FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas sve osim poraza zadovoljavajuće.
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tužno, ali istinitoavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 nov 2024, 12:46Danas sve osim poraza zadovoljavajuće.

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma hladno pobjeda večeraš šta vam je
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- MocMahale444
Ima sudija da nas satare
Pojedine jufke zaviJaju za športske cc. Sramota.

Pojedine jufke zaviJaju za športske cc. Sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav ba poraz.Cvetko i Danguba ima da zegaju dole danas.Kako moze navijac Zelje rec da sve osim poraza je dobro.Danas Odinakoniko razvaljuje.
Iz alpinih usta u bozije usi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
--------------------Muftić--------------------------
Galić-Šukilović-Karamarko-Marlović
‐--------Karjašević--Radovac---------------
Odinaka------Boljević-------Cvetanoski
-------------------Dangubić----------------------
Nadam se necemu ovako
Galić-Šukilović-Karamarko-Marlović
‐--------Karjašević--Radovac---------------
Odinaka------Boljević-------Cvetanoski
-------------------Dangubić----------------------
Nadam se necemu ovako
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Ja se nadam da je prica i priprema utakmice na relaciji struci štab-ekipa isla u pravcu da idemo na pobjedu.
Bez alibija.
Bez alibija.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nadam se da će me demantovati igrači i stručni štab, ali mislim da je bod puna šaka brade. Kad smo bili mnogo jači od njih dođemo u Široki i izgubimo, onaj teren je baš težak za nas. Pa FKS koje je ove godine protiv svih bilo bolje pa je tamo igralo X, naravno radi sudija, a ko garantuje da isto neće biti večeras i s nama onako?
Vezni red me brine ovu utakmicu najviše, možda ne bi bila loša ideja da Pipe odigra kao polušpic iza Killera.
Vezni red me brine ovu utakmicu najviše, možda ne bi bila loša ideja da Pipe odigra kao polušpic iza Killera.
- MocMahale444
Kakav ba teren pa travnjak im je nov, jedino sudija jer su izgubili od Bojca pa da im vrati bodove. Inace oni su **** od ekipe ove sezone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Drina zabio na pobjedu 4:1
Drugi su na tabeli s najboljom odbranom u ligi
Prva dva direktno ulaze u Ekstraklasu
Drugi su na tabeli s najboljom odbranom u ligi
Prva dva direktno ulaze u Ekstraklasu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne mislim teren kao kvalitet terena, nego općenito gostovanje na Pecari nam je u većini slučajeva kao da igramo na Emiratesu
Bravo za Drinu
Bravo za Drinu

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma kakva su ovo razmišljanja ba? Kao da idemo na Bernabeu a ne na Pecaru gdje Široki u zadnjih 5 mečeva nije pobjedio. Ljudi na zadnjih 7 mečeva imaju 1 pobjedu a mi se prepali kao da nas tamo čekaju vanzemaljci. Ako ekipa ide u Hercegovinu s razmišljanjem "da je bod uzet" nema od nas ništa.
Što se tiče utakmica na domaćim terenima, samo je Sloboda uzela manje bodova kući od Širokog.
Što se tiče utakmica na domaćim terenima, samo je Sloboda uzela manje bodova kući od Širokog.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
To je taj pičić mentalitet koji se godinama ne može otkloniti od raje na tribinama do igrača, ako ćemo gaće skinuti odmah na Bradini i ako idemo na bod, bolje da ne idemo onda.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:27Ma kakva su ovo razmišljanja ba? Kao da idemo na Bernabeu a ne na Pecaru gdje Široki u zadnjih 5 mečeva nije pobjedio. Ljudi na zadnjih 7 mečeva imaju 1 pobjedu a mi se prepali kao da nas tamo čekaju vanzemaljci. Ako ekipa ide u Hercegovinu s razmišljanjem "da je bod uzet" nema od nas ništa.
Široki jeste neugodan, ali mi smo Željo i treba ići na pobjedu ma ko bio na drugoj strani.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Sto posto. Mi protiv koga god da igramo trazimo neki alibi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:27Ma kakva su ovo razmišljanja ba? Kao da idemo na Bernabeu a ne na Pecaru gdje Široki u zadnjih 5 mečeva nije pobjedio. Ljudi na zadnjih 7 mečeva imaju 1 pobjedu a mi se prepali kao da nas tamo čekaju vanzemaljci. Ako ekipa ide u Hercegovinu s razmišljanjem "da je bod uzet" nema od nas ništa.
Los teren, yebeni domacini, u formi su, pritisak sa tribina....
Zato kazem samo se nadam da je bar priprema utakmice bila u fazonu da idemo na pobjedu, pa da vidimo sta ce ispast od toga.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za dva kola gostujemo u Konjicu, valjalo bi ponoviti pristup ko Posušje danas
Saudijski mediji ipak pišu da će se Al Jaber već na zimu pridružiti Al Nassru i da će otjerat nekog saudijskog igrača kako bi njega registrovali

According to Al-Riyadh newspaper, "Al-Jaber will represent Al-Nassr starting from the winter transfer period after completing the transfer procedures and passing the medical examination.
She pointed out that the Al-Nasr club management is expected to drop the name of one of the players registered on the current list, which includes 15 Saudi players, next January, whether on loan, contract sale, or financial settlement, so that it can register Al-Jaber instead of him.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neka je Bismillombraco je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:46Saudijski mediji ipak pišu da će se Al Jaber već na zimu pridružiti Al Nassru i da će otjerat nekog saudijskog igrača kako bi njega registrovali![]()
According to Al-Riyadh newspaper, "Al-Jaber will represent Al-Nassr starting from the winter transfer period after completing the transfer procedures and passing the medical examination.
She pointed out that the Al-Nasr club management is expected to drop the name of one of the players registered on the current list, which includes 15 Saudi players, next January, whether on loan, contract sale, or financial settlement, so that it can register Al-Jaber instead of him.

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Još milion eura im treba tražiti u slučaju da evropu popušimo bez njegabraco je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:46Saudijski mediji ipak pišu da će se Al Jaber već na zimu pridružiti Al Nassru i da će otjerat nekog saudijskog igrača kako bi njega registrovali![]()

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
IGRAJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, NeSamSafetee, ristagrad, shminka, Varijantas8 i 43 gosta.