Kakogod, narod je svoje rekao i to ovaj put u rekordnom broju, tako da postoji razlog i treba ga postovati.
Ovaj put su cak i prekriveni glasaci/demokrati glasali za Trumpa. Studenti, latinosi, PORTORIKANCI
Dakle narodu je dosta finansiranja ratova koje su demokrate vodile na stetu svojih poreznih obveznika.
Ovo je dobro i za EU nema dileme nikakve. Inflacije trenutno nema, ali budimo realni znamo zasto je bila visoka zadnje 4 godine.
Napisao sam prosli put da je Trump bio najgori predsjednik svih vremena, e Biden je uspio biti i gori. Ne moze gore od toga.
Sve imaju u dzepu republikanci, a demokrate nek se dobro zapitaju. Gdje ces stavit indijku probidensku za kandidata i nadat se pobjedi
Ljudi je jednostavno NE VOLE. Trump je showman i to prolazi danas dobro kod naroda. Trump je u govoru opet ponovio da ce zavrsiti ratove i jedva cekamo da vidimo kako ce se to odigrati.
Neka ponudi Ukrajini dogovor koji je JD Vance i Financial Times spominjao ja sam zadovoljan. Ukrajina ce se moraci odreci dijela zemlje i NATO-a i to je to. Ako nece, zaustavit ce se finansiranje i rat je onda svakako gotov za 2 dana.
Jos nesto: narod je pokazao OPET da NE ZELI ZENU za predsjednika.