Trenutno najslabije odnose imamo sa RA i lesinarima, RA vjerovarno poslije ultrasa da smo im prvi ‘na tapeti’.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokomArgentina je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:49Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 21:38Strasna utakmica Zelje i takticki i fizicki vrh.Listicani zreli za druge lige malo.Zivim za dan kad ce ispasti da ih ne gledamo vise.Mrzi su mi od Borca i Zrinjskog x10
Sto se tice navijackog dijela i desavanja dolr, apsolutno razumijem i podrzavam, posebno sto se desilo navijavima Sarajevo. Ne daj Boze nikome, nikad i nigdje.![]()
I sa fudbalske i sa navijacke strane su mi najmrzi klub u ligi.Mislim da njihova politika kluba oko igrackog kadra sve ti govori o kakvim osobama se radi.Zna se na sta mislim.
Borac smatram da je bio sasvim korektan sa nama do dolaska Vice i njegovog mandata.Znalo je dosta igraca prelaziti normalno iz Borca u Sarajevo i obrnuto.Navijaci tu i tamo.Imali smo finu pricu prije rata,neka druga vremena sada Boze moj.Zao mi je sta su napravili od jednog gospodskog grada i kakva im je bagra sada na tribini.Mislim da vas ipak vise mrze onako kad pricam s nekim iz Banja Luke.
Zrinjski respektujem kao sportskog rivala i klub sa najvise titula u PL BiH(na stranu neke otimacine).Grupu ne mogu jer se previse dotice nacionalizma.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokomArgentina je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:49Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 21:38Strasna utakmica Zelje i takticki i fizicki vrh.Listicani zreli za druge lige malo.Zivim za dan kad ce ispasti da ih ne gledamo vise.Mrzi su mi od Borca i Zrinjskog x10
Sto se tice navijackog dijela i desavanja dolr, apsolutno razumijem i podrzavam, posebno sto se desilo navijavima Sarajevo. Ne daj Boze nikome, nikad i nigdje.![]()
I sa fudbalske i sa navijacke strane su mi najmrzi klub u ligi.Mislim da njihova politika kluba oko igrackog kadra sve ti govori o kakvim osobama se radi.Zna se na sta mislim.
Borac smatram da je bio sasvim korektan sa nama do dolaska Vice i njegovog mandata.Znalo je dosta igraca prelaziti normalno iz Borca u Sarajevo i obrnuto.Navijaci tu i tamo.Imali smo finu pricu prije rata,neka druga vremena sada Boze moj.Zao mi je sta su napravili od jednog gospodskog grada i kakva im je bagra sada na tribini.Mislim da vas ipak vise mrze onako kad pricam s nekim iz Banja Luke.
Zrinjski respektujem kao sportskog rivala i klub sa najvise titula u PL BiH(na stranu neke otimacine).Grupu ne mogu jer se previse dotice nacionalizma.

Jel ova politika bratane

Hz
Na ovoj utakmici sam bio, nestalo struje uslijed velikog nevremena protiv Sloge.
Niko nije spominjao(mediji) ali i ovdje se ista pjevala.

Niko nije spominjao(mediji) ali i ovdje se ista pjevala.

Kme kme kme, kako prezivi sinoc o borče za pravdu?fks74 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:48Krećemo od prve, otet ćete Veležu kao što ste i Posušju i još koju. Večeras isto sumnjiva situacija u prvom poluvremenu ali Sabrija ne pomišlja suditi penal za široki, da smo mi bili glat penal. Izabrali ste pogrešne saveznike, sve će to doći na naplatu abd.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:03Zeljeznicar - Velez
Igman - Zeljeznicar
Zeljeznicar - Sloboda
Sloga - Zeljeznicar
Zeljeznicar - Gosk
Zrinjski - Zeljeznicar
Ovo je do zimske pauze
Molio bih Pitare za komentar - kome se moramo sklonit - kome vratit bodove itd.
Da znamo![]()
Sta si radio 2015 o borče za pravdu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- relativizam
- Kontakt:
sad tek vidim da su zeljo i siroki juce igrali.
koliko su postali nebitni da se za njih i zaboravi da igraju,utrkuju se za neku petu poziciju i imaginarnim bitkama sami protiv svih,
ali opet cestitke na pobjedi,dobiti dole tako uvjerljivo je bas tesko, ne pamtim ovakav poraz sirokog
koliko su postali nebitni da se za njih i zaboravi da igraju,utrkuju se za neku petu poziciju i imaginarnim bitkama sami protiv svih,
ali opet cestitke na pobjedi,dobiti dole tako uvjerljivo je bas tesko, ne pamtim ovakav poraz sirokog
Navijacke skupine - kao sto si rekao za grupu da se dotice nacionalizma, ja to mislim za sve navijace sva tri kluba. Nisu vrijedni spomena, uzas su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokomArgentina je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:49Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 21:38Strasna utakmica Zelje i takticki i fizicki vrh.Listicani zreli za druge lige malo.Zivim za dan kad ce ispasti da ih ne gledamo vise.Mrzi su mi od Borca i Zrinjskog x10
Zrinjski je meni plod politike i njih nikako ne volim i ne respektujem, uvijek su i muljali, cak i sa kardom kada im to nije bilo potrebno. Boraca mi je zao jer ga je politika ukrala i bukvalno je otet klub. Za Siroki mi je jasno sta pises, slazem se, nego mi kao klub smo s njima uvijek imali ok odnos, cak i vise nego korektan i dobar broj igraca je prelazio kod nas.
Da se sport vrati sportu i da bude sport, mislim da je kod nas pretezak put, nazalost.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- relativizam
- Kontakt:
otvaraju se vrata tituli
sarajevo dobilo slobodu ,kmece kako je penal okreno igru kako je lahko slobodu dobiti kako i igra nije bila neka.
zeljo dobi posrnuli siroki ide prica coric je trener za dinama,sulejm,an velicanstveni,izgradnja juga izdavanje prostora šah klub zeljo,tenis klub zeljo,plivacki klub zeljo,jos onaj crnogorac pise kako bi se moglo jos na tabeli napredovati,to bi i do prvog mjesta islo
Sjetićemo se ekstaze nakon pobjede galaktikosa u Tuzli i na desetine ispisanih stranica. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al najjace su ove fukare tj. salt city boys, ne znaju ni oni vise, ljudi bojkotuju bivsu upravu
jos ono naslo prozivati onu noc nekog, kaze zasto nisu dosle horde zla, next thing you know nakon 45 min pokupise se i odose sa stadiona 

1946-1987
Remi na derbiju > pobjeda u lištici očima navijača NK ispružena ruka
Argentina je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:28Navijacke skupine - kao sto si rekao za grupu da se dotice nacionalizma, ja to mislim za sve navijace sva tri kluba. Nisu vrijedni spomena, uzas su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokomArgentina je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:49
Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.
Zrinjski je meni plod politike i njih nikako ne volim i ne respektujem, uvijek su i muljali, cak i sa kardom kada im to nije bilo potrebno. Boraca mi je zao jer ga je politika ukrala i bukvalno je otet klub. Za Siroki mi je jasno sta pises, slazem se, nego mi kao klub smo s njima uvijek imali ok odnos, cak i vise nego korektan i dobar broj igraca je prelazio kod nas.
Da se sport vrati sportu i da bude sport, mislim da je kod nas pretezak put, nazalost.
Sinoc na pecari niti jedna uvreda pa ni zvizduk prema navijačima i igračima gostujuće ekipe od strane domaćih navijača i publike nije upućena....cak je izignorirano do kraja vrijeđanje od strane gostujućih navijača. Tako je bilo i protiv borca proslu utakmicu. Tako da ne znam o čemu pričate...
Vjerovatno pričaju o tome kako se pjevalo mrtvom momku da se javi. Ništa strašno... A nedavno se bilo lakše gušiti u busu punom dima nego izaći vani.york je napisao/la: ↑04 nov 2024, 09:28Argentina je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:28Navijacke skupine - kao sto si rekao za grupu da se dotice nacionalizma, ja to mislim za sve navijace sva tri kluba. Nisu vrijedni spomena, uzas su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39
I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokom![]()
Sinoc na pecari niti jedna uvreda pa ni zvizduk prema navijačima i igračima gostujuće ekipe od strane domaćih navijača i publike nije upućena....cak je izignorirano do kraja vrijeđanje od strane gostujućih navijača. Tako je bilo i protiv borca proslu utakmicu. Tako da ne znam o čemu pričate...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da hoce listicko smece ispast
Sloboda gosk listica sloga
Sloboda gosk listica sloga

Ma vi ste djeca cvijeća.york je napisao/la: ↑04 nov 2024, 09:28Argentina je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:28Navijacke skupine - kao sto si rekao za grupu da se dotice nacionalizma, ja to mislim za sve navijace sva tri kluba. Nisu vrijedni spomena, uzas su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2024, 01:39
I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokom![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Čestitke Želji sinoć na pobjedi protiv ruku na srce nikad goreg Širokog! Niti jedna ruzna riječ igračima, uprava se u klupskom kaficu šetala uz šalove oko vrata, sa djecom, Manijaci u odličnom broju, mozda najbolje gostovanje neke nav skupine u Širokom, korektno navijanje uz pjesmu i spominjanje Lištice koje nikome ne smeta, osim sto tu provokaciju vide navijači manjeg sarajevskog kluba, Škripari u odličnoj brojci kao i posjeta na Pecari s obzirom na rezultate!
-
- Kontakt:
Ljudi otisli nakon 20 dana oni bojkot proglasili

Sinoc domacinski u Sirokom bez ikakvih problema i ruznuh desavanja
Ne treba lagati
Sta je vama danas, jucer
Nesto previse se ljutite i vrijedjate
Ne treba lagati
Sta je vama danas, jucer
Nesto previse se ljutite i vrijedjate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ba jel realno da citavo kolo domacin nije gola dao 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Vidim uključen si, čitaš redovno FK Željezničar podforum, bravo.relativizam je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:28otvaraju se vrata tituli
sarajevo dobilo slobodu ,kmece kako je penal okreno igru kako je lahko slobodu dobiti kako i igra nije bila neka.
zeljo dobi posrnuli siroki ide prica coric je trener za dinama,sulejm,an velicanstveni,izgradnja juga izdavanje prostora šah klub zeljo,tenis klub zeljo,plivacki klub zeljo,jos onaj crnogorac pise kako bi se moglo jos na tabeli napredovati,to bi i do prvog mjesta islo

Grupa iznad svakog pojedinca.
Jedino Velež bod osvojio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 nov 2024, 09:58Ja ba jel realno da citavo kolo domacin nije gola dao![]()
Danas Radnik "spašava" obraz domaćinima u ovom kolu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Beli98, rishovski, VivaLaLiberta i 16 gostiju.