I ja sam mislio ali P10 je bio u sekundi kad su bile žute zastave i sekundu poslije Leclerc prelazi preko finiša i baca ga na P11
i dalje nepotrebno mnogo vremena je prošlo
Moderator/ica: rio_Ferdy88
I ja sam mislio ali P10 je bio u sekundi kad su bile žute zastave i sekundu poslije Leclerc prelazi preko finiša i baca ga na P11
Nema Max Britanski pasoš,a guraju Landa da imamo dramu u posljednjoj utrci ove sezone.
To je jasno. Slicno su radili i 2021 kad su kaznjavali Maxa za malo jaci manevar protiv Hamiltona. A ovog nisu u zadnjoj utrci kad je hladno sjekao krivine.
Dobro šta se odma palite bože dragi.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:34Dajte ljudi ne budaliješite. Pogledao sam snimak, Norris je bio 1m:13sec u krugu kad su pokazali žute zastave. Zar stvarno mislite da race direction može u roku od 11 sekundi (koliko je trebalo Norrisu još da završi krug) da donese odluku o crvenoj zastavi ??
Ma nista Maxa nisu ostetili ...jedino da su iste sekunde istakli crvenu zastavu ...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:45Evo Ted sa Skaja koji mrzi Maksmilijana kaže sumnjivo je ovo trebalo je FIA-i 40 sekundi da istaknu crvenu zastavu
Jesu sigurno trebali ranije, e sad moglo je pomoci Maxu, ali bas se radi u sekundama.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:45Evo Ted sa Skaja koji mrzi Maksmilijana kaže sumnjivo je ovo trebalo je FIA-i 40 sekundi da istaknu crvenu zastavu
Pa kako su je sad odmah istaklijelle je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:46Ma nista Maxa nisu ostetili ...jedino da su iste sekunde istakli crvenu zastavu ...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:45Evo Ted sa Skaja koji mrzi Maksmilijana kaže sumnjivo je ovo trebalo je FIA-i 40 sekundi da istaknu crvenu zastavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.