Majku li im kriminalnu, uhljebsku, kao da mu je babovina pa moze sta hoce. Usranim motikama treba to prebitiPendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:45Ne vadi Trba!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/fs-kanotna ... nja/485550
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa "udarili" im na uhljebljenje - naravno da će svim silama pokušavati to da "odbrane". Nadam se da neće uspjeti!boki86 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:24Majku li im kriminalnu, uhljebsku, kao da mu je babovina pa moze sta hoce. Usranim motikama treba to prebitiPendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:45Ne vadi Trba!![]()
Boga pitaj kol'ko tu raznoraznih talova, namještanja, i čega sve ne, ima - naravno da će svim silama "zapeti" da ostanu u tim vodama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:

Veliki dan za FK Željezničar
Potpisan ugovor o izgradnji južne tribine stadiona Grbavica
Stigla je velika vijest za navijače Željezničara, još samo da ugledaju teške mašine i to će biti to pošto je danas potpisan ugovor o izgradnje južne tribine stadiona Grbavica.
U Plavom salonu stadiona Grbavica bilo je svečano. Najavljena je izgradnja nove južne tribine za čiju će izgradnju biti utrošeno preko pet miliona KM.
Ugovor ispred FK Željezničar je potpisala direktorica Amira Bajrović-Uzunovića, ispred lokalnih i kantonalnih vlasti načelnik Hasana Tanović, premijer Nihad Uk te ministar kulture i sporta, Kenan Magoda.
"Godinu dana smo pričali o izgradnji južne tiribne i Ministarstvo je danas ispunilo svoju riječ potpisivanjem sporazuma."
"Bit će ovo godina najveće investicije prema FK Željezničar koja iznosi preko pet miliona KM, a s ponosom se nadamo da ćemo dočekati novi jug jer će to biti potpuno nova tribina", poručio je Magoda.
Magoda je dodao da će s novom tribinom biti povećani i prihodi FK Željezničar, da će stadion postati moderniji te moći ugostiti utakmice od najvećeg značaja.
Direktorica Plavih, Bajrović-Uzunović je kazala da je raduje činjenica što je konačno potpisan sporazum o izgradnji južne tribine.
"Bilo je mnogo špekulacija šta se dešava s projektom izgradnje južne tribine, imali smo mnogo prepreka, ali uz podršku vlasti došli smo u situaciju da krunišemo zajednički i mukotrpni rad i da se formalno potpiše ugovor."
Bajrović-Uzunović je naglasila FK Željezničar garantovati izgradnju kompletnog projekta onakvog kakav on jeste po formalnoj dokumentaciji.
GOLEM SI ŽELJO
Znaci ljudi su ponistili vandrednu jer je mejl FK Saobracajca "nezakonit" ????Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:45Ne vadi Trba!![]()
Prema ovoj slici sto si postavio nece biti spojene tribine. To bi bas bilo steta zbog vizuelnog izgleda.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj Švr ne mozete ni stadion predstavit bez veceg kluba iz Šehera.
VELIKO SARAJEVO NA VELIKOJ GRBAVICI !!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Duse steesvrakino1921 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:58Odlično zapažanje
Sad Vam je jasno koliko mi Vas poštujemo

Sportski pozdrav za Tebe i FK Zeljeznicar
Kad bi mogla biti gotovo ova južna?
Hoce li u nedjelju biti oprostajna utakmica od starog juga? 

Izmišljaju i fataju se za slamke - šta god je potrebno samo da se fotelje sačuvaju. Ološ.bvsic je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:47Znaci ljudi su ponistili vandrednu jer je mejl FK Saobracajca "nezakonit" ????Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:45Ne vadi Trba!![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Nek prave Grbavicu ali red je i na Kosevu da se natkrije makar jedna tribina. Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Mislim kako je moguce radi jednog tog ponistiti sve?Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:17Izmišljaju i fataju se za slamke - šta god je potrebno samo da se fotelje sačuvaju. Ološ.bvsic je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:47Znaci ljudi su ponistili vandrednu jer je mejl FK Saobracajca "nezakonit" ????Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:45Ne vadi Trba!![]()
Njeg ako zanemaris opet je velika razlika u glasovima
Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne seri sviju tiZutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:39Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Igrate na gradskom stadionu sve ste prostorije zauzeli, nista ne ulazete, nista ne placate, nista ne pokrecete sami i normalno da necete nista dobiti vise od koristenja tog stadiona
Zeljeznicar mora uplatiti preko 2 miliona da bi uopste ista poceli raditi, tako da glupa ti je prica
Zamjenite stolice sami, mozda neko i dodje ulozi nesto
Ovako sve hocete na gotovo
Kurcite se nekim avionima igracima iz juzne amerike i velikim platama, a blato vam na tribinama
Uprava vam ne izlazi iz hotela i restorana
Do sad ste mogli natkrit sta para bacate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kontas li da je to vas stadion, privatni. Mozete ga izdavati i prodavati. Sutra da neko hoce da igra na Grbavici mora vama platiti a ne gradu.NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:45Ne seri sviju tiZutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:39Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Igrate na gradskom stadionu sve ste prostorije zauzeli, nista ne ulazete, nista ne placate, nista ne pokrecete sami i normalno da necete nista dobiti vise od koristenja tog stadiona
Zeljeznicar mora uplatiti preko 2 miliona da bi uopste ista poceli raditi, tako da glupa ti je prica
Kurcite se nekim avionima igracima iz juzne amerike i velikim platama, a blato vam na tribinama
A mi ne mozemo Kosevo ni izdati ni prodati, niti mozemo srusiti tribinu i praviti je.
Jednostavno nismo u ravnopravnom polozaju sto se tice stadiona
Mozete ulagati u njega, ali neceteTatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:57Kontas li da je to vas stadion, privatni. Mozete ga izdavati i prodavati. Sutra da neko hoce da igra na Grbavici mora vama platiti a ne gradu.NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:45Ne seri sviju ti
A mi ne mozemo Kosevo ni izdati ni prodati, niti mozemo srusiti tribinu i praviti je.
Jednostavno nismo u ravnopravnom polozaju sto se tice stadiona
Govorite sta cemo ulagati nije nas, a igrate na njemu 100 godina
Morate vi nesto pokrenuti, nece niko ulagati u Kosevo, a da vi budete glavni na tom stadionu i to je cinjenica nazalost
Ja bih najvise volio da je Kosevo natrkiveno i renovirano po svjetskim standardima, kao i svi ostali stadioni u BiH
Evo nas je stadion i opet ce misnistarstvo uloziti,iako ne mogu oni rentati i odlucivati o imovini SD, FK Zeljeznicar
Tako i vi trebate da nadjete zajednicki jezik
Nema mi logike da se i u Kosevo ne ulaze
Jednostavno morate i vi dati da bi nesto i dobili i tu je sva poenta price
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prvo stadion se placa oko 10 milja mjesecnoNoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:45Ne seri sviju tiZutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:39Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Drugo za to blato na tribinama, nedavno sam prvi put otisao na Grbavicu kada je u21 repka igrala.
Nemoguce je sjesti od g*vana i prljavstine. Jos ko je ono pravio i one stubove stavio onako svaka mu cast, pola terena se ne vidi
Dajte im još koji milion, malo ste do sada davali.
sve vam lopovsko j.bem.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Giuseppe1, MrkiMedo i 18 gostiju.