FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Utakmica koja dosta podsjeca na derbi 2017. godine. Tad smo na Grbavici pola sata imali igraca vise al Cala nije smio napast i krenut na sve ili nista. Na kraju taj bod je bio mozda i presudan sto smo izgubili titulu te sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hajd odvadite malo, zrinjski je odlicno stajao sa igracem manje i to im se mora cestitati
I dalje neporazeni, 12 kola, idemo dalje, na kosevu ih probati dobiti i smanjiti razliku
I dalje neporazeni, 12 kola, idemo dalje, na kosevu ih probati dobiti i smanjiti razliku
Drugi "poraz" Zekića nažalost.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Je l' tjeramo braćo? Je l' vakat? Sad nemamo ni matematičke šanse. Pu pu pu 

Kyeremeh katastrofalan večeras!!!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Tanko danas, prvo poluvrijeme nista. Drugo smo bolje stajali od pocetka, odbrana nam je tanka, ali dobro to znamo jos od prije europe. Igraca vise smo morali iskoristiti i zabiti, ali nismo znali. Ostaje zal za 3 boda, jer si imao dobru sansu da to i napravis. Kada sve saberes bod u Mostaru nije los, na Kosevu to mora bolje i aBd do pobjede.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Kakve psihoze ovdje pišu

Bravo momci, odličan rezultat. Idemo dalje

Bravo momci, odličan rezultat. Idemo dalje

Bravo znalci, bravo hahahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Rezultat za mene zadovoljavajuci. Bod u Mostaru je odlican ako ih kuci dobijes. Igra je vec nesto drugo. Previse mlako i pickasto, od pocetka do kraja. Ni crveni nije pomogao. Da smo mi dobili crveni, nema sanse da bi neporazeni otisli nazad. Steta, ali nije nikakva katastrofa, naprotiv. Ne znam zasto odmah neko crnjacenje, psovke, prozivanja pojedinih igraca i trenera... lakapo ljudi.
- Shategabri
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A sta je to problem reci da smo pic.kasto odreagovali na crveni, kao da smo ga mi dobili? Meni samo nije jasno zasto se toliko cekalo da Turkes udje. Kad vec zivis u sesnaestercu Zrinjskog, zasto ne ubaciti igraca poput Turkesa koji se ubio za takav scenarij?
-
- Kontakt:
Ja se jos ibretim,kontam Zrinja mjenja stede vrijeme razumljivo,kad ono Mustafic ulazi u 93 ahahahah
Okej. Nismo izgubili - čemu smo se nadali.
Alibi suđenje, i sve u svemu gej sa naše strane. Previše pažljivo. Ne znam čemu Renan uopšte u kombinacijama. Čelik poprilično ofiran, ali eto, naš je.. mlad, pa nema smisla previše lajati.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo!
Alibi suđenje, i sve u svemu gej sa naše strane. Previše pažljivo. Ne znam čemu Renan uopšte u kombinacijama. Čelik poprilično ofiran, ali eto, naš je.. mlad, pa nema smisla previše lajati.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo!
The saddest thing in life is wasted talent.
Nek su oni nas zakinuli za penal. Cudi me da je dosudjen crveni za Sunjica. Oni se u drugom zatvorili tesko je bilo stvoriti neku priliku eventulno neki sut izvan kaznenog da smo pokusali.
You are someone else I am still right here
Borba za opstanak iducu polusezonu

Napacenim pitarima niko ne valja.
Sta je sad treba novog trenera je li menadzeri.Man City izgubi dvije tekme zaredom niko ne spominje otkaz,Real rastavljen od Barse i sinoc ih Milan mlatne,Arsenal zaredao poraze i niko ne spominje otkaze.
Kod nas imas sezonu bez poraza i odigras nerijeseno protiv najveceg rivala i to na njihovom terenu i opet ne valja trener jer nismo uspjeli zabiti taj drugi.E jadna nam majka sa ovakvim navijacima.
Sta je sad treba novog trenera je li menadzeri.Man City izgubi dvije tekme zaredom niko ne spominje otkaz,Real rastavljen od Barse i sinoc ih Milan mlatne,Arsenal zaredao poraze i niko ne spominje otkaze.
Kod nas imas sezonu bez poraza i odigras nerijeseno protiv najveceg rivala i to na njihovom terenu i opet ne valja trener jer nismo uspjeli zabiti taj drugi.E jadna nam majka sa ovakvim navijacima.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Bravo momci, bravo Zekiću. Natajeran je Zrinjski da spašava živu glavu, večera su sretniji sa bodom. Idemo dalje, gradimo ekipu! Dobiti manje utakmice, a još su po dvije sa Zrinjskim i Borcem. Za sada jako zadovoljni trebamo biti.
Ma daj, pa svi mi bi prije utakmice prihvatili ovaj bod. Idemo dalje 

- napoleon72
- Kontakt:
Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno. Sutra i da dodje neka klasa nazad, zrtva ce bit Soldo u formaciji sa 4 nazad/Jovic u formaciji sa 3 nazad, obojica su za Celika Barzagli i Chielini. Jer ne moze kapiten na klupu. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, rimljanin90 i 29 gostiju.