Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RajvoSA03
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la RajvoSA03 » 03 nov 2024, 17:27

EdinjoBos je napisao/la:
03 nov 2024, 16:19
kako napreduje mali busuladzic?
hvala
Ne napreduje. Ni on ni porodica ne zele da igra za nas.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 nov 2024, 17:28

RajvoSA03 je napisao/la:
03 nov 2024, 17:27
EdinjoBos je napisao/la:
hvala
Znaci u dzematu je nekom. :yawn:

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 03 nov 2024, 18:01

RajvoSA03 je napisao/la:
EdinjoBos je napisao/la:
hvala
zznaci gotova priča čak i ako ne bude kvalitet za švedske? loše

a stupio spahic zvanično u kontakt? ja sad samo tebi vjerujem

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 03 nov 2024, 18:19

Jel se iko sekunde pita ZASTO djeca rade ovo? Gdje je odgovornost škole, roditelja, obrazovnog sistema? Treba istrazit njihove škole, nastavnike i porodice. Ako im zabranimo da zovu lažne prijave, da li ih onda guramo ka pravom belaju jer uzrok nije pronadjen? Da li je nekome zabavno sto je njegovo dijete koje nema nikakve veze sa dojavama o bombama uskraceno za casove obrazovanja i dozivljava treume i stres misleci na najgore, mislim da nije, ovi kojima je zabavno ovako nesto i cija djeca vec pokazuju u kojem pravcu ce njihov zivot da ide treba rigorozne novcane kazne ispostaviti i neka se sami bave odgojem djece, zabranio bi im daljnje skolovanje u slucaju ponavljanja istog. Odlicno, sad kada je narod vec van sebe zbog ovih laznih prijava, pravo je vrijeme da pojacate nadzor nad gradjanima pa cak i kroz igrice. Za 2 godine neces smjet reci koliko si kilova imao u kanteru bez mjeseca istrage. Jeste otkrili toplu vodu, haha. Sigurno je da se dojave mogu slati bez ikakve tehničke mogućnosti otkrivanja pošiljaoca. Jedina opcija je da ga raja izrade ili da se pohvali nekome ko će ga ocinkariti. Inače nema šanse ući tome u trag. Najgore od svega je što su djeca koja nemaju veze s tim oštećena, jer tzv. online nastava ne postoji. Većina nastavnika i ne dođe na online časove, a ostali uglavnom daju naslov lekcije i ispale se nakon 3 minute. pa dileri preko igrica dogovaraju posiljke. djecijih igrica gdje ima chat. koriste isti mail, samo nacrte a ne salju mail nikako i na taj nacin kominiciraju.. KAKVA MINISTRICA OBRAZOVANJA TAKVI DIREKTORI PO SKOLAMA KAKVI DIREKTORI TAKVI NASTAVNICI KAKVI NASTAVNICI TAKVA DJECA ! SVE ODRON ! Za bilo koga ko zaista misli da su samo djeca uključena u ovo, odnosno učenici - naivni ste. Iza ovoga stoji neka obavještajna služba koja planira i radi simultano na mnogo lokacija, a djeca su samo pijuni.
Samo Sloboda | COYG

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 03 nov 2024, 18:54

Varg je napisao/la:
03 nov 2024, 18:01
RajvoSA03 je napisao/la:
EdinjoBos je napisao/la:
hvala

Kontakt sa Busuladzicem napravljen jos prije nego sto je Spaha dosao na funkciju direktora.
Roditelji i agent nas odjavili. Radio je nedavno jedan intervju sa mojim prijateljem, gdje je iskljucivo naglasio da ne zeli pricati o svom bosanskom porijeklu, jer njegovi roditelji to ne zele. Oni bi da nastavi igrati za Svedsku.
Sto je i razumljivo u neku ruku, roditelji su mu rodjeni i odrasli gore. Nase ima samo ime i prezime.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 03 nov 2024, 19:16

Sta drugo ocekivati od usta.ske zlocinacke familije, tj. potomaka.. ;)

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 03 nov 2024, 19:40

RajvoSA03 je napisao/la:
03 nov 2024, 18:54
Varg je napisao/la:
RajvoSA03 je napisao/la:

Kontakt sa Busuladzicem napravljen jos prije nego sto je Spaha dosao na funkciju direktora.
Roditelji i agent nas odjavili. Radio je nedavno jedan intervju sa mojim prijateljem, gdje je iskljucivo naglasio da ne zeli pricati o svom bosanskom porijeklu, jer njegovi roditelji to ne zele. Oni bi da nastavi igrati za Svedsku.
Sto je i razumljivo u neku ruku, roditelji su mu rodjeni i odrasli gore. Nase ima samo ime i prezime.
čuj i roditelji odrasli gore, znači stvarno ima veze sa Mustafom čim su iz yuge "pobjegli". ali dobro, neki se stide odakle su

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2024, 19:47

Nova asistencija za pobjedu 1:2

Izvjesno je da ce se Hasic i Cracowia boriti za titulu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2024, 19:59

Dobra dubinska lopta Hasica

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 nov 2024, 20:15

marlostanf1eld je napisao/la:
03 nov 2024, 17:20
EdinjoBos je napisao/la:
03 nov 2024, 16:44
Jasic danas opet 90 minuta, drugi najbolji igrac svoje ekipe, opet igrao na beku, nadam se da ce mu odraditi vise papirologiju da igra za nas!!

slika
Smaras, milion puta je napisano ovdje da se ne moze voditi kao stranac u klubu jer bi presli granicu. Kad ode iz ovog kluba, tad ce zaigrati za reprezentaciju.
Pratim svaku utakmicu Jasica, posto mi sin igra u istom klubu. Nema vise prepreke da moze igrat za nas bar sto se tice kluba, Od ove godine ne apliciraju za taj dodatni Fond.
Iskreno trenutna forma totalno losa, na beku moze biti rezerva Dedicu al ne vidim nikakvu Energijj kod njega ni borbenost, mozda je prezasicen ili nezadovoljan.
Gazibegovic je trenutno za klasu bolji…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 03 nov 2024, 20:20

Još jedan njegov komentar:

hajde ne lupetaj!Lezi bolan odmaraj!Bosnjo ko Bosnjo,nek nema Bosnji a to sto drugi (hrvatski menadzeri)imaju po 3-4 svoja,to mu nije problem!E zato smo kao narod i u sportskom i politickom smislu dotskli dno!Al ako Bog da mijenjat ce se i ovo kads nam svijest bude na vecem nivou!?Ako dodjemo do pameti ikad?!Jel tebi tokmaku normalno da se prekrize dva stopera(Bosnjaka)top igraci a dovedu neki stoperi iz Svicarske lige(Hrvati)?Jel tebi normalno da se prekrizi golman Antalije(Turska)a dovede golman sa 7 utakmica kao starter iz Rijeke?Ili da se pozove neki Saric(Hrvat)bez minute u klubu(2 liga)a ne pozove Varesanovic iz Rizespor(Turska)!Glupane pola ove trenutne reprezentacije su ti sema-igraci licno Spahica i Barbareza!Jedan menadzer koji je bliski prijatelj njihov iz Mostara odjednom ima 3 igraca u A repr.O cemu ti pricas?!Vidi se da pojma o zivotu nemas al imas volju pisat glupe komentare!👎

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 03 nov 2024, 20:23

GG3 je napisao/la:
03 nov 2024, 20:15
Pratim svaku utakmicu Jasica, posto mi sin igra u istom klubu. Nema vise prepreke da moze igrat za nas bar sto se tice kluba, Od ove godine ne apliciraju za taj dodatni Fond.
Iskreno trenutna forma totalno losa, na beku moze biti rezerva Dedicu al ne vidim nikakvu Energijj kod njega ni borbenost, mozda je prezasicen ili nezadovoljan.
Omic? :mrgreen:

Otkud onda skoro svaki put medju najboljim sto se ocjena tice? Iskreno, nisam ga nikako gledao ove sezone, ali sam mislio da su minutaza i te ocjene dovoljne da se nadje na Sergejevom spisku, jer opasno kuburimo s bekovima. Znam i da se tu ocjene cesto napamet polupane...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 20:28

Coolpanda24 je napisao/la:
03 nov 2024, 20:20

hajde ne lupetaj!Lezi bolan odmaraj!Bosnjo ko Bosnjo,nek nema Bosnji a to sto drugi (hrvatski menadzeri)imaju po 3-4 svoja,to mu nije problem!E zato smo kao narod i u sportskom i politickom smislu dotskli dno!Al ako Bog da mijenjat ce se i ovo kads nam svijest bude na vecem nivou!?Ako dodjemo do pameti ikad?!Jel tebi tokmaku normalno da se prekrize dva stopera(Bosnjaka)top igraci a dovedu neki stoperi iz Svicarske lige(Hrvati)?Jel tebi normalno da se prekrizi golman Antalije(Turska)a dovede golman sa 7 utakmica kao starter iz Rijeke?Ili da se pozove neki Saric(Hrvat)bez minute u klubu(2 liga)a ne pozove Varesanovic iz Rizespor(Turska)!Glupane pola ove trenutne reprezentacije su ti sema-igraci licno Spahica i Barbareza!Jedan menadzer koji je bliski prijatelj njihov iz Mostara odjednom ima 3 igraca u A repr.O cemu ti pricas?!Vidi se da pojma o zivotu nemas al imas volju pisat glupe komentare!👎
Dno smo dotakli kad se dopustilo da ovakav sljam bude oko reprezentacije. Srecom, i to se ispravlja hvala Bogu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 nov 2024, 20:29

Ghuraba je napisao/la:
03 nov 2024, 20:23
GG3 je napisao/la:
03 nov 2024, 20:15
Omic? :mrgreen:

Ma u omladinskin kategorijama 😁

Otkud onda skoro svaki put medju najboljim sto se ocjena tice? Iskreno, nisam ga nikako gledao ove sezone, ali sam mislio da su minutaza i te ocjene dovoljne da se nadje na Sergejevom spisku, jer opasno kuburimo s bekovima. Znam i da se tu ocjene cesto napamet polupane...
Ma ono sto ja gledam u zivo, Tanko je to boga mi! Bio je dosta bolji prije 2 godine neg sada!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 03 nov 2024, 20:42

Varg je napisao/la:
03 nov 2024, 19:40
RajvoSA03 je napisao/la:
Varg je napisao/la:

čuj i roditelji odrasli gore, znači stvarno ima veze sa Mustafom čim su iz yuge "pobjegli". ali dobro, neki se stide odakle su
Stidimo se i mi Busuladzica ... :oops:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 03 nov 2024, 20:54

Coolpanda24 je napisao/la:
03 nov 2024, 20:20

Ispravka: Saric je Srbin
Ako cemo realno, iznio je Husara u ova 2 komentara i dosta istine ali je cinjenica da je to samo Husara koji bi mater prodao za svoj interes a kamoli reprezentaciju a normalno da u omjeru snaga njega sa Barbarezom i Spahicem svi legendama dajemo podrsku. Najveca istina u svemu ovome je da su nas Madjari razvalili sa 6 igraca iz domace lige gdje su 3 u prosjecnim Madjarskim prvoligasima a 3 u najjacoj ekipi Ferencvarosu gdje standardno igra Civic kojeg smo mi proglasili najlosijim igracem u historiji reprezentacije. Sta nam to govori? Govori nam da godinama imamo kriminalno lose selektore koji nisu u stanju nijednog prosjecnog igraca napravit malo boljim kao sto je npr Petev uspio od Matea Susica iz Cluja napraviti zahvalnog igraca za reprezentaciju, od Stevanovica jako dobrog reprezentativnog igraca. Ljudi dragi, najveci problem kod Barbareza i ovih njegovih ublehasa iz strucnog staba je cinjenica da smo opet promijenili 80% ekipe. Halo, od Bajevica koji je otisao 2020. Mi smo promijenili kompletan tim!!!!!! Jel stvarno neko toliko lud da misli kako se to moze uigrat u ovako malom periodu uzimajuci u obzir da svako malo neko fali(povrede, kartoni), da konstantno gubimo utakmice gdje ne mogu igraci da se napune samopouzdanjem i da veliki broj igraca koji je doveden evidentno nekvalitetniji od onih koji su igrali prije njih(stoperski par prije svega). Izgovor Barbareza kada takve likove dovede da nam budu pojacanja: "U liderskoj je poziciji, sama njegova reakcija na nas poziv i feedback koji nam je dao je bio znak da je to to"
Covjece, ne zanima nas kakav ti znak daje neki igrac nego njegov kvalitet a kvalitet sigurno nije igrat sa 26+ godina u Zurichu, Rijeci, TSC-u, Heraclesu, Partizanu, i slicnim oyebinama od ekipa. Normalno je da te takvi igraci nece odbiti jer su svjesni da im je reprezentacija zadnji voz da naprave neki dobar transfer i prodaju se konacno negdje da zarade vise para za godinu nego do tog trenutka cijele karijere a onda ce ih bolit qrac za nama.
Ukratko, ne kritikujem ja toliko ove igrace jer imam jasan primjer poput Slovenije i Albanije da se i sa slabijim ili podjednakim moze napraviti rezultat nego uzasnog selektora kao i vecinu njegovih prethodnika pod kojim bi Madjarska izgledala jos losije nego mi i nikad ne bi vidjela velikog takmicenja
Za kraj: SLOVACKA- ljudi su hladno bili u 5. Sesiru kod zdrijeba za Euro i prosetali se kroz kvalifikacije. Pita li se neko zasto? Hamsik poznavao Calzonu kao Sarrijevog pomocnika, vidio da je to to, doveo covjeka i ostalo je historija. A mi? Doveli Pokerasa da se uci na reprezentaciji i da obori rekord u godini dana sa igracima koji su obuklo reprezentativni dres.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 03 nov 2024, 21:18

DaVinci je napisao/la:
03 nov 2024, 20:42
Varg je napisao/la:
03 nov 2024, 19:40
RajvoSA03 je napisao/la:

Stidimo se i mi Busuladzica ... :oops:
govori u svoje ime
menstrual

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 nov 2024, 21:31

Ma i ovdje se pise ko da je Ivaylo, Guardiola!
Barbarez 3 mjeseca vodi repku, preuzeo repku u nikad gorim uslovima. Covjek gradi repku iz Korjena, bori se za igrace kad budemo igrali protiv ekipa naseg ranga mozemo mu sudit!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 03 nov 2024, 21:35

GG3 je napisao/la:
03 nov 2024, 21:31
Ma i ovdje se pise ko da je Ivaylo, Guardiola!
Barbarez 3 mjeseca vodi repku, preuzeo repku u nikad gorim uslovima. Covjek gradi repku iz Korjena, bori se za igrace kad budemo igrali protiv ekipa naseg ranga mozemo mu sudit!
Ako cemo realno, tim Madjarske je u rangu naseg ili cak malo slabiji i ljudi su nas 2 puta nadigrali.
Zamisli da mi imamo 6 igraca iz Madjarske lige u 1. Postavi sta bi se ovdje pricalo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], CAZIN, kakarut i 43 gosta.