Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Nije da nismo znali da će se ovo desiti obzirom koliko je utakmica igrao u kontinuitetu. Eto prilike Barbarezu da ispravi grešku i pozove Muharemovića.
-
- Kontakt:
Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
Bitno je da je tu agilni BićoCoolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:23Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 06 nov 2024, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zolotic kao spas zadnje linije u momentima slabosti
Ide borbeni Ninja Mujakić, patriota.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:23Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
-
- Kontakt:
Strašno. Kad samo pomislim Mujakić, Bičakčić i vjerovatno Barišić... Spori ko puževi, prva utakmica zajedno. Ima da nas Njemci rastave na proste faktore.
Eto moguce je

Ne kazem da je namjerno, samo momak nema srece nimalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma naravno da nije namjerno ali postaje vec smijesno kako se tik pred svako drugo okupljanje povrijedi. Nemamo srece jbg
Bog Bosna i Bošnjaci
Mislio sam da cemo godinama imati stabilnu zadnju liniju Seo-Dennis-Anel-Amar, međutim raspalo se sve i nema tu stabilnosti stalno se nesto mijenja. Nazalost doci ce mart brzo mi necemo nista imati pouzdano.
-
- Kontakt:
Lik vazda povrijeđen
mora se intenzivno tražiti na njegovoj zamjeni, pozivati ga ali racunati kao bonus ako dodje zdrav, ne kao pouzdana opcija
Kontam da će na beka opet staviti Burnića, nije ni bio loš protiv Njemačke u Zenici. Za štopere i nema neke misterije, Barišić i Bičakčić su sigurni, traži se treći između Radeljića i Mujakića. Eventualno Muharemović da dobije naknadni poziv ali to će biti prije na klupu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:23Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
-
- Kontakt:
Strahota kako god okreneš. Radeljića nikako nije isprobao do sad, Mujakić opet em je panj em ne igra ni u klubu... Samo da ne bude debakl.Zglavkar je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:30Kontam da će na beka opet staviti Burnića, nije ni bio loš protiv Njemačke u Zenici. Za štopere i nema neke misterije, Barišić i Bičakčić su sigurni, traži se treći između Radeljića i Mujakića. Eventualno Muharemović da dobije naknadni poziv ali to će biti prije na klupu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:23Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
Mislim da je Radeljić debitovao u jednoj od onih prijateljskih Engleska/Italija, i koliko se sjećam utisak na prvu nije bio toliko loš.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:44Strahota kako god okreneš. Radeljića nikako nije isprobao do sad, Mujakić opet em je panj em ne igra ni u klubu... Samo da ne bude debakl.Zglavkar je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:30Kontam da će na beka opet staviti Burnića, nije ni bio loš protiv Njemačke u Zenici. Za štopere i nema neke misterije, Barišić i Bičakčić su sigurni, traži se treći između Radeljića i Mujakića. Eventualno Muharemović da dobije naknadni poziv ali to će biti prije na klupu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:23Bog te pit'o na šta će ličit zadnja linija sad. Nit Kolašinca, nit Katića, nit Dedića. Šta li će ukombinovati, majko mila...
Igrao je Radeljic protiv Engleske sasvim ok.
Očekujem da pozove Muharemovića umjesto Kolasinca.
Očekujem da pozove Muharemovića umjesto Kolasinca.
Hocemo Zolija 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Proximic i 14 gostiju.