FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi sa ovom formacijom ko da imamo igraca manje na terenu
- SilaMoc1946
Igra li Keremeh?EastMadness je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:45Mi sa ovom formacijom ko da imamo igraca manje na terenu

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Cinjenica je da nismo nista odigrali 45 min al isto tako i bod je puna saka brade 

1946-1987
Iskreno do sad se pokazalo da mi s Pavicicem dobijamo drugu dimenziju igre, i mislim da bi on trebao biti starter svaku tekmu jer je protok lopte puno brzi.
Zašto gađanje Guliashvili i Kyeremeha kad ne mogu dobiti duel ni u snu?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nista ovaj zrinjski nije opasna ekipa, naprotiv mi ispadamo opasno mora nesto zekic raditi na pauzi, inace ne valja, a da vidim pobjedu itekako.
04.10.2009 !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mlako smo usli u utakmicu, a i ispadamo previse. Zrinjski puno agilniji, svaka nicija lopta je njihova. Mora ovo dosta bolje u drugom.
Nemamo sredine i ispasta svakako losa odbrana, zekicu moras ovo malo korigovati
Nije bas najbolje bilo prvo, ali probati u drugom malo agresivnije do 3 boda na kraju
Poprilicno kukavicka igra, tretiramo zrinjski ko da je liverpul
Smijesno je da je smrad sivac imao ukupno 15 odluka, od toga je 10 islo u korist ustasa. Penal nad jovicem, prekida nam akciju radi faula koji nije postojao a mi 4 na 3 imamo i ove sitne odluke. Mozemo mi Mbapea dovest, dzaba kad ti savez sudi sta ces
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Samo da momci shvate da su bolja ekipa kad je lopta kod njih. Ovako povuceni ne možemo dugim loptama preuzeti drugi dio terena, u tom slučaju bi Turkeš došao dobro, međutim u ovoj formaciji on ne može. Vjerujem da Zekić već zna šta će na poluvremenu.
Moja pretpostavka je Đuričković vani, Turkeš unutra i preći na 4-2-3-1
Beganović Čelik Soldo Jović
Bubanja Lulić
Đorđević
Kyeremeh Guli
Turkeš
Moja pretpostavka je Đuričković vani, Turkeš unutra i preći na 4-2-3-1
Beganović Čelik Soldo Jović
Bubanja Lulić
Đorđević
Kyeremeh Guli
Turkeš
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 06 nov 2024, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kazlagicuu yebem ti mrtvee
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Zekić uvijek isto protiv jačih protivnika. Stavi Frensisa i Gulija kao jedine ofanzivce, ne bi li na brzinu nešto iz konture uradili.
Ne možeš na kontre igrati sa ovako nesigurnom odabranom, a posebno se ne možeš oslanjati na toliko limitiranog tehnički igrača kao što je Kyeremeh...
Ne možeš na kontre igrati sa ovako nesigurnom odabranom, a posebno se ne možeš oslanjati na toliko limitiranog tehnički igrača kao što je Kyeremeh...
Stoperi moraju poceti igrati, svaku loptu su nabili.
Ako ne mogu razviti igru pored Mulahusejnovica onda nemamo o cemu pricati.
Celik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos, ali bez obzira treba momku dati podrsku i vjetar u ledja, nadam se da ce vremenom biti bolji.
Ovaj Zrinjski se itekako moze pobjediti.
Ako ne mogu razviti igru pored Mulahusejnovica onda nemamo o cemu pricati.
Celik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos, ali bez obzira treba momku dati podrsku i vjetar u ledja, nadam se da ce vremenom biti bolji.
Ovaj Zrinjski se itekako moze pobjediti.
Bez mnogo problema Zrinjski pravi višak na sredini i olako dolazi da igra 1 na 1 sa preplašenom odbranom. Kad se bira kapiten, stavite nekoga ko razmišlja glavom.
Jovic mora bito blize Topicu, ne smije dozvoliti centarsut. Sve sto je Zrinjski napravio jeste centarsut na Nardima sa desne strane. Jovic to mora sprijecit da ne centriraju tako lahko. Sredina je danas zakazala, kao da imamo igraca manje. Zekic je to uvidio nadam se, ocekujem bolje 2 poluvrijeme igrom.
-
- Kontakt:
Ma navikli vise na sve,treba stat u kraj ovom a ne ovako sve posmatrat,jedva cekaju da svirnu nesto protiv nas
- feniksptica
- Kontakt:
A vi se smijali covjeku kad rece da moramo uc jako i pametno....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, benko21, bvsic, Dave, HeavyBassBlues, Imamkarbarum, Lecler, MSOZ101, Pena, Velo6, Vjecnobordo i 86 gostiju.