Samed Baždar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 nov 2024, 14:06

Ma Samed je završio sa Srbijom u maju sto posto, ali nije mogao odmah dobiti pravo nastupa za nas. To se posljednjih mjeseci odrađivalo.

Tako da i ta priča o tome da je Srbija bila prvi izbor ne pije vode baš.

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 03 nov 2024, 14:07

Kako se nakoti budala i ojebina na svakoj temi

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2024, 14:18

Ovdje najmanje ljudi o fudbalu pricaju
Jeste li gledali utakmicu sinoc
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 03 nov 2024, 16:39

Kome odgovara da priča skrene ovom smjeru?

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 03 nov 2024, 16:53

To je tipični Bosnjo umjesto pozitiva i da kaze hvala Bogu on psuje ko da Bosna ima sta izgubit sa ovim veoma talentovanim igračem koji ima samo 20godina

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 03 nov 2024, 17:32

Uz veliko zadovoljstvo obavještavam javnost da je mladi i izuzetno talentovani fudbaler Samed Baždar dio našeg nacionalnog tima. Samed je od prvog trenutka kada se pojavio interes sa naše strane jasno i odlučno izrazio svoju želju da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Njegova posvećenost i želja da brani boje naše zemlje bila je neupitna od samog početka i odražava njegovu iskrenu privrženost našoj reprezentaciji.
Emir Spahic

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 17:37

:tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 nov 2024, 17:47

Uknaac je napisao/la:
03 nov 2024, 13:28
Dobro nam došao Samede! Hajde da i mi nekome „maznemo“ igrača , naše komšije to nama decenijama vec rade i nije nam smetalo zasto sada da mi smeta da i mi to uradimo ?
Ne znam kako smo im maznuli igraca kad kod njih nema mjesta. Koliko vidim po komentarima im nisu ni ljuti vec mu zele srecu. To ti pokazuje kako im je tesko palo.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 03 nov 2024, 17:52

Mogli je napisao/la:
03 nov 2024, 17:47
Uknaac je napisao/la:
Dobro nam došao Samede! Hajde da i mi nekome „maznemo“ igrača , naše komšije to nama decenijama vec rade i nije nam smetalo zasto sada da mi smeta da i mi to uradimo ?
Ne znam kako smo im maznuli igraca kad kod njih nema mjesta. Koliko vidim po komentarima im nisu ni ljuti vec mu zele srecu. To ti pokazuje kako im je tesko palo.
Informacija o izjavi iz maja ove godine, a koja je sugerisala da je Samedova reprezentativna budućnost vezana za drugu zemlju, bila je jedini način da obezbijedimo potreban mir i vrijeme da čitav proces u vezi s osiguravanjem prava nastupa za BiH privedemo kraju. Želim naglasiti da je način na koji smo vodili ovaj proces isključivo moja odluka i u potpunosti moja odgovornost. Smatrao sam neophodnim da njegova želja ostane skrivena od javnosti kako bismo u miru i bez vanjskih pritisaka riješili sve potrebne dokumente i osigurali njegovu sigurnu tranziciju u naš nacionalni tim. Samed nije imao nikakav uticaj na ovakav pristup, već je to bio isključivo moj izbor, vođen najboljim interesima reprezentacije i Samedove sportske budućnosti. Emir Spahic

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 03 nov 2024, 18:01

Nisam neki veliki obozvatelj Spahica al nacin kako je ovo odradjeno i ova komunikacija bas ono kapitenski odradjeno.

A sto se tice uvreda na racun ovog decka to je dno dna. Momak na kraju krajeva ima pravo da igra gdje zeli, BH u njega nista nije ulozila i ne polaze nikakvo pravo da momak igra za nas.

Licni izbor momak odradio, a siguran sam da bi mu zivot bio jednostavniji da nas nije odabrao.

Mozda nece nista promijeniti svojim dolaskom al je bitno da se siri izbora igracha i potencijal raste.

Sve najbolje.
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 03 nov 2024, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 nov 2024, 18:01

Maroon1946 je napisao/la:
03 nov 2024, 17:52
Mogli je napisao/la:
03 nov 2024, 17:47
Uknaac je napisao/la:
Informacija o izjavi iz maja ove godine, a koja je sugerisala da je Samedova reprezentativna budućnost vezana za drugu zemlju, bila je jedini način da obezbijedimo potreban mir i vrijeme da čitav proces u vezi s osiguravanjem prava nastupa za BiH privedemo kraju. Želim naglasiti da je način na koji smo vodili ovaj proces isključivo moja odluka i u potpunosti moja odgovornost. Smatrao sam neophodnim da njegova želja ostane skrivena od javnosti kako bismo u miru i bez vanjskih pritisaka riješili sve potrebne dokumente i osigurali njegovu sigurnu tranziciju u naš nacionalni tim. Samed nije imao nikakav uticaj na ovakav pristup, već je to bio isključivo moj izbor, vođen najboljim interesima reprezentacije i Samedove sportske budućnosti. Emir Spahic
Ja samo kazem da svakako nema trenutno mjesta u Srbiji. Svakako korektno sa njegove strane sto je odlucio sa 20 da igra za nas, a nije cekao da napuni 27 kao Katic i Burnic. Mozda za dvije godine bude u nekom top klubu i veliko pojacanje za nas.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 03 nov 2024, 18:13

Malo mi smrducka sad ovo što Emir svu "krivicu" na sebe preuzima, ali okej. Nisam baš siguran da je planski pristup bio najbolji i to prilično oštro saopćenje u maju, moglo se to možda malo ljepše upakovati da ni Samed, a ni porodica mu ne dožive uvrede kakve su doživjeli (znali su oni kakva je bh javnost i da će biti dočekan na nož, zato mi je to odrađeno naivno).
Mada sve je to sad iza nas, najbitnije je da je Baždar naš. :bih:

Ovakvim raspletom smo ostvarili još jedan od naših ciljeva na putu jačanja naše reprezentacije i borbe za konkurentniju budućnost bh. fudbala, što je ideja kojoj smo svi potpuno predani i koja je veća od svakog od nas pojedinačno.
Idemo dalje. Po neke nove momke. Za Bosnu i Hercegovinu budućnosti.

Emir Spahić
Sportski direktor
:bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 03 nov 2024, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 03 nov 2024, 18:14

Pametno odradjeno , svaka čast Spaha a hejteri nek ga duvaju

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 nov 2024, 18:16

Momak je vec pojacanje, a bice nam suho zlato kad se Dzeko oprosti.
Taman da se malo uhoda dok je Dzeko tu i da aBd udje sa klubom u primeru.

Samede, dobro nam dosao!

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 03 nov 2024, 18:51

Spaha doktor.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 nov 2024, 19:28

Samed je uvijek volio Bosnu i srcem želio igrat za nas samo čekao da se makne iz Partizana i zvaničan kontakt s naše strane.

Tako da oni koji vrijeđaju i potcjenjuju ga bolje da šute.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 nov 2024, 19:37

Bazdar (20) igra dobro s obije noge. Iako je desnjak čini se da je više golova dao lijevom nogom.
Voli loptu i držati posjed, što je samo po sebi veliki plus a pogotovo to da se ne libi krenuti u dribling, neko biciklo, ovo ono :)
Volio bih da je malo okretniji.
Ovo govorim na osnovu par uzoraka gdje sam ga ranije pogledao u Partizanu.
U Zaragozi niti jednom. Mozda sledecu utakmicu ako se poklopi termin sa slobodnim vremenom :)
U svakom slučaju Zaragoza mu je odličan naredni korak u karijeri i po mom mišljenju bolji nego da je otišao u Primeru gdje bi s klupe dobijao priliku.
Nesto slično kao Muharemović i Sasuolo.

Od svih dosadašnjih dovedenih potencijalnih u posljednih 6 mjeseci, odnosno kako je Barbarez selektor, uz Bajraktarevica, Bazdar mi je najveci plus.

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 03 nov 2024, 20:19

Dobro ti nama doš'o i nemoj nikad ulaziti na ovu temu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2024, 20:24

Imajednabrigada je napisao/la:
03 nov 2024, 19:28
Samed je uvijek volio Bosnu i srcem želio igrat za nas samo čekao da se makne iz Partizana i zvaničan kontakt s naše strane.

Tako da oni koji vrijeđaju i potcjenjuju ga bolje da šute.
Da se odmah odazvao sad bi igrao u Napretku i to na tribini.

Mastermind Emir Spahic.

denialalner
Kontakt:

Post Postao/la denialalner » 03 nov 2024, 23:54

Imajednabrigada je napisao/la:
03 nov 2024, 19:28
Jako je teska,srpska liga za mlade igrace
pogotovo igranje u "blizancima" czv i par....

nije on imao taj problem u Partizanu
jos 2 igraca igraju za druge reprezentacije,a da su rodjeni u Srbiji

Problem je bio trener Igor Duljaj
kod koga nije igrao,
a razlog je bio sjajan napadac Saldanja,
cak je poluspic Nikolic imao prednost
tek posle povrede Brazilca,konacno je Samed dobio sansu i iskoristio je....

Cak i tada,nije planirano da igra....

"Duljaj otkrio situaciju pred Kup: "Trpimo Baždara, ali...
Nikolić je mnogo doneo Partizanu"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.