FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa Zekicem nema straha ko god da je protivnik
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- FKSDoGroba
- Kontakt:
U Mostaru nam samo sudije mogu izbit bodove.
Jos jednom
ZORAN ZEKIC!
Jos jednom
ZORAN ZEKIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Oglasiti se zbog izmišljenog ofsajda još večeras. Nemojte propustiti ovu šansu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Elhamdulillah, idemo sad Zrinjski pobijediti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Zrinjski se moze uzeti. Naravno sad ce sudije raditi svoje.
I tražiti javno izvinjenje od nfsbih i sudija.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:37Oglasiti se zbog izmišljenog ofsajda još večeras. Nemojte propustiti ovu šansu.
Stručnjaci moji dragi, kad sljedeći put dovedemo novog igrača, nemojte pljuvati nego pustite da odigra.
Popljuvali ste i Jovića i Đorđevića, toliko, da bi čovjek pomislio da su s ulice dovedeni. A uzdizali Mehmedovića koji evo ne može da se sastavi s loptom.
Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi i sretan put kući. Takođe i našim navijačima, sretan put.
Popljuvali ste i Jovića i Đorđevića, toliko, da bi čovjek pomislio da su s ulice dovedeni. A uzdizali Mehmedovića koji evo ne može da se sastavi s loptom.
Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi i sretan put kući. Takođe i našim navijačima, sretan put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
A nesto sumnjam da je ponisten zbog nekog navlacenja ili nesto tako, prije bih rekao da je ovo jer ne znaju.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:37Oglasiti se zbog izmišljenog ofsajda još večeras. Nemojte propustiti ovu šansu.
Ako je fakat ponisten zbog toga onda su ludi jer su mislili da bi se Sloboda mogla vratit u tekmu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bubanja Lulic Djordjevic- SEX od veznog reda
Prekidi katastrofa, onakve situacije u Mostaru ne smijemo sebi dopuštati.
Čestitke igračima na pobjedi
Čestitke igračima na pobjedi
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Dobiki 6-0 bez poraza u prvenstvu cemu prica koje najgori ?egocentrik je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:34+ Mustaficbavarian_bk je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:31Mislim da bi se Mehmedović i Duraković odlično uklopili u ovu ekipu Slobode.
Jao komentara žvalje Nalića, kud vam 10 ne utrpaše, evo kaže jablan imali su više šansi od nas 
E kakav narkoman...
Zeka gospodski, odmjereno
Svaka čast svima i sretno nam u Mostaru u srijedu
E kakav narkoman...
Zeka gospodski, odmjereno
Svaka čast svima i sretno nam u Mostaru u srijedu
Ja ovog Djordjevica i Jovica ovih srpeskih polovnjaka gdje ih izvukose i ko li se ugradi u njihove transfere. Ma pere covjek pare 
F.K. SARAJEVO
- relativizam
- Kontakt:
Nestvarno šta su ljudi od Slobode uradili,nije to toliko bilo lose prvo pol, uništila ih je prošla uprava sa prelaznim rokom.
Ne znam što opet Nalic kojem su namjestili ulazak u pl.
Mi odlicni naprijed strašni u odbrani solidni
Da li je to rezultat prošlih utakmica ili sta ali svaki protivnicki napad ili prekid za mene viši gol u zraku
Ne znam što opet Nalic kojem su namjestili ulazak u pl.
Mi odlicni naprijed strašni u odbrani solidni
Da li je to rezultat prošlih utakmica ili sta ali svaki protivnicki napad ili prekid za mene viši gol u zraku
ja koji je gospodin ovaj Zekic
volim te Saraj'vo
volim te Saraj'vo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa jesu polovnjaci nego ih je Zekic uigrao, pa su dobri. Mada naglasio bih losu duel igru Djordjevica, bar tako nas skaut iz Bayerna kaze.
Jesmo mi trebali zabit 7 ali isto tako primiti barem 3. Helem vidjeti cemo u srijedu koliko smo zrela ekipa
-
- Kontakt:
Kakva je haubica ovaj Lulic,svaka kao iz topa,precizna cudo od igraca. Nisam njega upratio prije,znam da je Pavicic klasa od igraca bio u ekipi koja je klasa bila. Guli magistar,Djordjevic kao navigac8ju da ima u nogama,Jovic standardno dobar. Ovdje su se prizivali klocevi tipa Ovcine,Durakovica,Hirosa zivotom,losa transfer politika,dok su Guli,Renan,Djordjevic i Jovic bili klocevi za pranje para toliko o nama i nasim strucnjacima.
-
- Kontakt:
Nadam se konacno fer suđenju u Mostaru.U tom slucaju sam siguran u nasu pobjedu.Ne mozemo primiti koliko mozemo zabiti.Zrinjski -Sarajevo 2-4.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, Lik, nedimmmm1337, riki46, Rodman, ubipara i 80 gostiju.