Navijači sarajeva kažu da je penal a zeljini da nijeShategabri je napisao/la: ↑07 nov 2024, 08:50Konkretno sinoć sa Zrinjskim.Virtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2024, 08:31Mene zanima koja utakmica konkretno, pitam te sa razlogom, jer čitajući ovu temu ispada da je Sarajevo ove sezone oštećeno za minimalno 5-6 penala, a to je malo previše, složićeš se sa mnom. Zaista ne znam ekipu kojoj se dosudilo toliko penala, pa čak ni Juventusu dok je Kalćopoli bio na vrhuncu. U nekih 12-13 utakmica vama je trebalo biti dosuđeno koliko, 7, 8 penala?
Ako misliš na onu situaciju od sinoć, to sam jasno napisao da je 50:50 situacija, neuporediva sa onom kada su igrali protiv nas gdje nema nikakve dileme da je trebao dosuditi penal. To je poenta svega, što tvoje kolege sa tribine svaku 50:50 situaciju predstavljaju kao 100:0 situaciju, ono - nema dileme da je to penal. Ima onaj jedan što je nakupio 15 skrinšotova i samo ih lijepi kao sumanut, a od tih 15 situacija samo je jedna čista, poništen gol Renana Oliveire na Pecari.
Mnogo se pretjeruje, previše.
Kako je 50:50 situacija ako je faul u 16?
To je durmitorske nesorte matematika 50:50