Kome objašnjavaš brate dragi.pitara je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:54Protiv Goska niko nije osporavao crveni i cist lakat Čelika, nego je toj situaciji predhodio nesviran penal za Sarajevozeljovolimte je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:51Kakav su haos napravili ovdje kad su Gosku dali isti ovakav crveni..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Necemo ga ovako dati nikad bez turkesa.. dzaba
- jurisicduska
- Kontakt:
Koliko će podici nadoknade. Ispod 8 je sramota.
Uslovno rečeno domaći se bune jer im sudi faulove koje naprave. Nije fer stvarno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MokraKifla
- Kontakt:
VAR je sramotan veceras
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ne misli na to, nego na crveni Goska protiv nas. I jeste tako bilo, puna tema komentara kakav crveni samo ga pipnuo, i evo identicna situacija, promijeni vam se misljenje. Licemjerno kao i uvijek od strane vas.pitara je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:54Protiv Goska niko nije osporavao crveni i cist lakat Čelika, nego je toj situaciji predhodio nesviran penal za Sarajevozeljovolimte je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:51Kakav su haos napravili ovdje kad su Gosku dali isti ovakav crveni..
- jurisicduska
- Kontakt:
Poredimo to da su dva igrača trčala na loptu stajala obojica ovaj se sapleo od nogu drugog i klizeći start sa podignutom nogom u visini koljena. Isto. Hajd dobro.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:05Ne misli na to, nego na crveni Goska protiv nas. I jeste tako bilo, puna tema komentara kakav crveni samo ga pipnuo, i evo identicna situacija, promijeni vam se misljenje. Licemjerno kao i uvijek od strane vas.pitara je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:54Protiv Goska niko nije osporavao crveni i cist lakat Čelika, nego je toj situaciji predhodio nesviran penal za Sarajevozeljovolimte je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:51Kakav su haos napravili ovdje kad su Gosku dali isti ovakav crveni..
Sarajevo bez ideje, lako je kad se branis pa cekas kontru. Pola sata igrac vise i nista nisu napravili.
Evo slave bod ko kone
Čestitke Zrinjskom na novoj tituli.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Kakve veze ima podignuta noga kad ga sa tom nogom nije ni dotakao? Zakacio ga je drugom nogom, mozes ti bolji argument naci, potrudi se.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:07Poredimo to da su dva igrača trčala na loptu stajala obojica ovaj se sapleo od nogu drugog i klizeći start sa podignutom nogom u visini koljena. Isto. Hajd dobro.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:05Ne misli na to, nego na crveni Goska protiv nas. I jeste tako bilo, puna tema komentara kakav crveni samo ga pipnuo, i evo identicna situacija, promijeni vam se misljenje. Licemjerno kao i uvijek od strane vas.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 06 nov 2024, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
Nista to si upravu imao si priliku isto ko da nismo htjeli ili je ideja falila
Da je obrnuto oni bi zabili tako to ide jbg.
04.10.2009 !
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Ne znam sta je ovom pitarima krivo budite zadovoljni sa bodom svakako ce te napunit ove na kosevu kad dodju
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- jurisicduska
- Kontakt:
Kontakt izmedju vašeg igrača i igrača Goska se desio kad obojica igrača stoje i trče bez ikakve namjere. I bio je crveni.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:09Kakve veze ima podignuta noga kad ga sa tom nogom nije ni dotakao? Zakacio ga je drugom nogom, mozes ti bolji argument naci, potrudi se.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:07Poredimo to da su dva igrača trčala na loptu stajala obojica ovaj se sapleo od nogu drugog i klizeći start sa podignutom nogom u visini koljena. Isto. Hajd dobro.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:05
Ne misli na to, nego na crveni Goska protiv nas. I jeste tako bilo, puna tema komentara kakav crveni samo ga pipnuo, i evo identicna situacija, promijeni vam se misljenje. Licemjerno kao i uvijek od strane vas.![]()
Ovo je klizeći start i zakačio ga je dignutom nogom također ne onom na zemlji i čist je crveni.
Ali nisu ni slične situacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.