Nego kako. Pola miliona nas je samo u Viskaounsinu.
Čujem da već klecaju koljena u Vogošći.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nego kako. Pola miliona nas je samo u Viskaounsinu.
Ljubomoran sam.dduJ je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:23numanumaye22 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:15Spremno je sve za docek, valja do dugo u noc.
PS: u cast novog predsjednika, odlucio sam da bukiram i US. Capitol posto planiram provesti par dana u Washington DC jer je samo 3h od New Yorka Amtrakom.![]()
God bless America.Vidimo se tamo, i ja sam odlučio da bukiram![]()
Naravno da bi bio, hoces da radis/vrtis pare, neces da diras nikog niti da otimas/krades, niti da te ko dira, zelis da ti djeca idu u dobre skole, da zivis u dobrom naselju, sve te to cini republikancem
Super, ako ides tamo, bukiraj i Ford Theater gdje je Lincoln ubijen, simbolicna je uplata.Mogli je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:25Ljubomoran sam.dduJ je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:23numanumaye22 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:15Spremno je sve za docek, valja do dugo u noc.
PS: u cast novog predsjednika, odlucio sam da bukiram i US. Capitol posto planiram provesti par dana u Washington DC jer je samo 3h od New Yorka Amtrakom.![]()
God bless America.Vidimo se tamo, i ja sam odlučio da bukiram![]()
![]()
Philadelphia is estimated to be at 71.3% of total 2020 turnout as of 11:17 AM EST
Total Votes So Far in 2024: 528,900
2020 Total Votes: 741,377
Mislim da mu je Šprajc čak i gostovao u emisiji? Mislim, kod Kesića, ako sam dobro upratio.
Soko zivi gdje su sve demokrate, upper class. Pola ljudi su stranci, indijici, azijati.alemsa je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:30Naravno da bi bio, hoces da radis/vrtis pare, neces da diras nikog niti da otimas/krades, niti da te ko dira, zelis da ti djeca idu u dobre skole, da zivis u dobrom naselju, sve te to cini republikancem![]()
Evo i bruda @soko zivi u suburb medju republikancima, zivjet ce kite u ghettu sa liberalima, puna podrska ali iz njegove suburban kuce gdje ne mora misliti hoce'l mu je neko obiti![]()
I zapamti nisu svi bijelci republikanci ali svi republikanci su bijelci![]()
![]()
Ma zivis u suburb, kao i svako sto je malo duze u Americi i ima malo mozga. Vecina republikanaca zive u suburbs pa liberali dosele kad mogu priustiti. A republikanci vec zivjeli tu, to tako idesoko je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:01
Soko zivi gdje su sve demokrate, upper class. Pola ljudi su stranci, indijici, azijati.
Republikanci ovdje vecinom zive van grada. Ruralna area, boje se otici gdje nije vecina bijela. Napasce ih neko.![]()
Nema ovdje kod mene jesus, guns and country. I ovi I kneel for the cross tipova
Činjenica je da Rusija nije uzela pedalj ukrajinskog teritorija za vrijeme Trumpa.
Činjenica je da je za vrijeme Trumpa potpisana "Abraham Accords" inicijativa koja ima za cilj pomirbu UAE i Izraela.
Činjenica je da je isti prvi predsjednik US koji je nogom kročio na teritorij Sjeverne Koreje
Činjenica je da US nije započela niti jedan rat za vrijeme Trumpa
Eh, kad bi mi imali jednog takvog, tek bi onda skontali da nismo toliko različitiPendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:53Mislim da mu je Šprajc čak i gostovao u emisiji? Mislim, kod Kesića, ako sam dobro upratio.![]()
Onog na BN-u sam pokušao par puta da poslušam - tegoba teška.
Ivanović mi je antipatičan samo pojavom, njemu ni priliku nisam dao.
Kesić je za sve doktor, što jest - jest. Baš je uživancija gledati kako se šprda sa tamošnjim tajkunima i sa njihovom Vladajućom "garniturom" mada, nije mu strano ni da se šprda sa opozicijom.
Uz njegove emisije, ne jednom, sam pomislio da je kod nas med i mlijeko kako je tamo "preko Drine", iskreno.![]()
Georgia zatvara u 7 ET (jel vam se vratilo vrijeme?), izdali su novi zakon da svi glasovali moraju biti prebrojani odma (nema zabusavanja), znaci do 7:30-8 ce se Georgia znati, vjerovatno i prvi state.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:34Trenutna projekcija na Floridi - Trump +20,65%: https://joeisdone.github.io/florida/
Koga je Trump bombardovao na bliskom istokuBIHpatriota je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:20Činjenica je da Rusija nije uzela pedalj ukrajinskog teritorija za vrijeme Trumpa.
Činjenica je da je za vrijeme Trumpa potpisana "Abraham Accords" inicijativa koja ima za cilj pomirbu UAE i Izraela.
Činjenica je da je isti prvi predsjednik US koji je nogom kročio na teritorij Sjeverne Koreje
Činjenica je da US nije započela niti jedan rat za vrijeme Trumpa
Ovo baš i nisu ohrabrujući rezultati za Kamalu Haris. Filadelfija je tradicionalna plava i tu su ubirali plodove svi plavi kandidati u prethodnih 8 godina. Smanjena izlaznost potencijalno može značiti da mnogi plavi glasači nisu odlučili izaći na birališta.
Biden i ekipa apsolutni nista nisu uradili da oslabe RS i smanje njene nadležnosti. Mnogi su piskarali kako ce Bidenova administracija centralizirati BIH i kako dolazi kraj manjem entitetu. A za vrijeme njihove administracije Srbija i RS bukvalno ujedinili obrazovanje, uveli zajednicke nacionalne predmete. Oragnizuju zajednicke sabore, vracaju grb Nemanjica kao simbole......