Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
a onda joj kazes bjaaazi i cao drugari. mislim ne bas tako, al shvatio si poantu valjda.
- legenda reala
- Kontakt:
A vidim ja ti zavodnik ,a meni vamo prosipaš šuplju
preporuči joj Jarugu i kraj priče
preporuči joj Jarugu i kraj priče
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
a mozes se naravno ponijet i kao prava muskarcina i prekinut preko sms-a.
Ma rekao sam,ali djaba kada ona tvrdi da to nije istina,ma ko ce ga znati..da mi je da na kraju ja ispadnem nevin u ovoj prici,a ona krivacasylum je napisao/la:Pa eto buraz, to sto si meni napisao reci njoj i zavrsi.
razmisljao samCitizen-X je napisao/la:preporuci joj mene
Jesam,al djaba kad je to tvrdoglavo,rekao sam joj to prije 2-3 dana,ali nece da se otkaci..Donnie Darko je napisao/la:a onda joj kazes bjaaazi i cao drugari. mislim ne bas tako, al shvatio si poantu valjda.
Hebo sms,volim sve reci u cetiri oka..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Reci joj uzimam kesu uzimam papir prekidam s tobom al niko mi ne vjeruje što je najgore, govorim onom šošonu govorim i tebi isto a ti mi kažeš daj ba nemoj me zayebavat, ja te uzmem za ruku i kažem hajde vam sa mnom da vidiš... i šta kad si otišo tam? Raspad sistema... ovaj veze 
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredom
smara me...
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 07 apr 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Donnie Darko
- Kontakt:
kvota je jednaka onoj da ga ja umocim u petak. dakle 1/1.Citizen-X je napisao/la:samo mi reci kolka mi je kvota da prodjem kod nje da znam ulog![]()
@blancos jasta nego ima. posalje poruku, i dok ja pisem odgovor dodju jos 2,3. wtf.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
uzivaj dok cezne za tobom - kad usuti telefon jaruga moj - pitace te starost 'dje ti je bila mladostLos_Blanos2 je napisao/la:Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredomsmara me...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sad je problem i prekinut kuda ide ovaj svijet
Ma slažeš joj nešto,ako nećeš da je povrijediš a ako je nafurana ne možeš je povrijedit 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala o repka nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 07 apr 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Citizen-X
- Kontakt:
sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta
Idi u Big Brother kucu i prevari je sa onim Metnesom ili kako se vec zove.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
Ja se tako jednom bio zagrijao ono pravo za ovu jednu i sve fino ono oko nje i kad sam saznao da navija za Barcu tu je bio kraj svemu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma cezne ona non-stop..Citizen-X je napisao/la:uzivaj dok cezne za tobom - kad usuti telefon jaruga moj - pitace te starost 'dje ti je bila mladostLos_Blanos2 je napisao/la:Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredomsmara me...
![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Citizen-X
- Kontakt:
ja yebatcha u pitchku ljepe materine ušta meni godine prodjoše...
dje nadjete te koke koje vam se vješaju o djoleta toliko
de i meni rec'te
meni treba malo mladje meso da me podmladi i osvjezi - slomih zube sa ovim starkama
je l žegate sa preponama il sprinterski

dje nadjete te koke koje vam se vješaju o djoleta toliko
je l žegate sa preponama il sprinterski
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 07 apr 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.