Ovo je sa današnjeg pressa, ono što se vrtilo na displeju iza Tanovića.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala bruda

To valjda mora zbog sigurnosti, da hitna ili neka druga veća vozila mogu proći.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:50Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma ja pretpostavio sam da je to, samo sam se nadao da ce moci bez toga da se gradi jer ti prolazi postoje na sjeveru vec.. steta jer smo izgubili odredjeni broj stolica. ako mora biti s obje strane onda ok..Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:11To valjda mora zbog sigurnosti, da hitna ili neka druga veća vozila mogu proći.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:50Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?
- NerminFatic
- Kontakt:
Odlicno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:50Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?

to tamo na sjeveru a na jugu mozes ostaviti opremu za održavanje terena, pa ako bi nabavljali kad u budućnosti svjetla za razvoj trave, golove, itd.itd. prostora nikada dostaNerminFatic je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:18Odlicno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:50Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?Nejasno je ovo za tunele. Imas na sjeveroistoku izlaz za ambulantu i vatrogasce a kud ces u brdo s ta dva na novom Jugu? Vozilo bi moglo na eventualno jugozapad, ali nema potrebe. Ako je ovo istina, to bi bilo nepotrebno gubljenje sjedecih mjesta. No, ako je do estetike, da se ne pokvari izgled suprotne tribine (sjevera) e to je onda baska.
![]()
bukvalno smo ovo cekali tridesetak godina
- MocMahale444
vidjećemo šta će biti od svega toga, ja ću vjerovati u tribinu tek kada je vidim. pozitivno je da grad daje pare, to obećava da bi fakat moglo da se desi.
ako dobro vidim ove broejve to bi bilo negdje između tri ipo i četiri hiljade mjesta
p.s. ove dvije slike definitivno ne pašu jedna uz drugu
Istog sam misljenja,da smo izgubili nekih 500-1000 stolica bzvze radi tih prolaza.NerminFatic je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:18Odlicno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2024, 16:50Spojen je, samo ce izmedju biti ovi tuneli ko na sjeveru sto imaju. Ove tacke na slici su reflektori. Ne znam sto, jel to mora zbog nekih uslova stadiona ili kako to funkcionise ako neko zna da objasni?Nejasno je ovo za tunele. Imas na sjeveroistoku izlaz za ambulantu i vatrogasce a kud ces u brdo s ta dva na novom Jugu? Vozilo bi moglo na eventualno jugozapad, ali nema potrebe. Ako je ovo istina, to bi bilo nepotrebno gubljenje sjedecih mjesta. No, ako je do estetike, da se ne pokvari izgled suprotne tribine (sjevera) e to je onda baska.
![]()
Bravo Zeljo
Korak po korak idemo naprijed
Cekaml tog Jabera i da taj istok obnovimo i da konacno rentamo i uzimamo pare
Manijaci su jug zasluzili sramota 20 godina goste i svakakve stavljamo pod krov dok nasi kisnu
Svi zajednooo
Kad zagrmi Grbavica ispod natkrivenog juga ima da se sve trese ko nikad do sad
Manijaci su jug zasluzili sramota 20 godina goste i svakakve stavljamo pod krov dok nasi kisnu
Svi zajednooo

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
odakle info da ce se graditi sa krovom?NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:14Bravo Zeljo
Svi zajednooo![]()
Ne vjerujem dok se skroz ne izgradi. Video, skica i render je bio sto puta. Bageri su izlazili da se lazira slika. Dok ne bude otvoren ne vjerujem jer znajuci nas milion stvari se moze zakomplikovati do tog finalnog cina a ako jos dodamo i politiku u jednacinu onda je oprez opravdan
Krov ce se raditisvemalim1 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:27odakle info da ce se graditi sa krovom?NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:14Bravo Zeljo
Svi zajednooo![]()
Mozda nece odmah, ali kad tad krov ce biti sigurno na juznoj tribini
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ovdje je politika pozitivan faktor. nisu izbori pred vratima tako da im se za promjenu može vjerovati … sa oprezom naravnoOrvel je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:41Ne vjerujem dok se skroz ne izgradi. Video, skica i render je bio sto puta. Bageri su izlazili da se lazira slika. Dok ne bude otvoren ne vjerujem jer znajuci nas milion stvari se moze zakomplikovati do tog finalnog cina a ako jos dodamo i politiku u jednacinu onda je oprez opravdan
-
- Kontakt:
Ove pare nisu kantonalne, federalne, drzavne nego je EBRD, kako li se vec zove, finansiranje za infrasrrukturu, a ovi taman skupljaju politcke poene kao da su oni to odradili ( SDP u ovom slucaju ) tako da ne bi trebalo biti problema. Da su finansije vezane za KS ili Federaciju ne bih ni ja vjerovao, jer su ovi sprzili kes ko pijani rusiOrvel je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:41Ne vjerujem dok se skroz ne izgradi. Video, skica i render je bio sto puta. Bageri su izlazili da se lazira slika. Dok ne bude otvoren ne vjerujem jer znajuci nas milion stvari se moze zakomplikovati do tog finalnog cina a ako jos dodamo i politiku u jednacinu onda je oprez opravdan

Dok se odradi tender, zalbe, radovi ocekujem da ce prica biti gotova taman pred naredne izbore

Al ide Jug punim

Moze inf koji bi sad trebao kapacitet da bude sa izgradenim jugom ?
Trenutno korisnika/ca: Grbavica786 i 17 gostiju.