Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jbg sad, ti se počeo "falit" ko naš leo. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Crveni se srce moje od placnje tvojesoko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:35Ja znam dobro za cost of living. Memes pokazuju mininalac.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:27@soko i @kajzer
Pod ekonomiju mislim i na cost of living i moc dollara (u smislu kupovine).
Imao si ankete na ta 3 pitanja
Nejse nije nista bilo bitno 1% ovo 1% ono, a coj'k 6 miliona glasova vise, dobio sve swing states, u skoro svakom state za duplo bio bolji poredeci sa '20. Prvenstveno u Virginiji. Wisconsin dobio, Michigan, Arizonu, Pennsylvania, Georgia itd. Crveni se cijela Amerikaali ono sasvim slucajno, glupi ovi 72 miliona sto su glasali za Trumpa gledaju memes, how yes no
Eno necak radi u food court 18 dolara satinca, lik uzima ordere i stavlja hranu u kesu, i naspe sok. To je prije pet godina bilo u vrh glave 10 dolara satinica![]()
A da ne govorimo za nas strucnjakelik mi poslao email za contract poziciju 85-100 dolara sat. Nisam se ni javio liku
![]()

Aleme mozes samo zamisliti koliko ce sad Ivanka dobiti platu u white house da se ajdust taj cost of living.
Sad ona ima iskustva 4 godine.
Zenska je zasluzila makar milion
Sad ona ima iskustva 4 godine.
Zenska je zasluzila makar milion

https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... rnoj-listiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:30https://www.klix.ba/vijesti/bih/palata- ... /241106180
Gdje su oni forumaši što su za Trumpa? Zamisli biti na istoj strani sa ovima.![]()
2018.
Zaboravlja laktaski krmak da ga je upravo Trumpova administracija stavila na crnu listu i uvela mu sankcije

Nije placnjaalemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:37Crveni se srce moje od placnje tvojesoko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:35Ja znam dobro za cost of living. Memes pokazuju mininalac.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:27@soko i @kajzer
Nejse nije nista bilo bitno 1% ovo 1% ono, a coj'k 6 miliona glasova vise, dobio sve swing states, u skoro svakom state za duplo bio bolji poredeci sa '20. Prvenstveno u Virginiji. Wisconsin dobio, Michigan, Arizonu, Pennsylvania, Georgia itd. Crveni se cijela Amerikaali ono sasvim slucajno, glupi ovi 72 miliona sto su glasali za Trumpa gledaju memes, how yes no
Eno necak radi u food court 18 dolara satinca, lik uzima ordere i stavlja hranu u kesu, i naspe sok. To je prije pet godina bilo u vrh glave 10 dolara satinica![]()
A da ne govorimo za nas strucnjakelik mi poslao email za contract poziciju 85-100 dolara sat. Nisam se ni javio liku
![]()
![]()
![]()
Kao sto sam reko, za mene nema zime.

Nego sta bi sa Ivankom i wallom? Hocel meksiko platiti

Ne treba podcijeniti Dodu zbog rovarenja anusa Orbana, a Orbanovog rovarenja po pakašu Trumpa. Prvi mandat toga nije bilo.
Pa dobio, ne spori niko. Ljudi ce i gospodski predati vlast za razliku od, khm.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:27@soko i @kajzer

Imao je jako loseg suparnika koji redovnim tokom ne bi ni dosao do prilike da se bori. Plus zivimo u doba nikad vise dezinformacija i populizma, gdje populisti dobro prolaze bukvalno svugdje. Takav je trend.
Pa i kad ne znas definiciju tarife, maskiras to populizmom i nemas nikakvu politicku stetu.
Ne znam ja sta hoce ali sigurno cim ga podrzavaju i ocekivaju to nesto ima. I ne mozes me ubjediti da je to slucajnost.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stavljen je on na crnu listu za vrijeme Obame još.let3 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:39https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... rnoj-listiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:30https://www.klix.ba/vijesti/bih/palata- ... /241106180
Gdje su oni forumaši što su za Trumpa? Zamisli biti na istoj strani sa ovima.![]()
2018.
Zaboravlja laktaski krmak da ga je upravo Trumpova administracija stavila na crnu listu i uvela mu sankcije![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije vise stvar sta je istina i sta je objektivno, vec kako ce situaciju razumjeti ti koje si naveo. A u nasem slucaju, mozda bi Mile zbog nekih procesa koje je pokrenula sada odlazeca administracija mogao biti stjeran u kut i prinudjen otvoriti neka pitanja koja mozda i sam ne bi htio.
Onda se nadamo da ce Trumpu Balkan biti bitan na pozitivan nacin, iako za takvo nesto zasad ne postoji cak ni indicija. Njegova nepredvidivost je u nasem slucaju mozda cak i pozitivna stvar.
soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:41
Nije placnja
[url=https://postimages

I nemoj se previse hvaliti burazeru ne vole to Bosanci (mene licno libo masala da Bog da ti Bog dao duplo), nego ovo @center te samo kulturno upozorio dok nije pocelo zmiu ga loma magistre i to, takav ti je nas mentalitet.
Ja nasu stvar gledam kroz Ukrajinu. Ako tu popusti Putinu automatski je ojaco i Orbana, i Vucica i Dodika. A to odmah znaci jos vise problema ovdje. Efektom mozda necemo ni vidjet te ucinke odmah ali vremenom hocemo.
Nisam vidio sta je center napisao. Pa znam stavljao si ti ovdje cekove i kucu i auto od onog pakistanca inzinjera pa je neko govorio vidi alema sto se hvali. Motori i te stvari.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:58soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:41
Nije placnja
[url=https://postimagesVidi sto se crveni, koliko ste uzeli 5 bitnih statesbrojis li Vermont sa 3 glasa
![]()
I nemoj se previse hvaliti burazeru ne vole to Bosanci (mene licno libo masala da Bog da ti Bog dao duplo), nego ovo @center te samo kulturno upozorio dok nije pocelo zmiu ga loma magistre i to, takav ti je nas mentalitet.
I ja volim da nas narod uspije.
Ne zelim nikog uvrijediti samo kazem da je ekonomija dobra, bar ovdje. Posla ima, plate dobre.
Dušan Janjić je neznalica koja priča ono što želi da se desi, a ne što će se zapravo desiti. Po njemu je Vučić već 3x pao s vlasti, Dodik završio u prdekani, a Srbija ušla u NATO.
Čak sam mu i ovo srbovanje poklopio. On misli da može prodavati iste spinove koje njima Dodik prodaje.let3 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:15jedanjeborac je napisao/la: ↑06 nov 2024, 16:30Pitanje 1 - Kolika nezaposlenost u FBIH, kolika u Republici Srpskoj?SetoKaiba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:39
Ja bih vam još sutra dao da se otcijepite i da vidite koliko ste jadni bez državnog budžeta i pomoći koju dobijate odatle. Ne biste bili u stanju samostalno godinu dana preživjeti, bankrotirali biste i pocrkali od gladi (što i nije loša opcija). Evo, navest ću ti konkretne primjere. U mojoj branši, pravosuđu, sudije u Srpskoj imaju znatno manju plaću od sudija u Federaciji (400-500 KM), nemaju topli obrok i prijevoz i moraju tužiti za to. Zato svi dolaze u Federaciju raditi, jer su plaće mnogo bolje. Penzije su vam manje, životni standard je manji i ono bi se otcijepilo. Tačno, kad bi vas se kutarisalo, ova država bi prodisala. Ja sam za.
Te nade da bi vas Srbija uzela sebi su toliko glupe da ih ne treba ni komentarisati, oni su ionako jadni i bijedni i siromašni (osim Beograda i Novog Sada) i sigurno ne bi htjeli sebi pripajati dodatnu sirotinju.
Putanje 2 - Gdje je vjeca prosjecna plata?
Pitanje 3 - U kojem entitetu je tokom korone bilo nestasica brasna?
Pitanje 4 - U kojem entitetu je dolazilo do restrikcija vode i grijanja?
Pitanje 5 - Iz kojeg entiteta je vise ljudi pobjeglo na Zapad u posljednjih deset godina?![]()
![]()
Covjek ti nacrtao u kakvim gownima je manji entitet, da je na aparatima usljed sankcija, jos ti objasnio sa konkretnim primjerom - i ti sad upadas sa nekim pitanjima u cilju izjednacavanjakao svi smo isti.
Pa nismo. Ne kazem ni da je Federacija bajna kad nije, ali vi ste u totalnom qrcu samo niko da vam javi, jer ste zauzeti srbovanjem.
Kako ide ona vas stara - Srbuj, makar slamu jeo. E to je to.
Jesam ali moje nije u smislu nekog kur.cenja ili nesto u tom smislu, moje je normalna prica u prolazu, zato nije niko nikad negativno reagovo. Znam mentalitet kako naroda, tako i raje. Dok ti malo-malo magistar u smislu uzdizanja (svaka cast btw), pa ovo ono, zapara malo usi i tako vise puta i upadnes u mashinu. Vidis kako jaru @numana na svaku gledaju da poklope, a niko nece da ga brani, tako to ide s rajom.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:04
Nisam vidio sta je center napisao. Pa znam stavljao si ti ovdje cekove i kucu i auto od onog pakistanca inzinjera pa je neko govorio vidi alema sto se hvali. Motori i te stvari.
Ne zelim nikog uvrijediti samo kazem da je ekonomija dobra, bar ovdje. Posla ima, plate dobre.
Znam da se u federaciji kroz pdv vracaju dugovi republike srpske mmfu
Iz Sarajeva svake godine transfer novca za entitet RS bude prebacen u roku
Fed se cupa i dize gore
Nije bajno, ali nece biti gore nego sto je bilo
Dok u RS je bas lose apaolutna diktatura i uhljebljenje
Koliko vas kradu kad struju dzabe daju Srbiji iz TE Zvornik
U Banja Luci dzabe parking za gradjane Srbije, a vama pauk odvuce auto
Iz Sarajeva svake godine transfer novca za entitet RS bude prebacen u roku
Fed se cupa i dize gore
Nije bajno, ali nece biti gore nego sto je bilo
Dok u RS je bas lose apaolutna diktatura i uhljebljenje
Koliko vas kradu kad struju dzabe daju Srbiji iz TE Zvornik
U Banja Luci dzabe parking za gradjane Srbije, a vama pauk odvuce auto
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 nov 2024, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije ni moje. Pa meni cine da je vensankasel tebi vise puta bacio koment na to.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:10Jesam ali moje nije u smislu nekog kur.cenja ili nesto u tom smislu, moje je normalna prica u prolazu, zato nije niko nikad negativno reagovo. Znam mentalitet kako naroda, tako i raje. Dok ti malo-malo magistar u smislu uzdizanja (svaka cast btw), pa ovo ono, zapara malo usi i tako vise puta i upadnes u mashinu. Vidis kako jaru @numana na svaku gledaju da poklope, a niko nece da ga brani, tako to ide s rajom.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:04
Nisam vidio sta je center napisao. Pa znam stavljao si ti ovdje cekove i kucu i auto od onog pakistanca inzinjera pa je neko govorio vidi alema sto se hvali. Motori i te stvari.
Numam je druga stvar on se smije Bosni, ja nikad.
Al ne bitno
Center ako imas nesto reci, mozes u inbox, nisam mislio nikog uvrijediti
Nema veze dosta zajenancije za danas, danas mi je zadnji dan na ovom poslu.
Btw sta kazes za Ivanku
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobri ste momci , i to baš dobri . Raja 1/1 , nema šta .alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:10Jesam ali moje nije u smislu nekog kur.cenja ili nesto u tom smislu, moje je normalna prica u prolazu, zato nije niko nikad negativno reagovo. Znam mentalitet kako naroda, tako i raje. Dok ti malo-malo magistar u smislu uzdizanja (svaka cast btw), pa ovo ono, zapara malo usi i tako vise puta i upadnes u mashinu. Vidis kako jaru @numana na svaku gledaju da poklope, a niko nece da ga brani, tako to ide s rajom.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:04
Međutim vidi se da ste "amerikanizirani" , yebo li vas dolar

Malo ohanite sa tim , easy money i slično , jedina zamjerka sa moje strane . Dobronamjerna kritika , jer vas obojicu gotivim .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.