I Kath sa recepcije dobila nogu

Moja želja je svakako Amorim, ako ne on onda možda Potter
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Moja je Hoeness ili Inzaghi, al to vise mokre zelje, ne bi me iznenadilo da prije bude Potter ili Southgate, mada se i Xavi nesto spominje al nisam fan nakon sto sam vidio sta Flick napravi od njegove BarceVivaLaStella je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:37Sad je samo pitanje koliko će koštati otkaz i smjena komplet stručnog štaba, treći put u 4 godine![]()
I Kath sa recepcije dobila nogu£1.25 miliona godišnje
![]()
Moja želja je svakako Amorim, ako ne on onda možda Potter
Od Southgatea smo sigurni, ja bih rekao. Bar je rekao da neće u skorije vrijeme preuzimati nikoga.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 00:50Moja je Hoeness ili Inzaghi, al to vise mokre zelje, ne bi me iznenadilo da prije bude Potter ili Southgate, mada se i Xavi nesto spominje al nisam fan nakon sto sam vidio sta Flick napravi od njegove BarceVivaLaStella je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:37Sad je samo pitanje koliko će koštati otkaz i smjena komplet stručnog štaba, treći put u 4 godine![]()
I Kath sa recepcije dobila nogu£1.25 miliona godišnje
![]()
Moja želja je svakako Amorim, ako ne on onda možda Potter![]()
Ako nase balerine se budu borile kao ovi iz Sportinga.. to jest Rashford ili Granacho itd.. budu se vracali nazad da pomognu ekipi.. ocekivati je pozitivu
Ne mozes reci da je bolji od Unitedovog, al je dotjeran
Slažem se, kada bi Amorim doveo ove naše leševe na 70% onoga što mogu, to je top 3 ekipa EPL-a, ali daj bože. Evo čekam od alexovog penzionisanja da neko i blizu tog procents priđe.
mas odmah problem sa Brunom, koji je spor.. tranzicija, prenos lopte, ovo sto veceras gledam on se ne uklapa u ovaj sistem.al... je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:45Slažem se, kada bi Amorim doveo ove naše leševe na 70% onoga što mogu, to je top 3 ekipa EPL-a, ali daj bože. Evo čekam od alexovog penzionisanja da neko i blizu tog procents priđe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.