I jaran (smb) ti se bio zaljubio.LBJ MVP je napisao/la:Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
![]()
Ja se tako jednom bio zagrijao ono pravo za ovu jednu i sve fino ono oko nje i kad sam saznao da navija za Barcu tu je bio kraj svemu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Citizen-X
- Kontakt:
mene ubodu i odu - ruzan vakat nast'oharry_90 je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta..nego kako zivot kod tebe,nismo se culi ne pamtim..ubodes li sta ovih dana ?
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma jaro kakva ona i utkm, mrzi nogometLBJ MVP je napisao/la:Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
![]()
Ja se tako jednom bio zagrijao ono pravo za ovu jednu i sve fino ono oko nje i kad sam saznao da navija za Barcu tu je bio kraj svemu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To je bilo evo skoro će godina.legenda reala je napisao/la:i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.![]()
![]()
Gdje si bio prije skoro godinu dana da mi to kažeš ?harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Najozbiljnije..mrtav ladanLos_Blanos2 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.ozbiljno
@Bosco
Nisam se sjetio tad ovo napisat
Jednom je meni jedna tako u prvom razredu srednje,pa zamalo da leti pod auto,i vise joj nije naumpalo
- legenda reala
- Kontakt:
To je bilo evo skoro će godina.Bosco je napisao/la:legenda reala je napisao/la:i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.![]()
![]()
kako leti ,a jedva te spriječio da se ne ubiješ onda
ma duguješ mi život
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dužnik sam ti, eto utefteri tamo.
A mogu ti se odužit samo tako što ću navijat za Real u ostatku sezone, da bar već nešto vi ovojite kad ovi topnici bez municije ne mogu.
A mogu ti se odužit samo tako što ću navijat za Real u ostatku sezone, da bar već nešto vi ovojite kad ovi topnici bez municije ne mogu.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@harry Jbg sada
mrtav hladan..
Ipak kad sam uz nju proradi, znas ono pogotovo ako cugnem
ali mrzim tako te neke sitnice, par puta sam prekino..
Ali dzaba
Ipak kad sam uz nju proradi, znas ono pogotovo ako cugnem
Ali dzaba
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
a ko je navijo za Arsenal protiv Barese ,a prije će Čelik osvojiti nego RealBosco je napisao/la:Dužnik sam ti, eto utefteri tamo.![]()
vi u Evropu kad je nema
znaš kako ćeš se odužiti ,kad budeš sestre taslaččio zovi doktore
a Harya doktora za ljubav
Najgore sto ja ovu curu nisam upoznao kad sam bio trijezan,vec sam ja bio popio dosta,i samo govorio da,dobro,moze
ujutru kad sam ustao vidim 2 poruke,dok se ja sjetim sta je sve bilo 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@harry
Pa ako tise nesvidja izgledom, o sta ja znam..**** je, moja treba je top.. samo me smara jbg.. mozda me previse voli
nelazem ali mi godi to dame voli
ali i..nervira me sitnice, npr. ako odem sa drustvom da cugam itd..kruhte
Pa ako tise nesvidja izgledom, o sta ja znam..**** je, moja treba je top.. samo me smara jbg.. mozda me previse voli
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma cura dobra boli glava..prepao sam se misleci na sta sam naletio kad sam vidio curu,svidjela mi se odmah,ali pokaze svako svoje drugo lice,koje ja ne volim kod takvih osoba 
EDIT: Sretan rodjendan T-MAC sve najbolje u zivotu
EDIT: Sretan rodjendan T-MAC sve najbolje u zivotu
- legenda reala
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:@harry
Pa ako tise nesvidja izgledom, o sta ja znam..**** je, moja treba je top.. samo me smara jbg.. mozda me previse volinelazem ali mi godi to dame voli
ali i..nervira me sitnice, npr. ako odem sa drustvom da cugam itd..kruhte
kakakav si ti kad je ona Top
T-MAC nek je sretan
Laku noc forumasi, vakat je spavat.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- HeavensWonder
- Kontakt:
Dobro jutro svima 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobar jutar.HeavensWonder je napisao/la:Dobro jutro svima
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
T-Mac sretan rođendan care , sve najbolje 
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 8 gostiju.