Zato sto kerovi 20 godina imaju beusa iza sebe, bas ko i vi gicka ovih par godina, eto zbog cega, a jedinstveni su u savezu nego balije, mater bi prodali za funkciju
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jeste ali sta da nismo dali sad bi bilo 1:0, u nasem šesnestercu se gleda svaka sitnica a ovdje sa namjerom cist penal ne svira pozz.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Penal za jaliju, nagazio ga unutra. Skicite malo na Zrinjski.
Nego, koja je fora sa ovim natpisima na ledjima i rozi brojevi?
Nego, koja je fora sa ovim natpisima na ledjima i rozi brojevi?
1-2 na kraju.Remza vidila u fildzanu.
Ne sikčemo (serem ti se u usta zbog toga) mi samo na projekat manjeg BH entiteta nego na svaku nepravdu koja se dešava i na očigled sviju!
Odgovor na roze dresove
https://fksarajevo.ba/omladinski-pogon/ ... -cure/7036
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kampanja protiv raka. Zato su natpisi na ledjima survivor, fighter itd.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 06 nov 2024, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Solidarnist za zene koje imaju rak dojke koliko sam skontao ili generalno protiv raka
Tako nesto
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 nov 2024, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Naravno da ne znaš. Ili se ipak malkice praviš da ne znaš?

Evo, odgovorio vam je čovjek:
Pa sad je novembar, muski, rak testisa i to. Jel to nemate drugu garnituru?Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:00Ne sikčemo (serem ti se u usta zbog toga) mi samo na projekat manjeg BH entiteta nego na svaku nepravdu koja se dešava i na očigled sviju!
Odgovor na roze dresove
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Redakcija Sop.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma cist penal za zrinjski . Al cist je bio i za nas ,zasto se ne gleda var kad vec postoji ?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Eldare uzmi tablete za smirenje
Nemamo. Odyebi.RedBlue je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:03Pa sad je novembar, muski, rak testisa i to. Jel to nemate drugu garnituru?Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:00Ne sikčemo (serem ti se u usta zbog toga) mi samo na projekat manjeg BH entiteta nego na svaku nepravdu koja se dešava i na očigled sviju!
Odgovor na roze dresove

-
- Kontakt:
Ne gleda se jer glavni sudac nije svirao penal a sudci u VAR sobi su procijenili da nije penal i radi toga glavni ne mora gledati .bordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:05Ma cist penal za zrinjski . Al cist je bio i za nas ,zasto se ne gleda var kad vec postoji ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Nije svirao ni za zrinjski pa su ga pozvali da provjeri sta se desilo pa promjenio umjesto kornera penal pokazao .Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:07Ne gleda se jer glavni sudac nije svirao penal a sudci u VAR sobi su procijenili da nije penal i radi toga glavni ne mora gledati .bordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:05Ma cist penal za zrinjski . Al cist je bio i za nas ,zasto se ne gleda var kad vec postoji ?
-
- Kontakt:
Čišći je penal za nas nego za vas. Što tad ne procjeniše da nije penal ?Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:07Ne gleda se jer glavni sudac nije svirao penal a sudci u VAR sobi su procijenili da nije penal i radi toga glavni ne mora gledati .bordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:05Ma cist penal za zrinjski . Al cist je bio i za nas ,zasto se ne gleda var kad vec postoji ?
Mislim bio je penal. Nemoj da okrećeš. Nego uz pomoć vara se ono moralo vidjeti. Kao i vaše što su vidjeli.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 nov 2024, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, TylerBurey, Zigazaga i 23 gosta.