Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Osim svoje znanje je dokazao pocetkom 2000.-tih, pa potvrdio isto krajem 2000.-tih. Taj Osim je najtrofejniji trener u historiji zajednicke lige BiH, takodjer razlog zasto Zeljeznicar nazivamo najtrofejnijim. Nadam se da ti taj nick club21 ne predstavlja tvoje navijacko opredjeljenje, jer samo lobotomci, pitari i suge mogu dovoditi u pitanje drugog najveceg u Zeljeznicaru.
Sarajevski Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zoran Zekić je dragulj kod kona samo takav
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Jel vi mozete shvatiti da orden43 trola? Ili ako vam taj izraz nije jasan, zajebava se, kako god. Kako ne kontate kad neko ocigledno iz posta u post trola i prosipa suplju samo da bi navukao vas par debila. Svasta.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Aha, trola.
Takve je (poprilično) lako prepoznati, ovaj je samo poremećen.

Takve je (poprilično) lako prepoznati, ovaj je samo poremećen.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Generation74
Nije loše... gostovali Igmanu i Slobodi, kući igrali sa Veležom...9 bodova, gol razlika 13:0, bez poraza u prvenstvu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zrinjski Sarajevo tekma koja nas očekuje je vjerovatno utakmica dvije najbolje ekipe u BiH
Ma klosar, menadzerski trener, navaljao nam bukadar nakih polovnjaka, nema nama hajra s njim na klupi...

Vraćajte onaj stari orunuli teren na Tušanj, izgidoše ljudi na ovom ćilimu… Niko hodat’ ne zna po ovome…
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da ga javnost i navijači FKS ne otjeraju, jer ako "preživi" 2-3 godine, Sarajevo će onda dominirati ko Zrinjski prije uplitanja Borca
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nadam se da Zrinja nece igrat na bod. All out attack s obr strane pa ko koga, ko u stara dobra vremena kad smo se sibali za titule.
Borac dosadan ko proljev, stalno negdje gore, nit im mozes pobjec nit oni mogu tebi
Borac dosadan ko proljev, stalno negdje gore, nit im mozes pobjec nit oni mogu tebi
Hoće li vendeta i porodica spavati večeras ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Očekujem fer suđenje i korektna oba tima, pa neka bolji pobjedi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:59Nadam se da Zrinja nece igrat na bod. All out attack s obr strane pa ko koga, ko u stara dobra vremena kad smo se sibali za titule.

Realno gledajući, nama bi bod bio kao 3, a 3 kao 6.
Morate gostovati i u BL, a i nama do kraja polusezone.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sarajevo i Zrinjski igraju dvije tekme u 2 sedmice?
Zaostalu i onu redovnu?
Zaostalu i onu redovnu?
Igraju u srijedu i igraju 23.11 ponovokolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:09Sarajevo i Zrinjski igraju dvije tekme u 2 sedmice?
Zaostalu i onu redovnu?
Za nas najbolje da Sarajevo dobije jednu, a drugu remi da bude

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Reko sta ima kako ste 

U srijedu ja ću biti zadovoljan ako uzmemo i bod jer ovo Sarajevo razvaljuje pravo ,deklasirali su dobru Slobodu sa pola snage ,razbili kone 4-0,Slogu rješili u prvom poluvremenu isto s pola snage a Zrinja jedva 0-1 i slobodu i kone i danas Slogu.Nema šanse da ih dobijemo ,oni su nam uvijek bili najteži protivnik ,istina u zadnjih pet utakmica u Mostaru smo im dali 16 komada i pobijedili četiri puta ali ovo Sarajevo je nešto posebno,oni su dali 20 komada u zadnjih 5 utakmica.Imaju extra dobre igrace ,najbolju logistiku,svjetskog trenera ,vjerne navijače ,vlasnika koji ne posustaje sa ogromnim ulaganjima i nakon par promašenih sezona , iskreno ja se pribojavam srijede i ove utakmice jer nismo mi navikli na toliki pritisak kao Sarajevo.Oni su trenutno miljama ispred nas u svakom pogledu i još ako se ova viroza proširi sa Surdanovica i Šunjica na neke druge važne igrace proći ćemo kao sloboda.Eh kad se sjetim kad smo mi davali slobodi 6 komada ali to davno bilo,sad Sarajevo melje.Strah me srijede ali neće nas valjda puno nakantati .broj6 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:13Zabijemo ljudima 6 (tacnije 7 jer je jos jedan cist ponisten) i ljudi pisu kako je Sarajevo opet tankopa imali ljudi par sansi neiskoristenih, istina, i kad je Sarajevo ovako otvoreno mora protivnik imat prostora ali ovo je s pola snage bilo. Zrinjski slijedi, pravi ispit, to ste upravu. Ali taj Zrinjski ne izgleda ubjedljivo, danas jedva, protiv iste ove Slobode 1-0, iako su tad zasluzili vise. Bice dobar derbi, samo da ih sudije puste da igraju.
Volim Mostar pa makar i vaki
Odvadi malo živ bio. Predstavi ti nas kao Barcelonu a vas kao neke totalne amatere.Marko1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:25U srijedu ja ću biti zadovoljan ako uzmemo i bod jer ovo Sarajevo razvaljuje pravo ,deklasirali su dobru Slobodu sa pola snage ,razbili kone 4-0,Slogu rješili u prvom poluvremenu isto s pola snage a Zrinja jedva 0-1 i slobodu i kone i danas Slogu.Nema šanse da ih dobijemo ,oni su nam uvijek bili najteži protivnik ,istina u zadnjih pet utakmica u Mostaru smo im dali 16 komada i pobijedili četiri puta ali ovo Sarajevo je nešto posebno,oni su dali 20 komada u zadnjih 5 utakmica.Imaju extra dobre igrace ,najbolju logistiku,svjetskog trenera ,vjerne navijače ,vlasnika koji ne posustaje sa ogromnim ulaganjima i nakon par promašenih sezona , iskreno ja se pribojavam srijede i ove utakmice jer nismo mi navikli na toliki pritisak kao Sarajevo.Oni su trenutno miljama ispred nas u svakom pogledu i još ako se ova viroza proširi sa Surdanovica i Šunjica na neke druge važne igrace proći ćemo kao sloboda.Eh kad se sjetim kad smo mi davali slobodi 6 komada ali to davno bilo,sad Sarajevo melje.Strah me srijede ali neće nas valjda puno nakantati .broj6 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:13Zabijemo ljudima 6 (tacnije 7 jer je jos jedan cist ponisten) i ljudi pisu kako je Sarajevo opet tankopa imali ljudi par sansi neiskoristenih, istina, i kad je Sarajevo ovako otvoreno mora protivnik imat prostora ali ovo je s pola snage bilo. Zrinjski slijedi, pravi ispit, to ste upravu. Ali taj Zrinjski ne izgleda ubjedljivo, danas jedva, protiv iste ove Slobode 1-0, iako su tad zasluzili vise. Bice dobar derbi, samo da ih sudije puste da igraju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
e ne vjerujem da raja po klixu kopira komentare sa forumaErosViverosViv je napisao/la: ↑02 nov 2024, 15:05Dok se u Sarajevu vodi borba protiv organizovanog kriminala, u zaostaloj Tuzli i TK upravo održani najkriminalniji izbori tk saveza sa najgorim rezultatima otkako je lopte. Ni manje ni više, ljudi izabrali Begu Gutića, pa se odmah zahvalili vici. Ovo je gore od rata.