Teško izvodljivo, Sloboda je imala 3 prilike iz prekida nisu ga znali pogoditi. Zrinjskom ako dozvolite, oni to neće propustiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ocekujem bas dobru tekmu u srijedu i pravi derbi, dvije ekipe koje ne znaju za poraz. Vjerujem da ce biti i dosta golova, mi smo ekipa sada koja stvara puno sansi, tako da mi cemo sigurno dati barem 2 komada, e sad koliko cemo ih primiti vidjecemo. Budel sto vecina nas smatra odbrana na nivou kod prekida onda sam i ja ubjedjen u pobjedu.
Igraj bordo bijeli
Igraj bordo bijeli
- luckystrike
- Kontakt:
Sreca pa ovaj gedzic ne sudi.
Sivac je sudija za remija. Umrtvi sve ko da je dzenaza. Nadam se da nece imati kardinalnih gresaka.
Vise me strah uticaja cetnika iz kombija.
Sivac je sudija za remija. Umrtvi sve ko da je dzenaza. Nadam se da nece imati kardinalnih gresaka.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta kaže Renan: “hajmo cijeli stadion”. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Volio bih da se ne priča/ne piše o suđenju poslije utakmice, kakav god rezultat bio.
Vidjet' ćemo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zar nisu autonomasi u kombijuluckystrike je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:53Sreca pa ovaj gedzic ne sudi.

Inace ocekujem sudjenje 60:40 u korist Zrinjskog

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znate li ko je posmatrač suđenja u Mostaru 
Sivac samo sam sebe može sjebati lošim kriterijem i ako bude slušao ova 2 majmuna u kombiju. Mahači su skroz ok, jedan od njih je i naš navijač

Sivac samo sam sebe može sjebati lošim kriterijem i ako bude slušao ova 2 majmuna u kombiju. Mahači su skroz ok, jedan od njih je i naš navijač

troprstas elvis mujic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Gdje ćeš to napisati ba? Sad će doći debili da pišu kako nam je Ibrakadabra "završio sudije" u Mostaru.

Samo izaći jako i pametno, pa šta god bude na kraju. Ima još dosta da se igra.
-
- Kontakt:
Sa Soldom i Bubanjom ce biti druga prica.
- luckystrike
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Lecler, mnon46, plisek, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, Vanja8, Vaya i 74 gosta.