Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja samo kažem ako svako malo igraš radnim danom, šta onda očekuješ? Normalno da će biti žalbi.
Pricajte i diskutujte normalno, ne budite divjaci koji sam psuju
**** vas rat u usta
**** vas rat u usta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Problemi u transferu Al Jabera? FS Saudijske Arabije dao preporuku da ostane u Europi
Veznjak Željezničara, Abdulmalik Al Jaber (20) nalazi se u Saudijskoj Arabiji gdje je danas trebao potpisati za Al Nassr.
Kako saznaje Reprezentacij.a.ba, došlo je do zastoja u transferu.
Fudbalski savez Saudijske Arabije dao je preporuku da Al Jaber ostane u Europi.
Navodno, spremni su i pokriti veliki dio njegove plate.
Večeras ili sutra bit će poznato više informacija o transferu Al Jabera.
Al Jaber je jedan od projekata Ministarstva sporta Saudijske Arabije. Prvo je boravio u Genku i Dinamu, a potom je prošlo ljeto stigao u Željezničar.
Gdje je kinoŠvra?
Nodi, šta ti misliš o zastoju?
Veznjak Željezničara, Abdulmalik Al Jaber (20) nalazi se u Saudijskoj Arabiji gdje je danas trebao potpisati za Al Nassr.
Al Jaber je jedan od projekata Ministarstva sporta Saudijske Arabije. Prvo je boravio u Genku i Dinamu, a potom je prošlo ljeto stigao u Željezničar.
Gdje je kinoŠvra?

Nodi, šta ti misliš o zastoju?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Isprska vas neozbiljno Sarajevo usred šehera.jedanjeborac je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:08Dva ozbiljna kluba u ligi - Borac i Zrinjski.
Valjda se od naredne sezone pojavi i treći.
Posaljite doktora u svrakino kad ovo vidi da mu ne naskodiPendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:46Problemi u transferu Al Jabera? FS Saudijske Arabije dao preporuku da ostane u Europi
Gdje je kinoŠvra?![]()
Nodi, šta ti misliš o zastoju?![]()
Tekma koja se igra je odlozena vama u korist, mi smo mogli igrati al smo vam izasli u susret, i ti sad dodjes tu i kenjas.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:15Ponedjeljak 11. novembar rezervisan je za dvije utakmice, a interesantno, u ponedjeljak od 16 sati svoj meč igra Zrinjski protiv ekipe GOŠK-a.
Za razliku od Sarajeva, Zrinjski će imati tačno pet dana za odmor nakon derbija, a pri tome neće napuštati Mostar jer i protiv Sarajeva (6. novembra) i protiv GOŠK-a (11. novembra) igraju na domaćem terenu.
De dajte im da sebi napisu raspored za citavu sezonu, ostali nek se prilagode. Samo da ne citam ovu kuknjavu iz tjedna u tjedan
Kad igras europu nema odgadjanja, ja bi to zakonom zabranio.
Tako je kako je, raspored nam mozda i ne ide na ruku, ali sutis i igras. Ne znam da se iko iz kluba oglasio i zalio, ne zalimo se ni na sudijske odluke, koje su iz kola u kolo na stetu Sarajeva, al opet klub suti i trpi. Valjda idemo tom logikom da uprkos svemu mozemo izboriti pobjedu na terenu.
Ziv bio i manje kenjaj i neka bolji pobjedi u srijedu

- svrakino1921
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:51Posaljite doktora u svrakino kad ovo vidi da mu ne naskodiPendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:46Problemi u transferu Al Jabera? FS Saudijske Arabije dao preporuku da ostane u Europi
Gdje je kinoŠvra?![]()
Nodi, šta ti misliš o zastoju?![]()
kinoŠvra, mojne plakati ba. Zaigrat' će Jaber sa Ronaldom, no sikiriki. 

- svrakino1921
- Kontakt:
Hoće da ga ostave da dobije koju kilu, kažu kada su ga vagali na ljekarskom da je previše ,,lagan" dao samo dva gola. Amateri po ko zna koji put prave ražanj a zec u šumi, sačekaj brate da se posao završi i onda laprdaj.
Još prije prije tri mjeseca
Al' kako da im čovjek objasni

Al' kako da im čovjek objasni

AVNOJ je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:39Ako ih već ne trolaš onda im fino napiši kakav je bio odgovor Jožaka kad su mu spomenuli mogućnost prodaje, prije svega i raspitivanja našeg Kluba o njegovom statusu u zeljezničaru.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:23Do igraca je. Zvanicna ponuda iz Saudijske Arabije je stigla u vas club, ali on ne zeli da se vraca tamo. Mozda hoce da se proda negdje u Europe, mozda postoji neki drugi razlog. Zaista ne znam.
Momak je ugovorom vezan sa FF agencijom pod okriljem FS SA i oni odlučuju o njegovoj karijeri ako kojim slučajem oni budu smatrali da mu je dobro ovde za njegov razvoj on če tu i ostati, boli neka stvar Arape što zeljezničaru trebaju novci.Jožak:
Kad ga budete plaćali tad možete nešto i odlučivati.
I da, taj iznos na ime "obeštećenja" ne bi platio Klub u koji bi eventualno prešao nego ponovo FS SA koji je fiksan i napisan u tom ugovoru/sporazumu koji su potpisali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Rekoh ja da je ovaj Ismar njihov skupšinar.
Pozelio sam nam Predsjednika malo, da cujemo stanje kakvo je i tako
Oni imaju najboljeg napadača u ligi (Dangubić)e ne mogu da vjerujem... ma nema titulu će te vi osvojiti
nema imate tim za titulu ma top...
nema imate tim za titulu ma top...
ronaldo99 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:59Tekma koja se igra je odlozena vama u korist, mi smo mogli igrati al smo vam izasli u susret, i ti sad dodjes tu i kenjas.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 20:15Ponedjeljak 11. novembar rezervisan je za dvije utakmice, a interesantno, u ponedjeljak od 16 sati svoj meč igra Zrinjski protiv ekipe GOŠK-a.
Za razliku od Sarajeva, Zrinjski će imati tačno pet dana za odmor nakon derbija, a pri tome neće napuštati Mostar jer i protiv Sarajeva (6. novembra) i protiv GOŠK-a (11. novembra) igraju na domaćem terenu.
De dajte im da sebi napisu raspored za citavu sezonu, ostali nek se prilagode. Samo da ne citam ovu kuknjavu iz tjedna u tjedan
Kad igras europu nema odgadjanja, ja bi to zakonom zabranio.
Tako je kako je, raspored nam mozda i ne ide na ruku, ali sutis i igras. Ne znam da se iko iz kluba oglasio i zalio, ne zalimo se ni na sudijske odluke, koje su iz kola u kolo na stetu Sarajeva, al opet klub suti i trpi. Valjda idemo tom logikom da uprkos svemu mozemo izboriti pobjedu na terenu.
Ziv bio i manje kenjaj i neka bolji pobjedi u srijedu![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Realno kone po njega i vas je bolje da ode u Euorpu. Svakako da bi milioni dobrodošli, a kome ne bi? Možda ćete manje uzeti sada ali ako dogovorite dobar procenat od naredne prodaje i ako se pokaže, bolje vam je. Sigruno da bi od narednog transfera lijepa svota došla, a plus bi i eventualno ostavili dobar utisak te bi klub opet došao da kupuje kod vas, kao Rakow kod nas.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Liga je toliko losa da ce mrtva Zeljana u Evropu.
Čudi me da se nije vratio sa nekim drugim nickom. Nedostaje!