju iz lige ? Ozbiljno ovo kazem ,bolje to da potpisemo, pokrenemo peticiju nego ovo da se dozivljava
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- feniksptica
- Kontakt:
I za ovo oni hoce platu?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne docekali jutra
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Yebem vam majku svima!
-
- Kontakt:
Sada pred upravu i trazite i bonuse da vam isplate.BluSun je napisao/la: ↑02 nov 2024, 00:04Glup si ! Aj vozdranapapijri1987 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 23:40Ti idioti ne da nisu zasluzili plate nego su zasluzili da rasprodaju svoju imovinu i daju pare navijacima za nanesenu stetu.BluSun je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:15Ni predsjednika ni para… ne branim nikog al pozivate se na azmira kao nekog spasitelja pa sta radi sta ceka, tumaci list po list od tih silnih dokumenata ???
igraci 3 mjeseca nemaju platu, kako hrane porodice? Kako placaju rezije i stanove ?? Ne mozemo nista bolje ni ocekivat kakvi su nam uslovi i situacija u klubu al opet se nadam nekom cudu da se izvucemo iz ovog sivila i sretno nam sutra.
Kada je njih bolio k kako igraju tako i mene boli k za njihovim porodicama.
Pa bolan bolan ovdje niko ali apsolutno niko nije zaradio ni marku da mu se da.
Ove debilcine treba rastjerat po kantonalnim ligama i pustiti juniore neka zavrse sezonu.
Cuj hoce pare za nerad? Sta da im se plati? Sto dolaze na tekme?
napapijri1987 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:10Sada pred upravu i trazite i bonuse da vam isplate.BluSun je napisao/la: ↑02 nov 2024, 00:04Glup si ! Aj vozdranapapijri1987 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 23:40
Ti idioti ne da nisu zasluzili plate nego su zasluzili da rasprodaju svoju imovinu i daju pare navijacima za nanesenu stetu.
Kada je njih bolio k kako igraju tako i mene boli k za njihovim porodicama.
Pa bolan bolan ovdje niko ali apsolutno niko nije zaradio ni marku da mu se da.
Ove debilcine treba rastjerat po kantonalnim ligama i pustiti juniore neka zavrse sezonu.
Cuj hoce pare za nerad? Sta da im se plati? Sto dolaze na tekme?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Majke mi bolje bi mi sa rekreacije odigrali. Makar bi dobili one levata neki dan u Kupu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Od srca vam zelim sve najbolje i da se izvucete iz ovog u rastjerate sve sto vam klub brukaju. Ovo je tuga ko sve igra u Slobodi
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
3:25

Hvala kralju, sretno vam do titule i da uzmete ako Bog daskullcrusher je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:18Od srca vam zelim sve najbolje i da se izvucete iz ovog u rastjerate sve sto vam klub brukaju. Ovo je tuga ko sve igra u Slobodi

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 02 nov 2024, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Gotov prvi set.
Idemo do desetke.
Jao sramote, Boze dragi. Za ovo veceras su svi odreda zasluzili otkaz, majke mi mile.
Jao sramote, Boze dragi. Za ovo veceras su svi odreda zasluzili otkaz, majke mi mile.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opet druga liga!
Ne kontam. Nije moguce da ne znaju toliko ima ovdje u ekipi finih imena...Ma smrdi mi opasno ovo
-
- Kontakt:
Gdje je onaj sto kaze sta ce im porodice bez para? Yebem i tebi i njima porodice, punoljetne! Pa imate li stida makar malo?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Od osnivanja kluba 1919. tj. kao RSD Sloboda Tuzla 1928 godine nije bilo sramotnije sezone nego 24/25. Bruka nakon ispadanja iz kupa od treceligasa te vecerasnji nastup je nedopustiva za svakog Tuzlaka i simpatizera Slobode bez obzira iz kojeg mjesta dolazio. Da li iko ima zelje, volje, hrabrosti ustati, odmaknuti se od tastature i doci na stadion skinuti im dresove i protjerati sve redom iz kluba. Ako ne veceras onda na prvi slijedeci trening, a Nalica zavezati za Mesu i Ismeta da 3 dana bude na stubu srama da ga pljune svaki prolaznik. Isto tako i bivsu i sadasnju upravu. Da li nam je ostalo i malo obraza da dopustimo ovakvo ponizenje. Molim, na koljenima molim svakog navijaca, simpatizera Slobode da se pokrenemo i organizujemo u najozbiljniji protest na stadionu Tusanj i trazimo odgovornost za ovu sramotu.
Zadnja izmjena: tuzla85, dana/u 02 nov 2024, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo je za klasu bolja ekipa to je svima jasno ali nisu ovo cista posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.