Admir_Sa je napisao/la:Termin veceras hotonj, 21:00. dva covjeka mi trebaju???
za fudbal?
Moderator/ica: insider
Admir_Sa je napisao/la:Termin veceras hotonj, 21:00. dva covjeka mi trebaju???

Sretno, nemoj se zaboravit pohvalit sutra kad dođeš sa medaljom... nemoj mislit da ćeš se izvuć bez dvije tureSamo F.K.S !! je napisao/la:Pozelite mi srecu sutra idem a kantonalno takmicenje u bacanju kugle
A on je pokusao biti nesto ko onaj Jakupovic pa otisao u zabavnjake,bolje po njega !Puma je napisao/la:dobra ova pjesma od ovog hayatovca, sta je on : narodnjak ili zabavnjak ?
[youtube][/youtube]
Selam ćeš Maši niz' brdoSamo F.K.S !! je napisao/la:Pozelite mi srecu sutra idem a kantonalno takmicenje u bacanju kugle
Hawking je napisao/la:Sretno, nemoj se zaboravit pohvalit sutra kad dođeš sa medaljom... nemoj mislit da ćeš se izvuć bez dvije tureSamo F.K.S !! je napisao/la:Pozelite mi srecu sutra idem a kantonalno takmicenje u bacanju kugle![]()
![]()
ponasaj se ko debil i ona ce tebe otkacit. ha ja.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
opali je stosom...harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
Reci da te je strah da se ne zaljubis, a ne zelis.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
Ma vjeruj da nezz ni ja,sad kazem bilo bi mi zao u jednu ruku,a u drugu drago..srce i dusa drugojlegenda reala je napisao/la:ma nemoj Hary pekidati ,slomićeš joj srce pa gdje će ti duša
To mi ne bi islo od ruke,jer ne znam se tako ponasat.Donnie Darko je napisao/la:ponasaj se ko debil i ona ce tebe otkacit. ha ja.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 2 gosta.