Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kakav Hamilton ziv bio ...sta ti gledas ove sezone ..Unofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:04Max pokazuje zašto je to šampion. Završava priču o tituli, Lando je imao svoje šanse ali ne zna i nije taj kalibar. Ima najbrži bolid ali ne koristi to, zamisli Hamiltona u tom bolidu pa već bi bio ako ne ispred Maxa onda u par bodova bi bilo.
Samo da Ferrari bude u tempu za borbu za titulu i onda se možemo nadati da će neko skinuti Maxa jer mislim da jedino Leclerc i Hamilton mogu protiv Maxa dok ovi ostali nemaju šanse.
Kad bi se još sa razumijevanjem čitalo bilo bi puno lakše, govorim o normalnim okolnostima gdje Hamilton ima dobar bolid, šampionski bolid. Hamilton sa bolidom u kojem nema šanse da se bori za titulu i pobjede nema tu motivaciju što je normalno. Ove sezone je loš ali mislim da sve ima veze motivacijom.jelle je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:18Kakav Hamilton ziv bio ...sta ti gledas ove sezone ..Unofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:04Max pokazuje zašto je to šampion. Završava priču o tituli, Lando je imao svoje šanse ali ne zna i nije taj kalibar. Ima najbrži bolid ali ne koristi to, zamisli Hamiltona u tom bolidu pa već bi bio ako ne ispred Maxa onda u par bodova bi bilo.
Samo da Ferrari bude u tempu za borbu za titulu i onda se možemo nadati da će neko skinuti Maxa jer mislim da jedino Leclerc i Hamilton mogu protiv Maxa dok ovi ostali nemaju šanse.
Zasluzuju konstruktorsku jer su sklepali najbolji bolid bez premca ali Lando je ocajan i choker, Oscar isto dosta nekonstantan. I ne vjerujem da je ovo sezona sazrijevanja i ucenja, Lando se jednostavno ne cini kao sampionski materijal. Bila bi steta da naredne godine on uzme ali uprkos chokerizmu ako ostane ova razlika izmedju Mclarena i konkurencije onda je prvi favoritronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:14Gdje onaj evander, pa ovi njegovi nisu mogli ferari na stazi pobjediti, imaju najbolje auto al imaju qarna vozace.
Zamisli prvi si na startu imas najbolje auto, tvoj rival starta 17 i na kraju on pobjedi ti zavrsisi 6-ti.
Dan zalosti za sve u britaniji i u fia
Pa sto obrisa post gdje si tvrdio da ce Ferari danas preuzeti prvo mjesto? Fali im samo 37 bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.