Saša Papac
Re: Saša Papac
Bice dobro ako se Papac vrati,naravno kao sto je i on rekao ako ode ova garnitura ljudi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cuj ako ode ova garnitura ljudiharry_90 je napisao/la:Bice dobro ako se Papac vrati,naravno kao sto je i on rekao ako ode ova garnitura ljudi.
-
hordas_Bec
- Kontakt:
znam da je se strucni stab Becke Austrije bunio zbog toga, jer je trebao ostati jos nekoliko dana na lijecenju .. a utakmica je bila ona u BG-u ..admir_ze1982 je napisao/la:Kakvi smo mi ljudi ...
Sasa Papac je prije svega gospodin, ljudska gromada, apsolutno pozitivna i neiskvarena licnost, sa Sergejom Barbarezom jedan od onih koji je stavljao glavu u torbu rizikujuci da igra za svoju domovinu...
A mi sada pisemo ovakve komentare, bruka i sramota, kakvi smo mi ljudi ???
Sasa Papac je covjek koji je zaduzio sve Bosance i Hercegovce, katolike, muslimane i pravoslavce, jer on nije igrao ni za jedne od nas a igrao je za sve...igrao je za nasu i svoju domovinu.
Sjecam se nakon udesa koji je imao u Austriji, covjek sa jos uvijek ugrozenim zdravljem i povredama jos uvijek opasnim po njegovo vitalno stanej dolazi u BiH , i pogodite zasto , da gleda utakmicu SVOJE REPREZENTACIJE !!!
SALE MAJSTORE, ti si uvijek bio dio repke, i hvala ti sto si dokazao da ovim svijetom jos hodaju ljudi kojima obraz i data rijec puno znace !
DOBRODOSAO NATRAG SASA !!!
Sve dok ja to ne vidim svojim ocima i zvanicno to bude,onda cu vjerovat da su otislijessus123 je napisao/la:cuj ako ode ova garnitura ljudiharry_90 je napisao/la:Bice dobro ako se Papac vrati,naravno kao sto je i on rekao ako ode ova garnitura ljudi.,pa ne znam jesi li svjestan da su oni vec otisli ? suspendovani su zajedno sa reprezentacijom nam i klubovima
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nikakvi, zato i jesmo kao narod uvijek u g.ovnimaadmir_ze1982 je napisao/la: Sasa Papac je prije svega gospodin, ljudska gromada, apsolutno pozitivna i neiskvarena licnost, sa Sergejom Barbarezom jedan od onih koji je stavljao glavu u torbu rizikujuci da igra za svoju domovinu...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
povratkom Papca bicemo mnogo jaci,imat cemo betonsku odbranu,Papac-Spahic u odbrani,Pjanic-Misimovic-Salihovic u sredini,Mujdza-Lulic po bokovima,Ibisevic-Dzeko u napadu..tim snova,nema sta! sa ovom ekipom mozemo pobjediti svaku reprezentaciju u Evropi! na golu Hasagic ili Begovic,svejedno... imat cemo i jaku klupu sa Medunjaninom,Ibricicem,Mravcem,Pandzom,Muslimovicem... mene je jako obradovalo da Papac zeli ponovo biti dio bh tima,jer je covjek sa karakterom,patriota pravi,iako je bio pod pritiskom u teskim vremenima pristao je da igra za BIH,to mu nikada niko ne smije zaboraviti! na kraju krajeva vec 5 godina igra u velikom klubu Rendzersima,osvaja redovno titule,kup..igra ligu prvaka,standardan je u timu...i takvog igraca bi svaka reprezentacija pozeljela! Papac dobro dosao!
- neutralan__
- Kontakt:
Vrijeme je za povratak Saše Papca,napokon su otisli ti ljudi iz saveza.Dobro ce nam on doci na poziciji stopera,barem ove kvalifikacije,bolji je od Mravca.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svi nesto u kontekst uvrstavaju Papca i stopera, a ja kako znam covjek cijelu karijeru igra na poziciji lijevog beka.
Pitanje je kako bi odgovorio na stoperskoj poziciji?
Da se zna da sam i ja ZA povratak Sase. Njegovo iskustvo bi nam dobro doslo.
Pitanje je kako bi odgovorio na stoperskoj poziciji?
Da se zna da sam i ja ZA povratak Sase. Njegovo iskustvo bi nam dobro doslo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se sa odgovorom, jesmo nikakvi, jadni i cemerni. Podlozni za svaku vrstu manipulacije i niti nekoliko najtezih mogucih perioda kroz istoriju nas nije opametili. Kako dalje tako i blizu istoriju. Stvaramo mitove, ulizujemo se, spremni smo pljunuti pa polizati...te ce cudo biti da nam se neke stvari ne ponove. Tudje nam je vazda bolje nego svoje, sto nas vise biju po usima i ponizavaju distancirajuci se od nas mi ih vise volimo i trcimo za njima, zacoravimo ko ovce na so. Iskreno receno najozbiljnije vjerujem da razni ratni zlocinci se pokaju, izjave da su oni to radili zbog tadasnjeg BiH vodjstva koje je bezbeli bilo fundamentalisticko, nikakvo....dakle iskreno vjerujem da bi ih ogromna vecina naseg (BOSANSKOG) naroda prihvatila i jos im aplaudirala. Toliko o postavljenom pitanje, vracamo se na temu.STEVIE je napisao/la:nikakvi, zato i jesmo kao narod uvijek u g.ovnimaadmir_ze1982 je napisao/la: Sasa Papac je prije svega gospodin, ljudska gromada, apsolutno pozitivna i neiskvarena licnost, sa Sergejom Barbarezom jedan od onih koji je stavljao glavu u torbu rizikujuci da igra za svoju domovinu...
SASA PAPAC NIJE ODRZAO RIJEC, jeli vama lakse uturiti metar ondje, nego mm ondje? Sam Sasa Papac kaze da je pogazio zadatu rijec i potpis na pismu te odlucio da se vrati u reprezentaciju medjutim zbog odlaska Kodre se predomislio. Pa ispade gori od svih ostalih kad se malo - malo pa predomisli. Otkud Sasi Papcu ambicije da odlucuje ko ce biti selektor? Cime je to zasluzio? To ne rade ni Messi ni Ronaldo, a jedan Papak mirne duse kaze da je to rezlog i jos bude slavljen kao heroj. Moze ali samo kod specificnih ljudi (procitaj sam pocetak). Nikakvih problema nema ako Sasa Papac nije htio da igra za BiH, isto kao sto i nije bilo kada je Medunjanin odlucio da igra za Holandiju. Problem nastaje kada takvi i ti papcine i medjedunjanini nalaze izgovore i prema njihovom interesu kao polovare se privlace reprezentaciji BiH. I to zamisli u trenutcima kada im je karijera neizvjesna. Nece moci naici na odobravanje (bar moje) pa makar bio Haris, Sasa, Stipe, Jovo, Mehmed....Bog, otac. Idi dzukelo gdje si do sada bio. Vapili smo za lijevom stranom dok je Sasa bio u najboljim godinama, Ciro ga molii i molio i nakraju sav iznerviran "nabio ga na k....i posloa u pm". Susic takodje. Potreban nam je bio kao kruh nesusni...a on mrtav hladan "reprezentacija BiH je za mene proslost". Pu dilbere, imas li srama, sta se privlaci sada ko funjara, sada kada si izraubovan, uvrnut i nikakav (sam to kaze), da otimas mjesto na klupi ovoj djeci. Vas koji pisete hvalospjeve o papcini da pitam nesto. Jeste li otvorili ona gore moja dva linka sa utakmica Belgija - BiH i BiH - Rumunija? Jeste li gledali te utakmice? Ako jesti za koga ste navijale. Oni koji su navijali za Belgiju ili koji nisu gledali neka se odmah iskljuce, cestitam im na doslednosti i imaju pravo diviti se Papcu - kapa dole. Ali ako ste gledali, ako ste strijepili za rezultat, navijali za BiH neka vas sada sram bude. Kako mozete navijati za BiH fudbalere i automatski podrzavati savez? Zasto se niste ugledali na vaseg ofrandjalog i iznemoglog idola pa navijali za Belgijance a ne da podrzavate savez? Pogledajte se u ogledalo i ponavljajte sve dotle dok ne utuvute u te balave glavured - "ja sam dvolican"!!!!!!!!! Jeste li culi GOSPODINA, MISTERA, GENIJU, LJUDINU, AZDAHU Marijana MIjailovica i Vedada Ibisevica sa njim u studiju kako prenose utakmicu? Jeste li ih culi? Zar oni nisu sa takvim ponasanjem doprinijeli da se savez ucvrsti? Zar nije trebalo da se onako raduju kada bi Belgijanci dali gol, a da tuguju kada smo mi dali. Nema izmedju, nema sredine - Marijan Mijailovic i Vedad Ibisevic ILI Sasa Papak...ko je u pravu???? Idemo dalje. Sjecate li se vi ....... atmosfere u BiH tih dana? Sjecate li se kako su obicni ljudi koji sastavljaju kraj sa krajem bili srecni, bili u zanosu...na trenutak zaboravili na sve muke ovoga svijeta? Sjecate li se toga? Izdajnici nijedni kako su to mogli tako biti, zar nije bilo bolje da su bili tuzni i zalosni sto je Bosna u vrhu grupe, zar nije bilo bolje da je bila na samom dnu jer bi bezbeli onda bagra, ****, dzukele...iz FS BIH podnijele ostvku? Bi al' u mosnjama!!!!!!!!
Sjecate li se kako ga Bajramovic zavuce pod injekcijama od pola metra, krv je pisao a stavio se na raspolaganje i molio da igra od pocetka...dok za svoj tim nije htio ni cuti da rizikuje,niti mu je ijedan doktor na svijetu to mogao preporuciti...A frajer ga zavali i definitivno odahnusmo. Jeste li se radovali tada? Pu dvolicnjaci, kako ste mogli, pa Sasa Papak je sto puta bolji i posteniji od jednog Bajramovica???? Je li tako? Hajmo ko je u pravu Bajramovic ili Papac????? Citate li, crvenite li se? Iljo i Suljo? Hahahhaha...covjek situiran sto posto, nacija ga moli da igra...na toj strani nemamo apsolutno nikoga a njega boli Hasimaga.... nece veli zbog Ilje i Sulje, hahahaha. Majko moja pa zar smo toliki debili da ovo mozemo progutati, bi reko radi se o nekom jadniku kome Iljo i Suljo nisu dali za autobus da dodje ili mu ukinuli dorucak u vidu kifle i pola pastete. .
I sad taj bjegunac kada na sve nacine pokusava uhljebit jos par godinica svoje vec trome i spore noge hladno izjavi da ce eto on doci, a mamlazi svrsavaju...bez trunke stida ga stavljajuci ispred jednog Nadarevica, Pandze, Mravca, mozda i Lulica i Salihovica...i to u momentima dok igramo kao Barcelona. Koji smo mi narod, sto rece ovaj gore...vala zasluzujemo i gore...Dakle, evo gore izjave gdje Papac kaze da ce zavrsiti karijeru posle isteka ugovora 2011!!!!!!!!! MA COVJEK OD RIJECI, NEMA STA!!!!!!!!!
Jedina dobra stvar u svemu ovome je sto ga je Pape vec odyebo, onako smekerski, Pariski... "Pozvacemo ga ako bude trebo, ali imamo Lulica, Salihovica, Subasica...." Bravo Pape, jos jednom si me odusevio, znam da ti ne mozed ovako kao ja...ali to je to - samo budali nije jasno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uvijek se pitam odakle pravo nekim pojedincima da cijelu naciju zovu jadnim, nikakvim i drugim pogrdnim imenima. Mislim stvarno. Ako se vi osjecate takvim, ok. To je vas licni problem, ali ostavite ostatak nacije na miru. Nismo svi isti niti svi razmisljamo jednako.
U pravu si, sorry sto sam generalizovao...ja nisam taki i ne podrzavam razne ostaflere i mrsomude pa zasluzujem da se izuzmem...nadam se sa jos dobrim dijelom normalnog svijata.calcio je napisao/la:Uvijek se pitam odakle pravo nekim pojedincima da cijelu naciju zovu jadnim, nikakvim i drugim pogrdnim imenima. Mislim stvarno. Ako se vi osjecate takvim, ok. To je vas licni problem, ali ostavite ostatak nacije na miru. Nismo svi isti niti svi razmisljamo jednako.
- calcio
- Kontakt:
Ja se ne slazem sa vecinom stvari koje si napisao pa se opet ne smatram ni jadnim niti ista drugo sto si napisao. Prije bih rekao da ti malo previse analiziras a stvar je puno jednostavnija nego sto ti mislis.Saban je napisao/la:U pravu si, sorry sto sam generalizovao...ja nisam taki i ne podrzavam razne ostaflere i mrsomude pa zasluzujem da se izuzmem...nadam se sa jos dobrim dijelom normalnog svijata.calcio je napisao/la:Uvijek se pitam odakle pravo nekim pojedincima da cijelu naciju zovu jadnim, nikakvim i drugim pogrdnim imenima. Mislim stvarno. Ako se vi osjecate takvim, ok. To je vas licni problem, ali ostavite ostatak nacije na miru. Nismo svi isti niti svi razmisljamo jednako.
Svi mi zelimo da stvari u nasem fudbalu krenu na bolje, Papac i mnogi drugi su smatrali da je totalni bojkot najbolje rjesenje, ja i mnogi drugi nismo. Neki su vremenom promjenili misljenje, neki nisu (Papac). Ne vjerujem ni sekunde da je Papac u reprezentaciji zbog licne promocije ili slicno, kao sto neki impliciraju.
- calcio
- Kontakt:
Jos nesto... Sigurno se i iza kulisa dosta toga desavalo, znam da Papac cesto spominje Ilju i Sulju, posebno ovog prvog. Ko zna kakve su sve rijeci pale i sta se desavalo a da mi ne znamo. ali nista me nebi iznenadilo kada su ova dvojica u pitanju. (Iljo i Suljo)
Znam samo da Papac ni za zivu glavu nebi igrao dok su oni tu, sto mi govori da je ipak bilo necega.
Znam samo da Papac ni za zivu glavu nebi igrao dok su oni tu, sto mi govori da je ipak bilo necega.
Hahaha bas si super uzorak...calcio je napisao/la:Ja se ne slazem sa vecinom stvari koje si napisao pa se opet ne smatram ni jadnim niti ista drugo sto si napisao. Prije bih rekao da ti malo previse analiziras a stvar je puno jednostavnija nego sto ti mislis.Saban je napisao/la:U pravu si, sorry sto sam generalizovao...ja nisam taki i ne podrzavam razne ostaflere i mrsomude pa zasluzujem da se izuzmem...nadam se sa jos dobrim dijelom normalnog svijata.calcio je napisao/la:Uvijek se pitam odakle pravo nekim pojedincima da cijelu naciju zovu jadnim, nikakvim i drugim pogrdnim imenima. Mislim stvarno. Ako se vi osjecate takvim, ok. To je vas licni problem, ali ostavite ostatak nacije na miru. Nismo svi isti niti svi razmisljamo jednako.
Svi mi zelimo da stvari u nasem fudbalu krenu na bolje, Papac i mnogi drugi su smatrali da je totalni bojkot najbolje rjesenje, ja i mnogi drugi nismo. Neki su vremenom promjenili misljenje, neki nisu (Papac). Ne vjerujem ni sekunde da je Papac u reprezentaciji zbog licne promocije ili slicno, kao sto neki impliciraju.
Znas li ti citati? Sto ne uzmes izjavu od Papca, ovu zadnju, gdje kaze da ce se vratii i objasnjava da se jednom vec bio vratio te odustao zbog toga sto je smjenjen Kodro. Je li moze to uci u tvoju glavu, je li mozes to primiti u svijesti? I pitas li se uopste da li Papac u ovim godinama i ovako trom ima mjesta na sirem spisku? Hocemo da podmladjujemo reprezentaciju a doveli bi covjeka koji je vec izjavio da ce ove godine prestati igrati fudbal i ktome izdajnika koji nas je odyebo kad nam je stvarno bio potreba i kad je eto da kazemo i vrijedio nesto. Velis - gledaj jednostavno...malo merhamete i dobre rijeci i ti ne vjerujes da je igrao i da sada zeli da igra zbog licne promocije. To je to, o tome ja pricam.
I ponovo odgovor na to "i jos nesto". Sasa Papac je pristao da igra, iako su tu bili i Iljo i Suljo, a prema njegovoj izjavi spor je nastao kada je otjeran Kodro. Mogu je ovo ponoviti sve dok ti bar zehra ne udje u glavu. Cini mi se logicnije da ga nisu utalili u nekom poslu....inace sto bi mu oni toliko smetali, opisao sam vec gore pricu o autobusu i pasteti...scalcio je napisao/la:Jos nesto... Sigurno se i iza kulisa dosta toga desavalo, znam da Papac cesto spominje Ilju i Sulju, posebno ovog prvog. Ko zna kakve su sve rijeci pale i sta se desavalo a da mi ne znamo. ali nista me nebi iznenadilo kada su ova dvojica u pitanju. (Iljo i Suljo)
- calcio
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Hahaha bas si super uzorak...calcio je napisao/la:
Ja se ne slazem sa vecinom stvari koje si napisao pa se opet ne smatram ni jadnim niti ista drugo sto si napisao. Prije bih rekao da ti malo previse analiziras a stvar je puno jednostavnija nego sto ti mislis.
Znas li ti citati? Sto ne uzmes izjavu od Papca, ovu zadnju, gdje kaze da ce se vratii i objasnjava da se jednom vec bio vratio te odustao zbog toga sto je smjenjen Kodro. Je li moze to uci u tvoju glavu, je li mozes to primiti u svijesti? I pitas li se uopste da li Papac u ovim godinama i ovako trom ima mjesta na sirem spisku? Hocemo da podmladjujemo reprezentaciju a doveli bi covjeka koji je vec izjavio da ce ove godine prestati igrati fudbal i ktome izdajnika koji nas je odyebo kad nam je stvarno bio potreba i kad je eto da kazemo i vrijedio nesto. Velis - gledaj jednostavno...malo merhamete i dobre rijeci i ti ne vjerujes da je igrao i da sada zeli da igra zbog licne promocije. To je to, o tome ja pricam.
Pa kad su dosli Kodro i Bolic svi smo bili puni entuzijazma i nade da konacno dolaze bolji dani i ne cudi da je i Papca ponijelo. A kad su otjerali Kodru i Bolica doslo je totalno razocarenje i povratan na staro.
Ne znam zasto to uopste pominjes, samo pokazuje da Papac iskreno zeli napredak u nasem fudbalu. Da nije rijec o nekim hirovima ili promociji.
E sad stvarno pocinjes lutati i traziti konspiracije... "nisu ga utalili"I ponovo odgovor na to "i jos nesto". Sasa Papac je pristao da igra, iako su tu bili i Iljo i Suljo, a prema njegovoj izjavi spor je nastao kada je otjeran Kodro. Mogu je ovo ponoviti sve dok ti bar zehra ne udje u glavu. Cini mi se logicnije da ga nisu utalili u nekom poslu....inace sto bi mu oni toliko smetali, opisao sam vec gore pricu o autobusu i pasteti...s
Samo sam do glave u torbu i Barbareza citao i nisam mogao vise.admir_ze1982 je napisao/la:Kakvi smo mi ljudi ...
Sasa Papac je prije svega gospodin, ljudska gromada, apsolutno pozitivna i neiskvarena licnost, sa Sergejom Barbarezom jedan od onih koji je stavljao glavu u torbu rizikujuci da igra za svoju domovinu...
Sasa Papac je covjek koji je zaduzio sve Bosance i Hercegovce, katolike, muslimane i pravoslavce, jer on nije igrao ni za jedne od nas a igrao je za sve...igrao je za nasu i svoju domovinu.
Sjecam se nakon udesa koji je imao u Austriji, covjek sa jos uvijek ugrozenim zdravljem i povredama jos uvijek opasnim po njegovo vitalno stanej dolazi u BiH , i pogodite zasto , da gleda utakmicu SVOJE REPREZENTACIJE !!!
SALE MAJSTORE, ti si uvijek bio dio repke, i hvala ti sto si dokazao da ovim svijetom jos hodaju ljudi kojima obraz i data rijec puno znace !
Marko Topic je stavljao glavu u torbu, a Barbarez i Sasa nisu nikad. Svaka cast Barbi ali on je u repki mogao biti vec 96-97 a nije. Nije jer se bojao za familiju koja mu je zivjela u Mostaru, ma daj.....dok je Topic zabio hrvatima na MI i ljubio Ljiljane na dresu trceci ispred njihove klupe.
Postujem Barbu i sve, ali on da je rizikovao nesto on bi za nas igrao u onim kvalifikacijama za SP'98, A NIJE ! To je ucinio tek kasnije, kada su i vecina drugi tako da ga ne treba dizati u vezi toga.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Sa ovim se moram sloziti sto-posto iako ne zamjeram Barbarezu...zamjerovao bi mu itekako da je on bio u pitanju ali familija je nesto drugo...Sada reci kako je on stavljao glavu u torbu je zaista smijesno, ili jedan igrac Sirokog za koga niko apsolutno nije cuo, niti je koga bolilo mudo gdje ce igrati. Topic je jedan od pet mojih favorite players svih vremena...KONGO je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:Kakvi smo mi ljudi ...
Samo sam do glave u torbu i Barbareza citao i nisam mogao vise.
Marko Topic je stavljao glavu u torbu, a Barbarez i Sasa nisu nikad. Svaka cast Barbi ali on je u repki mogao biti vec 96-97 a nije. Nije jer se bojao za familiju koja mu je zivjela u Mostaru, ma daj.....dok je Topic zabio hrvatima na MI i ljubio Ljiljane na dresu trceci ispred njihove klupe.
Postujem Barbu i sve, ali on da je rizikovao nesto on bi za nas igrao u onim kvalifikacijama za SP'98, A NIJE ! To je ucinio tek kasnije, kada su i vecina drugi tako da ga ne treba dizati u vezi toga.
@ Saban
Svaka cast za onaj dugi post gore u vezi Papca i svega, 100% se slazem sa svim sto si rekao. Da je Papac bio neki ko voli repku barem bi dosao kao neka moralna podrska na utakmice, barem one vaznije. Nije ga bilo uopste nigdje, sada hoce da uzima mjesto Lulicu i drugima kad mu je vrijeme proslo.
Svaka cast za onaj dugi post gore u vezi Papca i svega, 100% se slazem sa svim sto si rekao. Da je Papac bio neki ko voli repku barem bi dosao kao neka moralna podrska na utakmice, barem one vaznije. Nije ga bilo uopste nigdje, sada hoce da uzima mjesto Lulicu i drugima kad mu je vrijeme proslo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Samo fudbalske neznalice su mogle but "puni entuzijazma" kada ti za selektora dodje neko cije je najveci domet u fudbalskoj (trenerskoj) karijeri vodjenje nekih pioniraPa kad su dosli Kodro i Bolic svi smo bili puni entuzijazma i nade da konacno dolaze bolji dani i ne cudi da je i Papca ponijelo. A kad su otjerali Kodru i Bolica doslo je totalno razocarenje i povratan na staro.
Ne znam zasto to uopste pominjes, samo pokazuje da Papac iskreno zeli napredak u nasem fudbalu. Da nije rijec o nekim hirovima ili promociji.
Kodro je pogubio nekoliko utakmica, nije znao niti procjeniti situaciju koliko je jak i idiotski postupio kada nije dosao na sjednicu IO...Ako je vec dosao da se bori nije morao ici na ruku bagri i sam sebi presuditi. No, sve to nije dotaklo nikoga osim "postenjacine" Papca
Ovi drugi su igrali, radovali se, davali golove, pobjedjivali
A ti vjerujes da on nije igrao zbog Ilje i Sulje?????? Pa ti nisi normalan...ko su uopste Iljo i Suljo u toj prici? Bitna je reprezentacija, narod, drzava, suigraci, selektor...k yebe mater i Ilji i Sulji. Yebemti vise i Papca, koliko je zaludio narod. Istina i nije mu tesko tako podlozne zaluditi, ovaj narov vapi da ga neko zaludi, hehehe...Kako ti rece prosta stvar - pozivan, bio neophodan, odbio...SVA PRICA se tu zavrsava. Sada nije neophodan, star, spor, iznemogao, imamo boljeg od njega a mladjen 14 godina....**** i to je to.E sad stvarno pocinjes lutati i traziti konspiracije... "nisu ga utalili"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.