Lijepo je čovjek napisao "premijer lige BiH". Jedino još da ti nacrta.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:30Jeste li to i vi usli u grupe pa ste obiljezili deceniju iliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:18Dva kluba koja su obiljezila ovu deceniju premijer lige BiH
I jedni i drugi bez poraza.Mostarci bit ce dobra utakmica,samo fer pa neka bolji pobjedi![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Nodi!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nismo ni mogli od vaseg lopovluka a misli se na zadnjih 10 godina.Ono kad ste vi gostovali po Prnjavoru,Foci,Dubici itdSuvorov je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:30Sarajevo nema ni jednu titulu Premijer lige u ovoj deceniji, tako da je nije mogao ni obiljeziti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:18Dva kluba koja su obiljezila ovu deceniju premijer lige BiH
I jedni i drugi bez poraza.Mostarci bit ce dobra utakmica,samo fer pa neka bolji pobjedi![]()
Sportski pozdrav
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pošteno. Sarajevo u zadnjih deset godina ima tri osvojene titule prvaka najdraže zemlje i isto toliko kupova najdraže zemlje. Dakle šest trofeja.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:30Sarajevo nema ni jednu titulu Premijer lige u ovoj deceniji, tako da je nije mogao ni obiljeziti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:18Dva kluba koja su obiljezila ovu deceniju premijer lige BiH
Sportski pozdrav
Zrinjski ima dva kupa i pet-šest titula. Dakle, sedam-osam trofeja. Činjenice koje sam naveo ovu utakmicu čine (ako je gledati po trofejima) daleko najvećom u zemlji.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
A Zrinjski ti nije krao je liNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Nismo ni mogli od vaseg lopovluka a misli se na zadnjih 10 godina.Ono kad ste vi gostovali po Prnjavoru,Foci,Dubici itdSuvorov je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:30Sarajevo nema ni jednu titulu Premijer lige u ovoj deceniji, tako da je nije mogao ni obiljeziti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:18Dva kluba koja su obiljezila ovu deceniju premijer lige BiH
Sportski pozdrav
@NoProfit pa jel premijer lige ili se racuna i kup. Možeš li nam nacrtati
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
PoletioNoProfit je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:21Lijepo je čovjek napisao "premijer lige BiH". Jedino još da ti nacrta.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:30Jeste li to i vi usli u grupe pa ste obiljezili deceniju iliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:18Dva kluba koja su obiljezila ovu deceniju premijer lige BiH
![]()
Svejedno, računao ili ne odgovor je isti.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:36A Zrinjski ti nije krao je liNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Nismo ni mogli od vaseg lopovluka a misli se na zadnjih 10 godina.Ono kad ste vi gostovali po Prnjavoru,Foci,Dubici itd
@NoProfit pa jel premijer lige ili se racuna i kup. Možeš li nam nacrtati![]()
U intervalu od zadnjih 10 godina Zrinjski i Sarajevo imaju najviše trofeja u oba takmičenja.
Joj što se hvataju za "gluposti" - čovjek rekao Premijer Lige i onda usput rekao koliko koja ekipa ima i Kupova - oni pokušavaju da ismijavaju napisano zbog toga.
Šta je pogrešno napisano? Ništa!
Šta je pogrešno napisano? Ništa!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Uzet cemo svinjski u hendikepu
- luckystrike
- Kontakt:
pitanje za neutralne, želje po strani ostavite, kakav ishod večeras očekujete?
Zrinjski dobija 1 razlike.
Pitari nekako brze i modernije igraju, a Zrinjski standardan rutinski uvijek znaju kako stvoriti sanse zabiti i sacuvati rezultatluckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:23pitanje za neutralne, želje po strani ostavite, kakav ishod večeras očekujete?
Mislim da ce ovo biti ofanzivna tekma s +4 gola
Mislim pitarima bod nista ne znaci, jer Zrinjski dere sve ostale
Ocekujem Zrinjski da ce igrati na kontre, a Sarajevo da ce napadati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- relativizam
- Kontakt:
kad je zasjedanje displinske za strasne povike sa oranice u Banja Luci
1-3 u zapadnom

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kad nam se ćejfnerelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:44kad je zasjedanje displinske za strasne povike sa oranice u Banja Luci
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:06jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
- relativizam
- Kontakt:
oke,kad god,samo da se kazni svako urlikanje i uzivikavanje ratnih zlocinacaPlatonova je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:59Kad nam se ćejfnerelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:44kad je zasjedanje displinske za strasne povike sa oranice u Banja Luci![]()
Kao da ce tih 2 hiljade maraka otici u tvoj dzep, a ne u kasu saveza.relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:06oke,kad god,samo da se kazni svako urlikanje i uzivikavanje ratnih zlocinacaPlatonova je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:59Kad nam se ćejfnerelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:44kad je zasjedanje displinske za strasne povike sa oranice u Banja Luci![]()
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Venom i 18 gostiju.